• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden böyle yaptığını anlamadım yardım

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba arkadaslar.buraya yazarak daha cok cevap alabilirim gerçekten üzüldüm ve kafama takıldı ....üniversitede bir çocuk benden hoslanıyoms numaramı istedi verdim konstk ama ben bisey hissedemedim daha yeni sevglmden ayrıldm bosluktaydm neyse sonra aniden çocuğa cevap vermeyi bıraktm daha fazla ümit vermemek adına oda bana faceden mesaj atms amacn neydi diye bende bisey hissedemedm dedm ondan böyle oldu dedim oda bana senin nasıl biri olduğunu gördm simdi defol git yazms bu çocuk niye böyle yaptı simdi ?ne bicim sevgi bu kızdığı için böyle dedi tamam ama üzüldüm çünkü ne demek nasıl biri olduğunu gördüm yani ne ima etti bana bu çocuk simdi ayrıca kızmış olsa bile insan hoşlandığı kişiye böyle der mi?

Son düzenleme:
sen niye birden konusmayi kesiyosun ki. cocuk hoslandigini soylemis sen de sans vermissin birden kayiplara karisirsan boyle olur. empati yaptim bi erkek de sans verip kayiplara karissa net kufur ederim. olmasi gereken hoslanmadigini anladigin an o sormadan ben bi sey hissetmiyorum demen.

Son düzenleme:
açıklama yapsaymışsın iyiymiş sonuçta ümit verip sonradan vazgeçtin gibi olmuş ( gibisi fazla sanırsam )

Bir daha karşılaşma imkanın yoksa boşver derim.

Nasıl olsa beğenmemişsin

Şu erkekleri kendinize dert etmeyi bıraksanızda derslerinizi çalışsanız daha iyi olur sizin için :ssz::ssz:

Son düzenleme:
o da senin neden böyle pat diye sessizleştiğini anlamamış demek ki...
her kişilik farklıdır. bunun için üzülüyorsan hayat sana güzel demek ki..
demek ki başka derdin yok buna kafa yoruyorsun..

Önce ümit sonra simit veriyosun demek istemiş
Bence sen simit bile vermemişsin
Madem boşluktasın verme numaranı arkadaşım, çocuk ta ümitlenmiş demek o da olumlu bakıyo ki şıp diye numara verdi diye
Onu da geçtim açıklamanı yapsaydın küt diye cevap vermemek ayıp olmuş bence de

cocuk haklı, sinirden dogru duzgun yazamamıs.
guzelce seni bir kalaylasaydı neden boyle yaptı diye dusunmezdin zaten.

bir daha kimseye ne oyle davran ne de sana defol git denmesine izin ver.

Önce ümit sonra simit veriyosun demek istemiş
Bence sen simit bile vermemişsin
Madem boşluktasın verme numaranı arkadaşım, çocuk ta ümitlenmiş demek o da olumlu bakıyo ki şıp diye numara verdi diye
Onu da geçtim açıklamanı yapsaydın küt diye cevap vermemek ayıp olmuş bence de

noktasina virgülüne kadar katiliyorum. basina cok güldüm ama :9:
Adam nerden bilsin boslukta oldugunu, numarayi vermek benim gözümdede ümit vermektir.

Back
X