• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Böyle?

surak surak inandiginiz ve gereklerini yerine getirdiginiz din acisindan evlilik kutsal. Evlilik disi birliktelik vs ise haram. Siz turbanli olup bunlarin aksini savununca tepki cekmis olabilirsiniz diye dusunuyorum. Yani dusunce yapinizla inanciniz ortusmuyor gibi duruyor

Işte biz tam olarak bu noktada, insanları "tesettüre" göre ayırdığımızda bölündük.

WOMAN WOMAN
bende senin gibi düşünüyorum.. İslam dininde
evlilik önemli birşey evlilik dışı yaşama çocuk sahibi olmak kesinlikle inancımız gereği haram bişey sana katılıyorum
peki konu sahibi siz hangi düşünceyle bu evlilik olayına karşisiniz ? merak ettim doğrusu

Bende gecen buyuk bir marketten alisveris yapmis kasada sepeti bosaltirken alkol siselerini goren benimle yasit bir turbanli ic bakalim cehennemdede hatirlar serinlersiniz dedi.
Onemli olan beynin nasil isledigidir.
Benim annemde kapali anne tarafimda 15 yasina gelen kapaniyor baba tarafimda ise kapalilik diye birsey nesillerdir olmamis.iki tarafta saygi duyar anlar ve kisisel tercihlere müdahale etmez.bolede olmali
Ah bana denk gelmiyor ki böylesi ona ickisiz sarhoslugu yasatayim marketin ortasinda

Bir zamanlar protokolte resmiyette örtü sorundu şimdi sorun insanlar arasında evet sadece sitede değil tehlike ülkede
Sacı açık bütün kadinlarin hicbir problemi olmagini, ozgur ve rahat olduklarini mi dusunuyorsunuz merak ettim, hala mi madursunuz?

Vuuuuu hanımlar konu dini içeriğe doğru hızla geçiş yapmış, yasaktı hani:KK14:

Konu kapatılmıştır.

Back
X