Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alemsin arkadaşım ya...
herkes bana inanmasin annem babam inanmamis burda 2 -3 kisi inanmamis ne farkeder.
ben zaten diyorum ya tedavi olsam bile ne degisecek. disarda insanlar hep boyle.
yillarca boyle olmamin sebebide bu insanlar yuzunden iste.
sahtekar duzenbaz yalanci cikarlari icin beni kullananlar oldugu surece ben tedavi olmusum ne.ya isyan etmek istemiyorum ama ediyorum iste ediyorum ediyorum.
kahretsin isyan ediyorum.sitemim var sitemim var herkese hayata sitemim var yasadigim hergune sitemim var.
bugun disari ciktim yoldan gecen arabalara baktim dusundum dusundum.....kendimi arabalarin onune atmak istedim.yasamayi sevmiyorum ben sevmiyorum.
hayatta hep yanlizdim hep yanliz olucam....
arkadaşım bence de tedavi olma dışarda insanlar aynı.tedavi olsan da hiç faydası olmaz zaten.en iyisi sen ne yap biliyor musun ayrıl kocandan.bi ev tut kendine perdeleri fln kapat karanlık olsun ev sakın dışarı çıkma dışarda öcüler var yer seni.bak bu hayat tam sana göre olumunekankayizsmile bence sen böyle olmayı seviyorsun hani demişsin ya sürekli ilgi beklerim sürekli sevilmek isterim diye.belki de bu şekilde ilgi görmeye çalışıyorsun.
Umarım arkadaş için herşey yolundadır . inş biraz olsun kendini toparlayabilmiştir. Dışardaki insanlar derken sizin gibi yorum yapabilen insanlardan bahsetmiş olabilir mi ki acaba?
olabilir tabi neden olmasın.dışarı da benim gibi gerçekçi olan insanlar da var.
Sizin gerçeğiniz insanları yerin dibine sokmaksa ilginç bir gerçek, arkadaş ilgi görmeye çalışıyorda madem kendisi nerde şimdi. Yoksa ilgi açlığını görüp gitti mi?
İlgi ve sevgi her insanın ihtiyacıdır, arkadaşın bu beklentisinin gerçek olmayan tarafı ne. Beraber mi yaşıyorsunuz yoksa. Sevgi açlığının ne demek olduğunu ve bunun nasıl bir gerçek olduğunu bilir misiniz? Bunlarda gerçek mesela.
benim neyi bilip neyi bilmediğimi de siz bilemezsiniz değil mi?burası herkese açık bir ortamdır ki buraya konu açan da bunu biliyor olmalı ve herkesin de kendi düşüncesini yazmaya hakkı vardır.ben de kendi fikrimi yazdım size hoş gelsin ya da gelmesin.
ilgi ve sevgi tabiki her insanın ihtiyacıdır ben değildir diye bir şey demedim zaten.burda farklı bir durum var bundan fazlası var.siz anlayamıyorsunuz diyebileceğim bir şey yok malesef.bu konuyu sizinle daha fazla tartışmaya gerek de görmüyorum.