- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.934
- 598
- Konu Sahibi bezmisinsan
Merak ettim kimdi acaba desem?
Bizim ünivrmersiteden tanidigim bir adam. Esi onu aylarca aldattigini ögrendi. onu diger adam icin terk edince intihara kalkisti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak ettim kimdi acaba desem?
valla bizim abla da şeyi yanasıca diyo hala arkasındanKeşke yansaymış desem çok mu acımasız olurum![]()
Senin gibisini kaçırmak istememiş ne yapsınO aksam aranmıstım ve goya gitmekten vazgecmıstım ahahahahahahaha
Bunu yiyen de ne bileyim....![]()
Eski sevgilim ölümden bahsedip duruyor. Sizin de başınıza böyle bişey geldi mi? Erkekler ayrılık acısini bu kadar yoğun yaşar mı?
Çok üzüldüm şuanBizim ünivrmersiteden tanidigim bir adam. Esi onu aylarca aldattigini ögrendi. onu diger adam icin terk edince intihara kalkisti.
Hahhahhaaaaa haklı kadın be yapsınvalla bizim abla da şeyi yanasıca diyo hala arkasından![]()
Çok üzüldüm şuanAllahım hak edene ettiğini versin inşAllah..
Canimsin yaSenin gibisini kaçırmak istememiş ne yapsınsenden önce Çanakkale’ye gitmediğine dua et
![]()
İlahi adalet işte. Allah daim etsin huzurunu.. Kesin oda hak ettiğini bulmuştur..Sonra yeniden evlendi ve mutlu simdi. Eski esi ne oldu bilmiyorum ama
Ayyy keşkeCanimsin ya ♥ guzel gunlerdı, keske o gunlerde geri donebılsek.
Adrenalin kaos ask tutku kavga Hersey vardı
Simdi artık cocukların teyzesi oldum![]()
Ben zevksizdim ya, nerde göbekli tip var ondan hoşlanırdım.Ayyy keşkebiz hocalar için kavga ederdik okula genç hoca gelince birbirimizi yerdik.. sanki adam bize bakıcak
sonra gösteri yada okulda etkinlik olsun eşi yada sevgiliyle gelirdi biz kavga ettiğimizle kalırdık
Saflık çocukluk güzel şeydi vesselam
Oda bi zevkBen zevksizdim ya, nerde göbekli tip var ondan hoşlanırdım.![]()
Baya eşsizdiler.Oda bi zevkeşsiz olanı seçmek
![]()
Vah arkadaşım onlar bile platonikse durum gerçekten vahimmişBaya eşsizdiler.Ve platonik. Amma eziktim ya.
Gurur yapmiş belli ki terkedilmeyi kabullenemiyor yoksa uzuldugun degilBen ayrılmıştım ondan o yüzden kuyruk acisından olabilir mi?
Kadınlara acıdım.benimkide ölecekti güya şuan 3 tane ev ayatlamış hepsinide aşık etmiş kadınlara bedavaya gidip geliyor