Neden böyle?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Charm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
408
İstanbul
Neden böyle..
Neden bu kadar aç ız.. neden doymuyor ınsanlar ?.. mutluluga, huzura, var olan saglıgına.
Yavrusuna, eşine.. evliliğine.. Hala yasıyor olmaya... Bır haber aldım. bir arkadasım.... yıne ıhanet. yıne serefsızlık. yapmaz dediği yapmış, daha tazecık yavrusuyla bu dertlerı basbasa bırakmıs.
Neden görmezsin sahip oldugun guzellıkleri ? Neden bu şükürsüzlük ? Neden hep bir başkası ?
Neden bunun sonu yok ? Neden bunu yapmayan yok ? Bu pisliğe bulanmayan yok !
Neden bu duyguyu yasamak zorunda bu kadınlar, anneler ? Neden bunu ıhanetı tatmaya mecbur ! Bu kız ne yapsın sımdı...... Nerelere gıtsın.... Yavrusuna baktıkca yuregı yanar...
Bu ıhanet neden ? Yasamın kanunu mu bu ?

Bır haber gördüm şimdi. 33 gunluk bır bebek.. 20 yerınden bıcaklanmıs. ANNESı yapmıs bunu !
Buna yurekmı dayanır ? Ağlamamak elde mi ? Bunu hangı ana yuregı kaldırır ? O yavrunun nedır gunahı. Gozunu yenı acmıs dunyaya ? En buyuk ıhanetı gormus annesınden ! Neden yaptın kahrolasıca !
Öldürmek ıcın mı doğurdun gunahsızı ? Allaha duam onun kucuk ıkı eli yakanda olsun ahirette ! Anne bunu bana neden yaptın diye yapışsın sana !

Allah hepsini kahretsın.. Yavruma bakıyorum düşünemiyorum bile.. Allahım bu nasıl dogru olur ? O yavrunun bedenı ne kadar kı ? Sen bunu yaparken nasıl baktı sana ? Ne yaptı. Dili olsaydı söylerdi. Lanet olsun sana derdi. Ne ıstedın ondan neden yaptın ?
Bu dunya nasıl bır yer ! Midem bulanıyor.. Şerefsizlikten, Şeytanlıktan, Pislikten..
Bızı arındır Allahım bizi pisliklerden arındır.. Ruhsuzlardan arındır bu dunyayı..
Insan kılıgında gezen yaratıklardan arındır ne olur.

Son düzenleme:
canim seni oyle iyi anliyorum ki ben de az evvel bi haber izledim 19 yasindaki kizin bogazi kesilerek oldurulmus, nasil bir dunyada yasiyoruz aklim almiyor artik.
insanlarin kimsenin kimseye ne tahammulu var saygisi ne de sevgisi var artik. eskiden derdik ki Allah korkusu var yapmaz etmez. artik kimse icin bisi denmiyor herkes herkesden biseyleri bekler oldu.

yazik oldu bana kalirsa.. dunyayi kendi ellerimizle yasanmaz bi yer haline getirdik.

öncelikle kandiliniz mübarek olsun.sizmi ihanete uğradınız yoksa yanlışmı anladım.hakikaten insanlarda müthiş bi doyumsuzluk var.ALLAH bizi kanaatkar kullarından eylesin.yanlışa gidenleri hatayı yapmadan doğru yola çevirsin inşallah.bu mübarek günde en azından bunlar için dua edebiliriz.

Hayır Arkadasım benım basıma gelmedı bır arkadasımın basına geldıgını ogrendım bugun..
Ama her zaman en cok korktugum seydır..Allah hıcbırımıze gostermesın..
Olanlara sabır versın.. Hepımızın kandılı mubarek olsun, bazı seylere sebep olsun ınsalah..
Sımdı abdestımı alıp dua edecegım.. bu aksam ruhum daraldı.. ıcıme karanlık coktu..
Allah tum darda olanlara yardım etsın.. meleklerını gondersın.. bazı seyler cok zor gercekten..
yaşanması ve kabul edılmesı...

