Neden böyle yapıyor anlamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gamze_8

Ziyaretçi
Merhabalar herkese
Daha öncede yazmıştım.Nişanlımla sürekli sorunlar yaşıyorum.Neden böyle yaptığını anlamıyorum.Üç ay olucak nerdeyse nişanlanalı bir kere gelmedi bize.Yemekler yaptım çağırdım gelmedi.En son iki gün önce anneleri yemeğe geldi.Kendisi gelmedi.Tartıştık.Sizinlemi uğraşıcam dedi.İki gündürde aramıyor.Bende aramam zaten biliyo.Zaten son zamanlar hiç laf söylemeye gelmiyor.Ufak tartışsak kırıldım diyorum ona rağmen kaç gün aramıyor.Boğuluyorum resmen çalışmıyorumda.Olmuyor diye çok uğraştım ingilterey gittim.Zorla dönderdi beni şimdi bu vurdumduymazlık.Ve bu aralar kafası esiyor eve gitmiyor.Ogün annesi beni aramıştı.Sen ulaş kızım diye.Çok değişti.Kafam çok karışık.Çok rahat.Şimdide diyor düğünü yılbaşından sonra para biriktircekmiş.İnanmıyorum kendine güvenemiyor rahat yaşıyo sorumluluk almak istemiyor ondan yapmıyor Ama böyle yapamıcam galiba daha fazla hep düşünüyorum.Ayrılsammı devam etsemmi diye.Ama Seviyorum kaldırablirimiyim bilmiyorum...

canım kendini baştan göstermiş
bunun için teşekkür et ve alyansı yolla

bak şimdi otur bir ay ağlarsın en fazla unutursun
evlenirsen bir ömür boyu ağlayabilirsin

ya ayrılın demek istemiyorum bence önce oturup konuşmayı deneyin böyle olmaz falan diyip durumu, üzüldüğünüzü anlatın...
yıkmak çok kolay ilişkileri, evlilikleri ama yapmak zor önce biraz yapıcı olmayı deneyin bence...

Cnm ya durum hiç iç açıcı değil farkındasın dimi:1no2:
Nişanlının tavırları çok enteresan, hazır yüzüğü de takmışsınız durum aileler açısından da ciddiyet kazanmış, şu aralar sizden çıkmaması lazım bu fırsatı fırsat bilipCADIARZU
Çok rahat olması da senin açından düşündürücü tabi,,evliliğin sorumluluğunu taşıyabilecek mi peki...
Ya nişanlının psikolojik sorunları var , ya da sana olan sevgisi şüpheli diye düşünüyorum :uhm:

bence yapılacak hiçbişey kalmamış bitir gitsin diyorum ben, seni seven böle yapmaz zaten, senin de ona bi muhtaçlığın minnettarlığın da yoksa böylesaçma şeyler için boyun eymenin anlamı yok, anası babası akıllandıramamış senmi akıllandırcan canına yazık

Ayrıl gıtsın demek kolay ama yapması muhtemelen zordur.Ama su durumda da baska bı cozum yok gıbı.Zaten negatıf yonden bı cok erkegın evlendıkden sonra degıstıgı soylenır.Bı dusunsene senın de bu guruba dahıl oldugunu.Nısanlının evlendıkden sonra negatıf daha da degıstıgını!!!Sımdı sevıyorum zor olur dıyosun ama iş aynı evde yasamaya geldıgınde o zaman bu tıp tartısmaları ınan cogu zaman ''sevıyorum'' kurtarmıyor.Bır dıyosun ıkı dıyosun ama ucuncude nasıl boyle bırını sevdım dıyosun.Allah bu kararı almana yardımcı olsun.Umarım hersey gonlunce olur...

uğraşmaya değmez bugün düzeldim der yarın yine bildiğini okur değişmeyi becerebilen insan maalesef yok cinsiyetin önemi yok herkes için geçerli neysen o sundur. bencede tşk etmelisin en azından ben buyum diye gösteriyor kendini işaretleri yakala derim...

yerinde olsam ingiltereye biletimi almıştım o nişanlımıda çoktaan bırakmıştım..
olayların içindeyken insan anlamıyor ama sana bunu yapmaya hakkı yok !
sana her istediğini yaptıracak ama sana ilgi sevgi göstermeyecek var mı öyle saçmalık!!?
bence bırak bi süre tavır koy belki aklı başına gelir.nişanlıyken böyle yapan adamı evlenince sen çook beklersin evinde tek başına!! ailene gelmez bayramda seyranda arada kalan hep sen olursun.ben böyle bir adamım sen beni bilerek evlendin der ve haklı olur.
zor vallahi canım ama lütfen sende bir bireysin ve bir hayat yaşıyorsun sana böyle hissetirmeye hakkı yok.saygı ve sevgi yoksa beraberliğin anlamı yok..

ay canım ya..
Tabıkı senın kararın,hepımız saygı duyarız ama balık bastan kokarmıs..
Bence bu zamanları fırsat bilip iyi degerlendırmenız gerekırken ''sızınlemı ugrascam'' vs ya da aramaması
bilemıyorum cok yanlıs gelıyo..
Bence iyi düşün tasın ve kararını bildir yoksa ilerıde daha cok üzüleceksın canımcım..
Böyle en azından 3 gun,1 ay üzülürsün sonra unutursun..

nişanlınız sorumluluk almak istemiyo...
sizde ona artık yol verin gitsin...

