Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanlarla tanışmaya çekiniyorum.Yaşın kaç ki ? Kendine yeni bir sosyal çevre oluşturmayı dene. Koca gökten zembille gelmez ki. Hadi kalk bi enerji haydiiiiii.
Niye kız yicez mi seni ? Bi yerden başlaman lazım. Bir anda çok insanla samimi olamazsın ama bir kursa gir yemek/seramik/çini boyama/fotoğrafçılık ya da bir dil kursu. Kendine yeni ortamlar oluştur. Sen nasılsan herkes öyle kimse daha üstün değil çekinmene gerek yokİnsanlarla tanışmaya çekiniyorum.
Yaşın kaç ki ? Kendine yeni bir sosyal çevre oluşturmayı dene. Koca gökten zembille gelmez ki. Hadi kalk bi enerji haydiiiiii.
Ben çekinmiyorum yine de olmuyorr. Vasfiyeteyzeniz bi okuyup üfle allaaasen, bi olumlama, totem, dua, bi bişey yapınİnsanlarla tanışmaya çekiniyorum.
Burada ki çekingen arkadaş bulamayan kadınları toplayıp bi eğlence düzenleyecem yakında kız nasıl bulamıyorsunuz ben anlamıyorum hiç mi sohbeti size uyan çıkmıyor yüz milyor kişi içindeBen çekinmiyorum yine de olmuyorr. Vasfiyeteyzeniz bi okuyup üfle allaaasen, bi olumlama, totem, dua, bi bişey yapın
Çıkmıyor sorun bende benceBurada ki çekingen arkadaş bulamayan kadınları toplayıp bi eğlence düzenleyecem yakında kız nasıl bulamıyorsunuz ben anlamıyorum hiç mi sohbeti size uyan çıkmıyor yüz milyor kişi içinde
Olmayınca olmuyor DezzemBurada ki çekingen arkadaş bulamayan kadınları toplayıp bi eğlence düzenleyecem yakında kız nasıl bulamıyorsunuz ben anlamıyorum hiç mi sohbeti size uyan çıkmıyor yüz milyor kişi içinde
Olmadi herkes sevilmek ister o yuzden özenilecek bir seySizin atanma durumunuz veya eliniz de bir mesleğiniz yok mu ? Sevgililik evlenmek vs bunlar o kadar özenilecek şeyler değil bu zamana kadar hiç sevgiliniz felan olmadıysa yüksek ihtimal merak ediyorsunuz bu duyguları o yüzden hep odak noktanız bu konu olmuş.
Tabikide sevmek sevilmek güzel duygular ama bunu sadece sevgilimiz mi verebilir bize ? Sen en başta kendini sev hedeflerin varsa onları gerçekleştir zaten hazır olduğunda illa karşına biri çıkar akışa bırak...Olmadi herkes sevilmek ister o yuzden özenilecek bir sey
En sorunlu insanlar bile kendi gibi sorunlusunu buluyor ay daha önce yanlış arkadaşlıklar kurmuş olabilirsin belki de hayata bakış açını değiştirmelisinÇıkmıyor sorun bende bence
Yav bilemedim. Tercihen yalnız kalmak tabi ki ama isteyip de arkadaş bulamamak nasıl ola ki. Ben yay burcuyum sosyal hayat olmaması demek benim için kabusOlmayınca olmuyor Dezzem
Katılıyorum. Flawlessone bir sen iki. Muhafazakar olmayan insanlara karşı tavırlarınız itici. Herkes muhafazakar değil, herkes sizin gibi düşünmüyor ne yazık ki ondan yalnız kalırsın gayette. Sizden farklı düşünen herkese de y*llu şeklinde ithamlarınız olduğundan bana şaşırtıcı gelmiyor.Çok dramatik ve saplantılısın. Ben de hoşlanmıyorum senden mesela hem de tanımadığım halde. Kendine çeki düzen ver biraz
Banane ya sizden ben kimseye laf etmedim. Ama o kızın okadar da üstüne gidilmez madem öyle olmadığını düşünüyorsanız neden bu kadar alındınız bende onu anlamadım kaç ay önce attığım yorumu gelip burada soyluyorsuKatılıyorum. Flawlessone bir sen iki. Muhafazakar olmayan insanlara karşı tavırlarınız itici. Herkes muhafazakar değil, herkes sizin gibi düşünmüyor ne yazık ki ondan yalnız kalırsın gayette. Sizden farklı düşünen herkese de y*llu şeklinde ithamlarınız olduğundan bana şaşırtıcı gelmiyor.
Sürekli ikinizde burda bu konuları açıp duruyorsunuz 'niye yazmadı niye yazdı ? ben niye yalnızım vs vs.' Bu kadar düşünüp konu açacağına kendinde değişikliklerle başlayabilirdin.
Canım ben niye alınıyım Tanımaaam etmem. Ben sana seni anlatıyorum ki neden sevilmediğini neden yalnız kaldığını neden arkadaşlarının bile dönüp bakmadığını anla diye.Banane ya sizden ben kimseye laf etmedim. Ama o kızın okadar da üstüne gidilmez madem öyle olmadığını düşünüyorsanız neden bu kadar alındınız bende onu anlamadım kaç ay önce attığım yorumu gelip burada soyluyorsu