- 29 Ocak 2024
- 1.249
- 38
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
(Herkes muhtemelen eski konulari karıştıracak tekrar laf yapacak ama lütfen bu sorduğum sorumda geçmişteki konuları karıştırmayın erkek arkadaşımla yaşadıklarımı bir kenara bırakıp sadece bu soruma cevap istiyorum gerçekten rica ediyorum.) Ve yazılanların hepsi haklı ve doğru şeyler aksini asla iddia etmiyorum. Erkek arkadaşımın ailesinden birinin mevlidini kutladım öğlen yazdığım mesaja akşam döndü normalde anlayışlı biriyim kolay kolay sorun etmem ama sanki yıllardır sohbet muhabbetimiz var gibi çok rahat davranması moralimi bozdu istenmiyor muyum diye düşündürdü. Ama mevlidini kutladığım kişi de beni baya sevmiş erkek arkadaşım dedi hatta kaç kere. Kadınla arada konuşurdum tavırlarından da beni beğendiğini farkettim ya da beğenmiş gibi davrandı bilmiyorum. Ama akşama kadar dönmedi mesajıma bilmiyorum tuhaf geldi normal mi bu? (Doğum günü meselesini daha konuşmadım ama tepkim çok büyük olacak ve daha beş kuruş dahi verse almiycam çalıştığım zaman da ilk verdiği kadar parayı ödiycem insan tepki alınca kendine geliyormuş bunu anladım