• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle

Anımmm geldiiii :KK70:
Bi kere basmışım face appi yüzüme , o zamanlar daha yeni yeni keşfdiliyordu :KK70: neyse bi oğlancağızıı avladım djjsjd ama nasıl taş bi çocuk.
Tabi buluşalım falan dio , bende öyle bi inanmışım ki o kadının ben olduğuma :KK70:
Buluştuk falan çocun yüzü ekşidi hxjsjdjshshshhd
Tabi ben duramadım, o bana sallamadan ilk yaşı ben attım :KK70:
Foto da gözünün altı mor değildi dedim ( tek kusur oydu : D )
O da epey akıllıydı ; keşke senin de tek kusur o olsaydı dediiii jxjejdjjs
Ben senin Sahika olduguna ikna olmus durumdayım, bulussak Sahika yerine baska bi tip gelse bozulurum ben sahsim adina

Ben senin Sahika olduguna ikna olmus durumdayım, bulussak Sahika yerine baska bi tip gelse bozulurum ben sahsim adina
Şu an öyleyim :D hayallerini asla yıkamam kıazz :D
Ay ama çocuğunn suratı görmen lazımdı bi sıçan gibiydiii ahahahhs
Öyle bi bozuldu ki , starbakstaa bardak inceledim sıkıntıdan :D sonra o engellemeden ben engelledim :D

Herkes bi degisik enstantaneler deniyomis, benim maymun gibi cikma nedenkm belli oldu, artik ben de portliycem fotolarda
Screenshot_20220202_230800.webp

Bi buna bak bi de şuna
Screenshot_20220202_231355.webp

Anımmm geldiiii :KK70:
Bi kere basmışım face appi yüzüme , o zamanlar daha yeni yeni keşfdiliyordu :KK70: neyse bi oğlancağızıı avladım djjsjd ama nasıl taş bi çocuk.
Tabi buluşalım falan dio , bende öyle bi inanmışım ki o kadının ben olduğuma :KK70:
Buluştuk falan çocun yüzü ekşidi hxjsjdjshshshhd
Tabi ben duramadım, o bana sallamadan ilk taşı ben attım :KK70:
Foto da gözünün altı mor değildi dedim ( tek kusur oydu : D )
O da epey akıllıydı ; keşke senin de tek kusur o olsaydı dediiii jxjejdjjs
Kamu spotu niteliğinde bir date anısı :D

Kamu spotu niteliğinde bir date anısı :KK70:
Ne dediğimi yapın ne yaptığımı :D datelerimi anlatsam şurada ki çoğu kişi gider kocişine / manitasına sunumlu kahve haazırlar :D adamın teki bana yüzük seçtirip , başkasına taktı :D ulan o zaman kk keşfetmeliydim :D

Back
X