Son düzenleme:
maleseef yaşam öyle bir noktaya geldi ki dediğin çok doğru betulygt.sana katılıyorum.gitgide daha güvensiz bir toplum haline geliyoruz.ben evimde tek başımayım çoğu zaman eşimin işi dolayısıyla.ama öyle tetikte uyuyorum ki,her yeri kilitliyorum.tv açık uyuyorum mecburiyetten sabaha kadar.kimseye güvenmiyorum.
canım arkadaşına da çok üzüldüm allah ıslah etsin.allahım böyle insanların içine biraz insan sevgisi biraz vicdan biraz haysiyet versin.günah bu yavrunun günahı ne ki...

..................

Son düzenleme:
Ah betülcüm..içine karanlık çöktü değilmi seninde..sanki sana olmuş, sen ihanete uğramışsın gibi oldun değilmi benim gibi? Dayanamadın döktün içini...

Lanet olsun yaa...Öyle sıkıldım ki...Bunaldım..Kendimi o arkadaşın yerine koydum...yüreğim şişti...

Seninde yazdığın gibi neden bilmez insan elindekinin kıymetini?Neden başka kadına gider?Neden bir insan en yakınına bu acıları yaşatır? O kızında bir insan yavrusu, anne bananın evladı olduğunu unutur..zalimliklerin en zalimliğini yapar?

Ah betülcüm..içine karanlık çöktü değilmi seninde..sanki sana olmuş, sen ihanete uğramışsın gibi oldun değilmi benim gibi? Dayanamadın döktün içini...

Lanet olsun yaa...Öyle sıkıldım ki...Bunaldım..Kendimi o arkadaşın yerine koydum...yüreğim şişti...

Evet canım malesef evet.. Kendımı onun yerıne koydum.. ne yapar ınsan.. sankı bana olmus gıbı uzuldum..
Ustune bır de haberlerde o yavruyu gordum.. dayanamadım yaa.. nedır bu ınsanların ınsanlara ettıgı..
Insan ınsana bu kadar zalım nasıl olabılır ? bu kadar merhametsız nasıl olabılır... ınsan karısına hayat arkadasına bunu nasıl yapar..
Bu kadar mı basıt gozlerınde hersey.. bu kadar basıt olmamalı.. ona melek yuzlu bır evlat vermıs bu kızcagız.. sırf bunun hatrına yapılmaz ya hersey bır yana..

Aklı salim olmayan deli bir insan ancak özbebegini bıcaklar...kaderin önüne de geçilemez...herkes cezasını cekiyor ama burda ama ölünce...zaman lazım her sey için...siz sanıyor musunuz ki yuva yıkanın yuvası olacak bakın ünlü sarkıcıya uyusturucuya bile alıştı yuvasını yıktıgı adam da onu terk etti..adalet var aslında özümüzü koruyorsak bize ne mutlu..

Valla aldatma olaylarına artık şaşmıyorum ben..
Özellikle erkekler, eşleri hamileyken yada yeni doğum yaptığında bunu yapıyorlar nedense.
Aslında tamda o zamanlarda eşin desteği, sevgisi, ilgisi daha gerekliyken.
Allah ıslah etsin onları ne diyeyim.

Ben en çok bu cinayetlerde dehşete kapılıyorum.
Aklım almıyor, çıldırma noktasına geliyorum.
Dışarı çıktığımda herkes bana potansiyel katil gibi geliyor.
Haberleri seyredemiyorum, gazete okuyamıyorum.
Kimseyle sohbet edemiyorum. Kötü haber alıcam diye telefonları bile açmak istemiyorum.
Asosyalliğe doğru adım adım ilerlediğimi hissediyorum.
Psikolojim alt-üst.
Geceleri uyuyamıyorum.
Sonumuzu Allah hayır etsin.

Herşey daha iyiye gidecek diye beklerken,insanlar akılalmaz işler yapar oldu.

Aldatma konuları iyice çığırından çıktı.
Her kadın artık ister istemez "acaba bende aldatılıyor muyum?" sorusunu,eşine/sevgilisine çok güvense dahi aklından geçirmeye başlamıştır herhalde.benneyaptımki

Çocuğunu öldürenler,annesini babasını doğrayanlar vs...
İnsanlık nereye gidiyor bilmiyorum.
Nasıl bu kadar cani olunabiliyor?
Nasıl bu kadar rahatlıkla,soğukkanlılıkla insan bedenlerine zarar verilebiliyor?

Allah sonumuzu hayır etsin.
Kimseye güvenmemeye başladım artık.
Gelecek nesillere bırakılacak miras bu mu olmalıydı?
Yazık! Çok yazık!

Back
X