Neden böyle?

LinaNur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
8
0
36
Sakarya
Günaydin kizlarr,
bu forumu uzun süredir takip ediyorum ve bu ilk konum. Benim derdim cok sinirli biri oldum, en ufak seye kiziyorum önceleri cok sakin, sabirli biriydim. Kisaca anlatmaya caliscam

3aydir nisanliyim, nisanlimla 4 sene bir gecmisimiz var. Bu 4 sene icinde bir defa ayrildik, o ayrilmak istedi. Nedeni aile sorunlariymis. Tabi ki ayrilmadan önce bir kere ablasinin yanina yurtdisina gitti, aramizda limoniydi. geri döndügü aksam benden ayrildi. Yalan söylüyordu tabi ki, aile sorunlari yüzünden ayrilmadi benden ama elimdende birsey gelmedi. Üzüldüm agladim yiprandim ama ayrildigimiz gün dedim kendisine, gercek sebebini ögrenecegimi. Aradan bir ay gecti, ben cep telefonundan kimle görüsmüs onlara baktim, hatta ben ayrilmadan önce bi alti ayina kadar karistirdim beni aldattimi diye. Benimle ayrildigi güne kadar hic yabanci bir numara yok. Ayrildimizin ertesi günü yabanci bir numaraya msj atmis, bu Hergün bir iki msj atmis. arastirmalarim sonucu kim oldugunu buldum, bir kizdi tabi ki, fb de de buldum. Ablasi tanistirmis, uygun kiz, iyi falan filan. Ögrenir ögrenmez bunlari mesaj attim yüzlesme vakti diye, benden kacti, o kactikca ben kovaladim sen gelmiyorsan ben gelirim ve rezil oldugunla kalirsin herkesin icinde diyerekde tehdit ettim. Aslinda cok akli basinda biriyim, normalde asla ama asla yapmam ama o zamanlar cok kirilmistim kalbim yerinden cikacakmis gibi agriyordu.

Herneyse bulustuk bu herseyi itiraf etti ablasi tanistirmis ama bu beni aldatmamis, sadece kizla nasilsin falan konusmus, benden ayrildiktan sonrda kizla sadece mesajlasmis.

Sonrasi malum ben ettim sen etme yalvarmalar, pismanligi, affetim. Simdi nisanlaniyiz. Onu cok sevmeme ragmen en ufak hatasinda cok sinirleniyorum, ben hic böyle degildim acaba diyorum onun bana yaptigindan mi böyleyim ona karsi bir savunma halinde, tekrar canimi acitir diye. Baska hic bir sorununuz olmadi bu 4 sene icinde. Onun beni cok sevdigine eminim, bende onu cok seviyorum ama kendi halinr bir anlam veremiyorum onuda üzüyorum kendimide ((

Cok uzun oldu kizlar kusura bakmayin ama uzun zamandir kafami kurcaliyor bu konu, kimseyede anlatamiyorum cünkü onlara göre ben aldatildim ilk söyledikleri bu oluyor (

Sana olan gönül bağı tam olsaydı eğer, ablası böyle bir teklifle geldiğinde
bin pişman ederdi . Benim sevdiğim biri var ne saçmalıyorsun sen diye.
O ise gitmiş, tanışmayı seçmiş.
Senden ayrılmayı seçmiş ve mesajlar atmış o kıza.
Sen ayrılık acısıyla kalbinin yerinden çıktığını hissederken, o bir başkasıyla mesajlaşmış.
Azıcık yas bile tutmamış.
Üstelik bu olayın üstüne sen peşinden koşmuşsun, özürü bile zorla diletmişsin, o akıl etmemiş yani.
Bunun adına pişmanlık demem ben.
Sen affetmeye hazırmışsın zaten o da bunu güzelce kullanmış.

Sense sevgisinden eminim çok seviyor beni diyorsun.
Şimdiki durumu bilemem belki gerçekten pişman olmuştur.
Ama pek çok kadının unutamayacağı bir hata yapmış.
Ben bu adam için beni çok seviyor eminim diyemezdim.

Artık nişanlanmışsın fakat hayat boyu kalbinde bu yara, bu korku olacak üzgünüm..

güvenini sarsmış ve sen artık tetiktesin.
eski saf ve temiz duyguları olan kızı öldürmüş yerine tırnaklarını çıkarmış
hazırda bekleyen bir kız olmuşsun haklı olarak.
bu arada erkek arkadaşın ablasının veya başkasının tavsiye ettiğine meyil edecekse
sana olan sevgisinden şüphe ederim, erkek adam dediğin sevdiğinden başkasına bakmaz.
olanlar olmuş affetmişsin nişanlanmışsın bundan sonra yapmayacağına eminsen
sinirini kontrol etmeye çalış canım,yoksa sen bana zaten güvenmiyorsun diyerek
yine aynı şeyleri yaşatabilir sana,suçluda sen olursun.

Bir cok detayi atladim ve bu yüzden sevgisinden emin oldugumu söyledim.
Bu korkuyu, bu yaranin gecmesi icin elinden geleni yapiyor, ki yapmak zorunda beni istiyorsa. Bende cok istiyorum ama o kadar zaman gecmedi belki diyorum zamanla iyi olur ah su umutlarda olmasa..

Gönlünce olsun inşallah..

Cevabin icin cok tsk ederim canim. bu olaydan sonra ablasi gelio benden özür diledi aglayarak, kendiside.
Hic bir zaman büyük konusmamak gerek ama bisaha böyle birseyi affedemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…