Hanımlar merhaba;
Eşimle birbirimizi çok severek evlendik 1 bucuk yıl oldu. 9 aylık da bir oğlumuz var. Normal sartlarfa hiç bir problemimiz yok kendisi çok iyi biri ama mesela doğum zamanı doğum fotoografcısı istedim ben öyle Bi şey yapmam görmemiş gibi o ne öyle falan diye karşı çıktı. ( hastanenin doğum ücretine fotografı çekimi dahildi
Allahtan çektirdik kendisi de baya özenli hazırlanıp gelmişti.) sonrasında bebek mevlüdünde kendi çabalarımla masa hazırladım balonlarla süsledim. Yine aynı sorunu yaşadık. Ne gerek var açılış mı yapıyosun yok işte hediyelik dağıtıldığını ben hiç görmedim. Hatta hazırlıkları tamamladığım akşam kayınvalidemler de bizdeydi ben çocugu uyutmak için çıktıgıımda onların yanında da bir sürü bagırdı. Onlar. Gidince de ilk defa öyle Bi kavga ettik kendi egon için yapıyosun böyle şeyler falan dedi. Neyse onlarda geçti şimdi 1 yaş doğum günü var onun için de hazırlık yapmak istiyorum yine aynı sorunu yaşıyorum kendi kendime neden karar veriyor muşum kendi egomu tatmin etmek için yapıyo muşum. Biliyorum zaman yaklaştıkça daha Bi sürü sey söylicek neden böyle yaptığını anlamıyorum. Normalde hiç böyle biri değil ama böyle zamanlarda hep hevesimi kursağımda bırakıyor. Bu arada düğün zamanı video istedim tabiki onu da yaptırmadı 
Eşimle birbirimizi çok severek evlendik 1 bucuk yıl oldu. 9 aylık da bir oğlumuz var. Normal sartlarfa hiç bir problemimiz yok kendisi çok iyi biri ama mesela doğum zamanı doğum fotoografcısı istedim ben öyle Bi şey yapmam görmemiş gibi o ne öyle falan diye karşı çıktı. ( hastanenin doğum ücretine fotografı çekimi dahildi