• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden boyle?

Hiç üzülme kıyamaz canına felan .. simdi affedersin üzülüp ama o senden sıkıldıgı zaman gözünün yaşına bile bakmaz 😏

Senin gibisini kaçırmak istememiş ne yapsın😊 senden önce Çanakkale’ye gitmediğine dua et😁
Canimsin ya ♥️ guzel gunlerdı, keske o gunlerde geri donebılsek.
Adrenalin kaos ask tutku kavga Hersey vardı😂
Simdi artık cocukların teyzesi oldum😂

Canimsin ya ♥ guzel gunlerdı, keske o gunlerde geri donebılsek.
Adrenalin kaos ask tutku kavga Hersey vardı😂
Simdi artık cocukların teyzesi oldum😂
Ayyy keşke😊 biz hocalar için kavga ederdik okula genç hoca gelince birbirimizi yerdik.. sanki adam bize bakıcak😂 sonra gösteri yada okulda etkinlik olsun eşi yada sevgiliyle gelirdi biz kavga ettiğimizle kalırdık😁 Saflık çocukluk güzel şeydi vesselam

Ayyy keşke😊 biz hocalar için kavga ederdik okula genç hoca gelince birbirimizi yerdik.. sanki adam bize bakıcak😂 sonra gösteri yada okulda etkinlik olsun eşi yada sevgiliyle gelirdi biz kavga ettiğimizle kalırdık😁 Saflık çocukluk güzel şeydi vesselam
Ben zevksizdim ya, nerde göbekli tip var ondan hoşlanırdım. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Intihar edecegim diyen ölmez merak etme. O niyette olan kimseye soylemeden yapar Allah korusun.
Blof yapiyor. Boyle numaraci birine de donmezsin umarim. Yoksa cok cekersin.

Ayrilinca seni de kendimi de öldürürüm diyen bir eski sevgilim vardı(ben 14 düm o 17), pesimi bırakması 5 yıl sürse de su an evli :) Takılmayın bunlara.

benimkide ölecekti güya şuan 3 tane ev ayatlamış hepsinide aşık etmiş kadınlara bedavaya gidip geliyor

Back
X