Neden boyleyim :(

Littlebluebird

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
154
175
18
35
Kendimden nefret ediyorum.
Bana igrenc davranan adami hayatimdan cikaracak kadar cesaretim yok.
Tartisirken dusmanimdan farki yok.
Iki gun once durup dururken tartisma cikardi. Eve geldim saatlerce agladim arayip bagirip cagirmaya, asagilamaya devam etti. Konu da benim ona sakayla karisik cok yiyosun demem.
Bu kadar igrenc davranmasina ragmen yine aradim yine aradim.
Neden boyle yapiyorum neden kurtulamiyorum :KK43: o olmazsa her sey cok kotu olacak sanki su an cok iyiymis gibi
Biktim bana bagirip cagirmasindan, sokak ortasinda aglatmasindan, dusman gibi tavirlarindan :KK43:
Napabilirim nasil kopabilirim:KK43:
Ne deseniz haklisiniz beni kendime getirin ne olur :KK43:

Ayrılmak dünyanın sonu olmayacak bunu telkin etmeye çalışın kendinize. Hayatınız daha güzel olacak, belki zamanla size değer veren sizi çok seven biriyle tanışacaksınız. Hayat böyle öküzlere harcanmak için çok kısa. Sizin dediğinizde kötü bir şey görmedim, insan çok samimi olduğu bir arkadaşına bile diyebilir böyle bir şey. Ama o karşılığını nasıl vermiş size. Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz, bu adam için neden heba ediyorsunuz kendinizi. Sokak ortasında kavga edip ağlatan adama adam mı denir ya, rezillik ötesi. O olmazsa herşey çok kötü olmayacak, aksine size bağırıp çağıran sizi üzen biri olmadığı için mutlu olacaksınız, hayattan tat alacaksınız. Bu arada bir psikoloğa gidebilirseniz iyi olur sizin için

Konularınıza baktım bu adamdan bayağı muzdaripsiniz neden kendinize merhamet etmiyorsunuz biraz da. Bırakın gitsin. İnanın sizi el üstünde tutacak o kadar çok adam vardır ki.

Hak ettiginizin bu oldugunu dusunuyorssaniz devam edin. Ama kendinizin de bir ana kuzusu oldugunuzu hatirlarsaniz, annenizin sizi bu adami cekesiniz diye dunyaya getirmediginden emin olursaniz sanirim daha fazla sizi yipratmasina izin vermezsiniz. Ayrilin, nasil olsa simdi de aci cekiyorsunuz. Inanin bu adam haricinde disarida cok guzel bir dunya var. :KK16:

Siz kendi değerinizi unutmuşsunuz. Dünyaya bir kez daha geleceğinizin garantisini mi verdiler size. Yapmayın bunu kendinize. Şöyle bir oturup onsuz bir hafta planlayın gülüp eğlendiğiniz yok yere üzülmediğiniz. O bi hafta bitince sevgilinize dönmek ister misiniz?

Rehinecisine aşık olan rehine gibisiniz . Gururunuz ortaya çıksın biraz mantık devreye girsin. Herşey duygusallik aşk sevmek değil böyle birisiyle ömür geçmez cnm bence bitir bu ilişkini seni mahfeder yıllar geçtikçe ah keşke hiç yasamasaymisim diyeceksin emin ol. Böyle olacagina hiç olmasın .

Aynı durumdayım.Artık bağımlılık gibi görüyorum. Kopamıyorum,acı çekmeme rağmen.
Tüketti artık beni bu ilişki.
Kurtulmak için destek olalım birbirimize:KK42:

Ayrilinca kendinizi cok rahat hissediceksiniz insnin bana.
Böyle biriyle hayat gecmez neden sana deger vermedigin biriyle cabaliyorsun

Kendimden nefret ediyorum.
Bana igrenc davranan adami hayatimdan cikaracak kadar cesaretim yok.
Tartisirken dusmanimdan farki yok.
Iki gun once durup dururken tartisma cikardi. Eve geldim saatlerce agladim arayip bagirip cagirmaya, asagilamaya devam etti. Konu da benim ona sakayla karisik cok yiyosun demem.
Bu kadar igrenc davranmasina ragmen yine aradim yine aradim.
Neden boyle yapiyorum neden kurtulamiyorum :KK43: o olmazsa her sey cok kotu olacak sanki su an cok iyiymis gibi
Biktim bana bagirip cagirmasindan, sokak ortasinda aglatmasindan, dusman gibi tavirlarindan :KK43:
Napabilirim nasil kopabilirim:KK43:
Ne deseniz haklisiniz beni kendime getirin ne olur :KK43:

Büyük konuşmayayım da böyle konuları okuyunca hayret ediyorum. Bir insan nasıl bu kadar aciz olabiliyor anlayamıyorum. Size iğrenç davranan bir insana hayatınızda nasıl yer verebiliyorsunuz? Hiç mi kendinize saygınız yok?

Ne desek boş. Değişen hiçbir şey olmayacak.

Bir insan kendini bukadarmi sevmez.deger vermez..:işsiz: lutfen artik bu sacmaliklari aşk olarak algilamayi birakin.. hayat boyle gecermi hic.. hayat okadar guzelkii.. size bu guzellikleri gosterenlemi birlikte olmak istersiniz yoksa zehir edenlemi... karar sizin.. Bazen Allah kurtarir siz ayrilik sanarsiniz.. okadr cok sebep varki siz hala kotulugu secicekseniz buyrun...

Back
X