Neden böyle yaptı?

Menekse2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
1.249
38
38
25
(Herkes muhtemelen eski konulari karıştıracak tekrar laf yapacak ama lütfen bu sorduğum sorumda geçmişteki konuları karıştırmayın erkek arkadaşımla yaşadıklarımı bir kenara bırakıp sadece bu soruma cevap istiyorum gerçekten rica ediyorum.) Ve yazılanların hepsi haklı ve doğru şeyler aksini asla iddia etmiyorum. Erkek arkadaşımın ailesinden birinin mevlidini kutladım öğlen yazdığım mesaja akşam döndü normalde anlayışlı biriyim kolay kolay sorun etmem ama sanki yıllardır sohbet muhabbetimiz var gibi çok rahat davranması moralimi bozdu istenmiyor muyum diye düşündürdü. Ama mevlidini kutladığım kişi de beni baya sevmiş erkek arkadaşım dedi hatta kaç kere. Kadınla arada konuşurdum tavırlarından da beni beğendiğini farkettim ya da beğenmiş gibi davrandı bilmiyorum. Ama akşama kadar dönmedi mesajıma bilmiyorum tuhaf geldi normal mi bu? (Doğum günü meselesini daha konuşmadım ama tepkim çok büyük olacak ve daha beş kuruş dahi verse almiycam çalıştığım zaman da ilk verdiği kadar parayı ödiycem insan tepki alınca kendine geliyormuş bunu anladım😥

(Herkes muhtemelen eski konulari karıştıracak tekrar laf yapacak ama lütfen bu sorduğum sorumda geçmişteki konuları karıştırmayın erkek arkadaşımla yaşadıklarımı bir kenara bırakıp sadece bu soruma cevap istiyorum gerçekten rica ediyorum.) Ve yazılanların hepsi haklı ve doğru şeyler aksini asla iddia etmiyorum. Erkek arkadaşımın ailesinden birinin mevlidini kutladım öğlen yazdığım mesaja akşam döndü normalde anlayışlı biriyim kolay kolay sorun etmem ama sanki yıllardır sohbet muhabbetimiz var gibi çok rahat davranması moralimi bozdu istenmiyor muyum diye düşündürdü. Ama mevlidini kutladığım kişi de beni baya sevmiş erkek arkadaşım dedi hatta kaç kere. Kadınla arada konuşurdum tavırlarından da beni beğendiğini farkettim ya da beğenmiş gibi davrandı bilmiyorum. Ama akşama kadar dönmedi mesajıma bilmiyorum tuhaf geldi normal mi bu? (Doğum günü meselesini daha konuşmadım ama tepkim çok büyük olacak ve daha beş kuruş dahi verse almiycam çalıştığım zaman da ilk verdiği kadar parayı ödiycem insan tepki alınca kendine geliyormuş bunu anladım😥
Mesajınıza dönmeyen kişi erkek arkadaşınızın aile üyesimi yoksa yakını mı?

Millete yaranmaya çalışma. millete yağ çekme. millete kendini ezik gösterme. adam zaten senden utanıyor. bir de böyle hallere girme azcık dik dur yaaa.
Kandil kutladım sadece ne yaptım normalde zaten yanasmiyorum hep mesafeli durdum aramiyorum sadece kandil kutladım asla yağcılık yapmadım hep o adım atti

Ayyy çok mu önemli yani. Yazsın veya yazmasın. Sizden bir şey mi eksildi? Bir daha yazmazsınız olur biter. Dert edilecek bir konuda değil bence

Bu adam başına bela olacağınızı düşündüğü için ayrılalım diyemiyor. Peşini bırakmayacağınızı düşünüyor. Size bulaştığı güne lanet ediyordur. Akrabasının numarasını nasıl buldunuz? Tanımadığınız etmediğiniz görüşmediğiniz birinin kandilini niye kutladınız? Kimin eline para sıkıştırıp üstüne başına bir şey al desen gurur meselesi yapar sizde hala tık yok. Adam belki kendiliğinden ayrılırsınız diye ve kendisine hatırlatıldığı halde ne doğum günü kutlamış ne de ortada görünmüş. Bıraksanıza artık peşini. Ya uzaklaştırma vs çıkartırsa, aileniz öğrenir diye korkmuyor musunuz? Aramıyor sormuyor ilgilenmiyor bile, daha ne kadar ezikleneceksiniz?

Milletin işi gücü yok elde telefon mesaj mı bekliyor sanıyorsunuz.
Ben de yoğun olduğum dönemlerde mesajlara akşam geri dönerim.
Hiç iyiye gitmiyorsunuz.

Back
X