- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Bende gecen buyuk bir marketten alisveris yapmis kasada sepeti bosaltirken alkol siselerini goren benimle yasit bir turbanli ic bakalim cehennemdede hatirlar serinlersiniz dedi.
Onemli olan beynin nasil isledigidir.
Benim annemde kapali anne tarafimda 15 yasina gelen kapaniyor baba tarafimda ise kapalilik diye birsey nesillerdir olmamis.iki tarafta saygi duyar anlar ve kisisel tercihlere müdahale etmez.bolede olmali
Gel beraber serinleyelim deseydin ya :)
Ahhh ben bu tarz konusmalara cevap vermem ama suan deseydim ne yapardi merak ettim.cok yaşayın ya : )))
Arkadaşlar mevzu evlilikti. Filozofların evlilik ile ilgili görüşleri yayımlanmış. Bende evliliğin gerekli olmadığını söyledim. Ve bireyin yaşamında ki dezavantajlarını anlattım. Fakat hanım efendi buna çok şaşırdı. Bu tutarsızlık ona gőre çünkü benim evlilik kurumunu yüceltmem gerekiyor. Çünkü muhafazakar olmanın bir gereği gibiymiş.
Ya neyi domates? Bilimum sebze meyve içerisinde ananas olabilirdi karpuz yada hıyar bilemedim şimdiFikir beyan edince bele kabuksuz domatis diyolla işte
:) :) Vitamin kabuğunda emme onu bile alamıyorlar
Ne diyeyim ki hastalıklı kafalar bunlar. Hiç bir tercihe saygı duymazlar.Bizi de turbanli bayanlar kabuksuz domatese benzetmis
Aldirmayin boyle seylere
Ben takmiyorum mesela kapalilarin aciklar hakkinda soylediklerini
Insanin her turlusu mevcut
Bu arada bu konu kapanir
Ya neyi domates? Bilimum sebze meyve içerisinde ananas olabilirdi karpuz yada hıyar bilemedim şimdi
Domatesin şıklığı nebu meselede
00:32 itibariyle diyorum ki bu çıkarımı yapacak kadar ince zekaya sahip olsaydı bunu söylenezdi sayın yazar mıdır nedir her neyseKırmızı ya ondan mı acep aklıma kötü kötü şeyler geliyor saat 00:30 :
Arkadaşlar mevzu evlilikti. Filozofların evlilik ile ilgili görüşleri yayımlanmış. Bende evliliğin gerekli olmadığını söyledim. Ve bireyin yaşamında ki dezavantajlarını anlattım. Fakat hanım efendi buna çok şaşırdı. Bu tutarsızlık ona gőre çünkü benim evlilik kurumunu yüceltmem gerekiyor. Çünkü muhafazakar olmanın bir gereği gibiymiş.
Zaten mesele uslüp. Mesele ünlemlerle bitirilmiş öfkeli cümleler. Dün bir beyfendi de yorum yapmıştı. Ama üslubu gayet olması gerektiği gibiydi.Şimdi İslam dininde evlilik kurumu çok yüceltiliyor ya, e siz de İslam dinine bağlı olduğunuz için tesettüre girmişsiniz. İnandığınız bir dinin öğretisine ters düştüğünüzü düşünmüştür. Hatta geçen bir haberde vardı MEB'in kitaplarında İslamiyet'e göre evlilikle ilgili konular konulmuş. Hepsi evliliğe özendiriciydi. Bir dine inanıyorsak eğer onun istediğimiz kısımlarını alıp beğenmediklerimize karşı gelemiyoruz ne yazık ki. Siz de bilirsiniz bu bir teslimiyettir. O insan da bu şekilde düşünmüştür, bana da çok saçma gelmedi açıkçası. Onun haricinde bunun cahillikle, dar kafalılıkla alakası yok tabi ki, tesettürsüz ya da tesettürlü kadınlar kendilerini kimseye kanıtlamak zorunda değiller. Bence takmayın kim ne derse desin. Devlet büyüğü değil ya sizi kınayan, boşverin gitsin.
Zaten mesele uslüp. Mesele ünlemlerle bitirilmiş öfkeli cümleler. Dün bir beyfendi de yorum yapmıştı. Ama üslubu gayet olması gerektiği gibiydi.
Size denk gelmemiş. Fakat örtünmeyi tercih etmeyen kadınlarında baskıya ve yalnızlaştırmaya maruz kaldıklarına şahit oldum.Takma kafana at gozlugu ile bakan kisiler onlar çağdaşlığı ileri goruruslulugu giyinise gore yargılayan cahiller kapalı açık ne fark eder ya mühim olan insallik su ortulu olmayanların ortuluerden ne ister anlamam halbuki ortulu olanların çoğu ortusuzlere onlar kadar laf etmez tercih der geçer
Bizi de turbanli bayanlar kabuksuz domatese benzetmis
Aldirmayin boyle seylere
Ben takmiyorum mesela kapalilarin aciklar hakkinda soylediklerini
Insanin her turlusu mevcut
Bu arada bu konu kapanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?