• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Böyle?

surak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1.181
1.845
133
31
Son iki gündür bir sosyal medya platformunda başımın kapalı olmasına dair yorumlar aldım. Birinci yorumu yapan kişi bir erkekti. Ve art niyetli saldırgan bir yorum değildi. Fakat biraz evvel kendi hemcinsimin yoğun öfkesine maruz kaldım. Tutarsız olmakla itham edildim. Başı kapalı bir kadın nasıl özgürlükçü düşünür? Sanırım büyük ihtimal sayfa hanımefendinin yorumunu silmiş. Başım kapalı diye yobaz mı oluyorum? Felsefe, sosyoloji sevemez miyim? Neden bu öfke anlamıyorum.

Sadece kapalısınız diye,felsefik paylaşım yaptınız ve sahtekarlıkla mı suçlandınız nedir?
Paylaşımınız kışkırtıcı mıydı yoksa?
Özgürlükçü düşünceden kastınız nedir ayrıca?
Başı açıkla aynı şekilde düşünmeli kapalı olan da ama paylaştığınız şeye göre değişir.

Başın kapalı olmasında sorun yok önemli olan zihnin kapalı olmaması dar sığ görüşlü olmamak

Her çeşit düşünceye sahip insan var eğer duygusal biriyseniz yani takıyorsanız görüşleri bu tarz yerlerde takılmamanızı öneririm internette daha acımasız insanlar

Ben durduk yere siZin kapalı olmanızdan laf söylediklerini düşünmüyorum. Belki kışkırtıcı birşey söylediniz o yüzden laf etmişlerdir..

Bende gecen buyuk bir marketten alisveris yapmis kasada sepeti bosaltirken alkol siselerini goren benimle yasit bir turbanli ic bakalim cehennemdede hatirlar serinlersiniz dedi.
Onemli olan beynin nasil isledigidir.
Benim annemde kapali anne tarafimda 15 yasina gelen kapaniyor baba tarafimda ise kapalilik diye birsey nesillerdir olmamis.iki tarafta saygi duyar anlar ve kisisel tercihlere müdahale etmez.bolede olmali

Yorumlari neden basortunuze bagladiniz?
Siyasi bir yorum muydu veya paylasim?
Konuyu ustu kapali anlatmissiniz tam anlayamadim.

Sosyal medyaya takarsanız ooooo her türden insan cahili,bilgilisi,sapıgı,tecavüzcüsü,ahlak bekcisine kadar var.Önemli olan onların ne düşündüğü değil.

Ben açığım fakat kapalı arkadaşlarım baya çok. Kendileri gerçekten çok kültürlüdür, her konuda bilgileri vardır, muhabbetleri de çok sarar insanı. İnsanların önyargıları işte..Ki sosyal medya benim için bir hiç.. kafanıza takmayın.

Ben tesettürlü olmadığım için baskıyla karşılaştım. Tesettürlü arkadaşlarımın da maruz kaldığı şeylere şahit oldum. Tek taraflı bir şey değil bu ne yazık ki. Nasıl ki açık insanlar dinsizlikle suçlanıyorsa, kapalılar da yobazlıkla suçlanıyor. Bunun sebebini de bu ülkenin insanlarını bilinçli bir şekilde ayrıştıranlara sormak lazım, amaçları neymiş acaba?

Back
X