Sevgilimin arkadaşına aşık oldum

Arkadaşının sevgilisine yan gözle bakan adam, siz hayatında olunca başkalarına da bakacaktır. Masum olduğuna inanmıyorum. Bu işin sonunda Üzülürsünüz.
Yani aslinda hayat sarkisi hulya tarzi bi olay ilk o gordu ilk o yanasti bana 😂 ama bende tık yoktu o zaman baskasini seviyodum.. Sevgilimin de bundan haberi yok.

Arkadaşlarsa çok sıkıntı.. velev ki ayrıldınız ve onunla sevgili oldunuz 3 yıl az değil bence ileride sorun etmeye başlayacaktır çok uzun sağlıklı bi ilişki olacağını sanmıyorum
Bunu ben de dusunuyorum ya. Her sey yapma diyor bana ama kalbime soz gecirmek cok zor

Yani aslinda hayat sarkisi hulya tarzi bi olay ilk o gordu ilk o yanasti bana 😂 ama bende tık yoktu o zaman baskasini seviyodum.. Sevgilimin de bundan haberi yok.
Sevmiyor sizi hırs yapmış. Klasik erkek avlama güdüsü. Peki şöyle düşünün siz ne duruma düşeceksiniz düşündünüz mü hiç? Sevgilinizi bırakıp ona gidiyorsunuz. Bi nevi ihanet durumu. Aklı selim adam ihanet eden bi kadınla ciddi bi ilişki yaşar mı ? Şahsen arkadaşından gelen bi kadını adam olan adamın sevgi konusunda iştahı çekmez. Eskiden ilgisi olsa dahi. Gözünde sıradan bi kadın olmaya değecekse girin bi yola.

Kızlar nolursunuz yargılamayın linçlemeyin.3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim beni çok seviyor benim için herşeyi yapıyor. Gözü benden baska hicbirseyi görmüyor. Ben de onu sevdim başlarda ya da onun çok iyi olmasi her istedigimi yapmasini sevdim bilmiyorum. Ama hicbir zaman onu arzulamadim. Hicbir zaman cekici gelmedi gozume. Cinsel manada da cekim hissedemedim hic. Biz sevgilimle tanismadan once onun yakin arkadaslarindan birini taniyordum. Bana ilgi gosteriyordu. Baya hemde. O zamanlar ben baska birini seviyordum o yuzden onemsemedim. Fakat sevgilimle iliskimiz basladiktan bir sure sonra ben bu cocuga fena kapildim. O gordugu yerde yuzume bakamiyor utaniyor sanirim. Ama ben bakmazken baktigini yakaladim kac kere. Instagramda stalklıyor (gizlice fotoma bakiyormus begendi yanlislikla geri cekti hemen eski bi fotoydu) bazen de yeni foto atinca begeniyor. Benim tweetlerime yonelik manidar tweetler atiyor. Suanda gorustugu biri var ama sevdigini düşünmüyorum biraz hovarda biri. Ben ne yapacagim ? Aklim hep onda. Gormek icin can atar oldum. Biliyorum onunla olmak karaktersizlik olur suanki sevgilime karsi ayip ederim. Ama cok asik oldum ne yapmam gerekiyor ? Sanki ikimiz de istiyoruz ama imkansiziz.. Nolur yardim edin yemeden icmeden kesildim kac gundur

Sevmiyor sizi hırs yapmış. Klasik erkek avlama güdüsü. Peki şöyle düşünün siz ne duruma düşeceksiniz düşündünüz mü hiç? Sevgilinizi bırakıp ona gidiyorsunuz. Bi nevi ihanet durumu. Aklı selim adam ihanet eden bi kadınla ciddi bi ilişki yaşar mı ? Şahsen arkadaşından gelen bi kadını adam olan adamın sevgi konusunda iştahı çekmez. Eskiden ilgisi olsa dahi. Gözünde sıradan bi kadın olmaya değecekse girin bi yola.
Haklisiniz ama bizi birlikte gordugunde surati dusuyor. Sesi titriyor konusamiyor. Gozleri doldu bir kere.

Bence yanlış bişey yapma ya sonra pişman olursan bak kendin söylüyorsun onun sevgilisi var ama hovarda diye ya sanada aynı şeyi yaparsa pişman olacağın hiç bir şey yapma elindekinden de olursun birşeyi yapacağın zaman çok düşün son pişmanlık fayda vermez bu devirde gerçek yurekten seveni bulmak zor kimseye güven olmaz seninle vakit geçirip sıkılınca bırakır belki gerçekten onunda seninle ilgili hisleri olsaydı sevgilisi varken başkasına bakmazdi biraz daha düşün bence hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmicek belki o kızda onu çok seviyordur önce düşünelim acaba bizim başımıza böyle bişey gelirse ne hale gelirdim diye altından kalkarmiydim diye.

Bence yanlış bişey yapma ya sonra pişman olursan bak kendin söylüyorsun onun sevgilisi var ama hovarda diye ya sanada aynı şeyi yaparsa pişman olacağın hiç bir şey yapma elindekinden de olursun birşeyi yapacağın zaman çok düşün son pişmanlık fayda vermez bu devirde gerçek yurekten seveni bulmak zor kimseye güven olmaz seninle vakit geçirip sıkılınca bırakır belki gerçekten onunda seninle ilgili hisleri olsaydı sevgilisi varken başkasına bakmazdi biraz daha düşün bence hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmicek belki o kızda onu çok seviyordur önce düşünelim acaba bizim başımıza böyle bişey gelirse ne hale gelirdim diye altından kalkarmiydim diye.
Cok haklisiniz ya off nasil engel olcam kendime aci çekiyorum

Icim inanmak istiyor ben de yanilabilirim. Cok uzuluyorum.nasil unutacagim
Şunu yapabilirsiniz ilişkinizi bitirip ondan uzak durmak ilk adımınız olsun. Kendinize saygınız duygularınızdan ötede olsun. Hoşlandığınız adam size adım atmadıkça adım atmayın. Atarsa da kollarına hemen atlamayın. Sizin atacağınız adımlar, duruşunuz karşınızdakinde yerinizi belirler. Ve duygularınız aklınızdan önde gitmesin. Terkedeceğiniz adamı da kendinizden kurtararak ona da iyilik etmiş olun

Şunu yapabilirsiniz ilişkinizi bitirip ondan uzak durmak ilk adımınız olsun. Kendinize saygınız duygularınızdan ötede olsun. Hoşlandığınız adam size adım atmadıkça adım atmayın. Atarsa da kollarına hemen atlamayın. Sizin atacağınız adımlar, duruşunuz karşınızdakinde yerinizi belirler. Ve duygularınız aklınızdan önde gitmesin.
Asiri haklisiniz yaa.

Back
X