- 18 Aralık 2010
- 1.291
- 3.615
- 333
- Konu Sahibi remedioslabelle
öncesinde 4 senedir 2 erkek gibi kanka olduğumuz biriyle son 2-3 aydır flörtleşmeye birbirimize romantik şeyler söylemeye başladık. ben biraz kaçak oynuyordum arkadaşlık durumunu tam olarak bitirip net adım atma olayı erkek olarak ondan gelsin diye, o da "belirsiz olmamızın sebebi, sensin, net ol" vs deyip onu sevip sevmediğimi sorup duruyordu. kendisini öpmemi bile söyledi ama başbaşa sakin bi yerde uzun süredir yanlız kalma imkanımı olmadığından gerçekleşmedi. neyse.
sonra birden bire sebepsiz yere uzaklaştı soğuklaştı 10 gün filan hiç sesi çıkmadı bu bizim için olağanüstü bi durum, 2 gün bile olağanüstü. ben de inat edip ondan bekledim sessizliğini kırmasını. dün dayanamayıp niye uzaklaştığını sordum. küstün filan mı dedim o da "niye küseyim yoksa kendini suçlu hissettiğin bir konu mu var
" diye geyiğe sardı ilk. sonra da durumumuzu düşündüm dedi. "ne sen bana aşıksın ne ben sana bir yanıgı yarattık, arkadaşlığımızı bitirmeye zedelemeye sence değer mi ben bilmiyorum, sen ne istiyorsun" filan dedi. "bilmiyorum, bişey istemiyorum" gibi soğuk ve ters cevaplar verdim. ya sizce niye böyle yaptı? madem yanılgı niye benle o kadar yakınlaştı bir keresinde teklif eder gibi bile olmuştu ben hazır hissetmediğimden geçiştirmiştim. hiç öyle oynıcak biri de değildir uzun ilişki insanıdır tanımasam p.ç dicem. en yakın arkadaşım belirsizliğin bıktırdı ondan diyor.
içime koyduğu bu acıyı ona da yaşatmak istiyorum. acaba çok soğuk davranmaya başlasam direk reddedilip üzülmüş kız modu mu olur? ya da "nerde kalmıştık" modunda hiçbişey olmamış gibi kanka olduğumuz günlere mi dönüş yapsam direk? bazen de deli gönül diyor açık açık "madem yanılgıydı niye beni sürükledin bu yola, iltifatlar ettin, sevgili gibi davrandın" de.
sonra birden bire sebepsiz yere uzaklaştı soğuklaştı 10 gün filan hiç sesi çıkmadı bu bizim için olağanüstü bi durum, 2 gün bile olağanüstü. ben de inat edip ondan bekledim sessizliğini kırmasını. dün dayanamayıp niye uzaklaştığını sordum. küstün filan mı dedim o da "niye küseyim yoksa kendini suçlu hissettiğin bir konu mu var

içime koyduğu bu acıyı ona da yaşatmak istiyorum. acaba çok soğuk davranmaya başlasam direk reddedilip üzülmüş kız modu mu olur? ya da "nerde kalmıştık" modunda hiçbişey olmamış gibi kanka olduğumuz günlere mi dönüş yapsam direk? bazen de deli gönül diyor açık açık "madem yanılgıydı niye beni sürükledin bu yola, iltifatlar ettin, sevgili gibi davrandın" de.