• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden boyle?

angelalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
43
10
38
İstanbul
Kizlar merhaba.son aylar ben baya psikolojik olarak kotuydum.Cunku arkadaslarimdan kazik yedim ,okulumda mutlu degilim vs. derken bunalim noktasi yasadim ve sevgilime yansittim mecbur.Ve dayanamadim okuldaki psikolojik danismana gittim.Bunuda ona soyledim.Ama gelin gorun ki dedigim gunden beri hani sakayla karisik biseyler demeye basladi.Bugunde dedim ki ona gozlerim cok agriyordu kac gundur de uyuyamiyorum.Bi baktim birsi bana gulerek ah ah psikologa git sen dediNeden dedim saka saka dedi.Ama belli etmedim ona cok bozuldum.Hani uyuyamiyorum dedim dimi.Insan bi merak eder neden uyuyamiyorsun diye.Sikintimin oldugunu biliyor hic orali olmuyor.Ustune dalga geciyor psikologa gitmemle.Cok kotu oldum ya :(

yazık kimin çocuğuysa.

yerinizde olsam ben ilişkimi gözden geçiririm. dengesiz kötü günde dalga geçecekse vasfı ne sizin hayatınızda?

yazık kimin çocuğuysa.

yerinizde olsam ben ilişkimi gözden geçiririm. dengesiz kötü günde dalga geçecekse vasfı ne sizin hayatınızda?
Geciriyorum ama eksileri oldugu kadar artilarida var.Simdi bi eksisi yuzunden tum artilarinida silemem ki.Ya mesela iste dedigim zaman danismana gittigimi bana dediki bana gel anlat sikintini falan filan.

Yalnız eksi dediğin şey,benim için birçok artıyı silecek türden.Kötü gününde destek olmuyor.E iyi günümde yaptıkları umrumda olur mu bu durumda,olmaz.Sert bir dille bunun hoş olmadığını anlatman gerekiyor sevgiline.

Yalnız eksi dediğin şey,benim için birçok artıyı silecek türden.Kötü gününde destek olmuyor.E iyi günümde yaptıkları umrumda olur mu bu durumda,olmaz.Sert bir dille bunun hoş olmadığını anlatman gerekiyor sevgiline.

bahsettiğim bu konu sahibi. ilişkiyi bitir demedim,bundan rahatsız olduğunuzu bilsin. ölçün tartın iyisini kötüsünü düşünün ama bu eksi baya büyük bi eksi.

bahsettiğim bu konu sahibi. ilişkiyi bitir demedim,bundan rahatsız olduğunuzu bilsin. ölçün tartın iyisini kötüsünü düşünün ama bu eksi baya büyük bi eksi.
Evet iste :( napacagimi bilmiyorum ve boyle davranmasi beni cok uzdu.Napmaliyim peki sizce.Ona nasil belirtebilirim ? :/

Evet iste :KK43: napacagimi bilmiyorum ve boyle davranmasi beni cok uzdu.Napmaliyim peki sizce.Ona nasil belirtebilirim ? :/

konuşun? böyle yapıyorsun ama ben üzülüyorum,bana destek olmanı bekliyorum. belki bilmeden yapıyorsun ama bana zarar veriyor vs vs işte. sevgilinizi siz tanırsınız.

Yahu biz kadın milleti,başka kıza baktın diye bile ortalığı ayağa kaldırır,iş kendi duygularından,üzüntülerinden bahsetmeye gelince nasıl yapıcam deriz.
Net ol.Burada yazdığın gibi konuş.Bundan hoşlanmıyorum de.Üzüyorsun beni farkında olarak veya olmayarak de.Bir daha tekrarlama de.Bunun gibi işte.

Back
X