ne demek sizinle mi uğraşacağım
uğraşma o zaman deseydin.
sorumsuzluk en kötü taraftır evlilikte. sevgi olsa da sorumsuz bir erkek o evliliği yer bitirir.
eğer nişanlınız daha şimdiden böyle davranıyorsa, bu ilerisi için iyi bir sinyal değil kanımca.
ayrıca yaptığı densizlikler de cabası..
bana sonu karanlık geldi, takdir sizin tabiki de

Alyansını yolla gitsin.
İngiltereye de biletimi alır aynı andada oraya giderdim

Benle konuşmucak ben cagırıcam gelmicek:mymeka:
Evlenince eve hiç gelmez bu vatandas:icecream:

canm ayrıl demesi kolay tabı bizim için
eminim çok zor olacak ama nişanlıyken böyle yapan evlenince kim bilir neler yapar....
insanlar neden nişanlanır..birbirlerni tanımak için değilmi...
baktın olmuyoooooo bitireceksn..yada ömrünü bitireceksnnn ::::(

canım bu şekilde devam ettirme.konuş nişanlınla,evlendikten sonra problem yaşarsın.ya şimdi ayrılım ağlayacaksın yada bir ömür kahrını çekeceksin.seni gerçekten seviyorsa düzelir,konuş bencede

Erkekler genelde sorumluluk almaktan korkar ve kaçar heleki evlilik kararı alınmışsa nişanlının aklında ne var bilmiyorum ama bi insanın böle davranması garip sana ayrıl yada devam et demek saçma olur sonuçta bu hayatı yaşan sensin ve en doğru kararı yine sen vericeksin o yüzden karşına alıp enine boyuna uzun uzun konuşmalısın ondan sonrada kararını vermelisin... allah yardımcın olsun...hakkında hayırlısı neyse o olsun.

canım benim nişanlı iken genelde erkekler kız tarafına daha cok bağlıdır evlerine cok sık giderler saygı sevgi sonsuzdur evlenince bazen biraz daha az olur ama neden size gelmedi işi mi vardı acaba bişiye mi kıırldı ailenden hoşlanmasa bile gelmeliydi üzülme arkadaşların dediği gibi evlennce ayrılması daha zor nişanlılık zaten daha iyi tanımak için oluyor bizraz daha tanımak için zaman ver istersen bebim eşim düğün tarihini öne almak için babama baya dil dökmüştü ama babam yok dedi neden ertelemek istiyordüğünü gerçekt para mı biriktiriyorsunuz cnm

Son düzenleme:
Acaba görücü usulu ile mi tanıştınız?
nişanlandıktan sonra size gelmek istemesinin belki açıklaması vardır, ama seni umursamaması görmek istememesi göz ardı edilecek bir durum değil bence.
Bana kalırsa tercih yapmak zorundasın, kararsızlık daha da yıpratır seni.
Ya şimdi üzüleceksin ya da ilerde. .
İnşallh herşey istediğin gibi dewam eder. .

önce oturup bi konuşun,neden böle davranıyor,evlenmek zor mu geliyor,belki nişanlanarak hata yaptığını düşünüyor..büyük konuşmak hiç istemiyorum ama nişanlımın aileme karşı özellikle, saygısızca davranmasını hiç istemem.konuştuğun halde hala böle davranırsa buna dayanamayacağını ve bunun seni üzdüğünü anlat.sana böyle davranan biriyle nasıl bir evlilik yaşayabilirsin ki?daha çok üzer seni evlenince.nişanlılık evliliğin ilk adımıdır ve davet ettiğin halde evinize yemeğe gelmemek,kendi evine gitmemek çok sorumsuzca davranışlar.konuş ve aksi taktirde şimdiden ayrıl derim ben,sonradan pişman olmaktan iyidir.

Sizinle mi ugrasicam...
Allah Allah suna bak, saygisiz !
Amaaa flort ederken, aileye iyi gorunmek için hersey guzel degilmi ? ta ki baba evet diyene kadar, ondans onra sizinle mi ugrasicam
Ugrasma, senin gibi bir insana ne benim, nede ailemin ihtiyaci yok deseydin keske
Ama sansin varki, evlenmeden once bu yuzunu goosterdi

Evlilige hazir degil...ve çok saygisiz bir insan
Bence iyi dusun
Sevgi karin doyurmuyor, huzur da getirmiyor inan buna
Anlayiz, hosgoru, saygi...bunlar çok onemli
Kalbini bir yere koy da biraz mantiginla hareket et bence

Yerinde olsam, ben alyansi gondermistim çoktan.
Ama tabi son karar senin.

kesinlikle bitir...çok kolay söledim belki ama nişan atmış biri olarak emin ol seni çok iyi anlıyanlardan bitanesiyim 1 ayı geçti neredeyse nişan atalı başlarda hiç bişi anlamıyosun o seni aramıyor sen onu aramıyorsun aradan zaman geçince anlıyor bi bakıyor ki gerçekten elinden gitmiş yalvarmalr pişmanlıklar başlıyor ama emin ol hepsi sen ona tekrar dönene kadar yani bi adam yedisinde neyse yetmişinde de odur bence bir an önce önlemini al emin ol boşanmaktansa nişan atmak daha kolay zor günler geçiriceksin hemde çok zor ama eğer birz güçlüysen ve inatçıysan üstesinden geliyosun ben derdim ki onsuz ölür nefes alamam ama okadar çok yıprattı ki, şimdi umrumda diil seninde öle olur bi müddet sonra ALLAH yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…