Canıma kastım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi neverland10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayrıca asla Allah'tan umudunu kesme ve Allaha güven.

alemsin arkadaşım ya...

hayır alem değilim sadece arkadaşımı kolluyorum anladın mı olayı?olumunekankayizsmile ben ona değer veriyorum o kadar senin gibi olayı basitleştirmiyorum.....

Son düzenleme:
herkes bana inanmasin annem babam inanmamis burda 2 -3 kisi inanmamis ne farkeder.
ben zaten diyorum ya tedavi olsam bile ne degisecek. disarda insanlar hep boyle.
yillarca boyle olmamin sebebide bu insanlar yuzunden iste.
sahtekar duzenbaz yalanci cikarlari icin beni kullananlar oldugu surece ben tedavi olmusum ne.ya isyan etmek istemiyorum ama ediyorum iste ediyorum ediyorum.
kahretsin isyan ediyorum.sitemim var sitemim var herkese hayata sitemim var yasadigim hergune sitemim var.
bugun disari ciktim yoldan gecen arabalara baktim dusundum dusundum.....kendimi arabalarin onune atmak istedim.yasamayi sevmiyorum ben sevmiyorum.
hayatta hep yanlizdim hep yanliz olucam....

arkadaşım bence de tedavi olma dışarda insanlar aynı.tedavi olsan da hiç faydası olmaz zaten.en iyisi sen ne yap biliyor musun ayrıl kocandan.bi ev tut kendine perdeleri fln kapat karanlık olsun ev sakın dışarı çıkma dışarda öcüler var yer seni.bak bu hayat tam sana göre olumunekankayizsmile bence sen böyle olmayı seviyorsun hani demişsin ya sürekli ilgi beklerim sürekli sevilmek isterim diye.belki de bu şekilde ilgi görmeye çalışıyorsun.

arkadaşım bence de tedavi olma dışarda insanlar aynı.tedavi olsan da hiç faydası olmaz zaten.en iyisi sen ne yap biliyor musun ayrıl kocandan.bi ev tut kendine perdeleri fln kapat karanlık olsun ev sakın dışarı çıkma dışarda öcüler var yer seni.bak bu hayat tam sana göre olumunekankayizsmile bence sen böyle olmayı seviyorsun hani demişsin ya sürekli ilgi beklerim sürekli sevilmek isterim diye.belki de bu şekilde ilgi görmeye çalışıyorsun.

Umarım arkadaş için herşey yolundadır . inş biraz olsun kendini toparlayabilmiştir. Dışardaki insanlar derken sizin gibi yorum yapabilen insanlardan bahsetmiş olabilir mi ki acaba?

Umarım arkadaş için herşey yolundadır . inş biraz olsun kendini toparlayabilmiştir. Dışardaki insanlar derken sizin gibi yorum yapabilen insanlardan bahsetmiş olabilir mi ki acaba?

olabilir tabi neden olmasın.dışarı da benim gibi gerçekçi olan insanlar da var.

olabilir tabi neden olmasın.dışarı da benim gibi gerçekçi olan insanlar da var.

Sizin gerçeğiniz insanları yerin dibine sokmaksa ilginç bir gerçek, arkadaş ilgi görmeye çalışıyorda madem kendisi nerde şimdi. Yoksa ilgi açlığını görüp gitti mi?

İlgi ve sevgi her insanın ihtiyacıdır, arkadaşın bu beklentisinin gerçek olmayan tarafı ne. Beraber mi yaşıyorsunuz yoksa. Sevgi açlığının ne demek olduğunu ve bunun nasıl bir gerçek olduğunu bilir misiniz? Bunlarda gerçek mesela.

Sizin gerçeğiniz insanları yerin dibine sokmaksa ilginç bir gerçek, arkadaş ilgi görmeye çalışıyorda madem kendisi nerde şimdi. Yoksa ilgi açlığını görüp gitti mi?

İlgi ve sevgi her insanın ihtiyacıdır, arkadaşın bu beklentisinin gerçek olmayan tarafı ne. Beraber mi yaşıyorsunuz yoksa. Sevgi açlığının ne demek olduğunu ve bunun nasıl bir gerçek olduğunu bilir misiniz? Bunlarda gerçek mesela.

benim neyi bilip neyi bilmediğimi de siz bilemezsiniz değil mi?burası herkese açık bir ortamdır ki buraya konu açan da bunu biliyor olmalı ve herkesin de kendi düşüncesini yazmaya hakkı vardır.ben de kendi fikrimi yazdım size hoş gelsin ya da gelmesin.
ilgi ve sevgi tabiki her insanın ihtiyacıdır ben değildir diye bir şey demedim zaten.burda farklı bir durum var bundan fazlası var.siz anlayamıyorsunuz diyebileceğim bir şey yok malesef.bu konuyu sizinle daha fazla tartışmaya gerek de görmüyorum.

benim neyi bilip neyi bilmediğimi de siz bilemezsiniz değil mi?burası herkese açık bir ortamdır ki buraya konu açan da bunu biliyor olmalı ve herkesin de kendi düşüncesini yazmaya hakkı vardır.ben de kendi fikrimi yazdım size hoş gelsin ya da gelmesin.
ilgi ve sevgi tabiki her insanın ihtiyacıdır ben değildir diye bir şey demedim zaten.burda farklı bir durum var bundan fazlası var.siz anlayamıyorsunuz diyebileceğim bir şey yok malesef.bu konuyu sizinle daha fazla tartışmaya gerek de görmüyorum.

Tartıştığımızı düşünmüyorum açıkçası, fikir bu, dediğiniz gibi aynı düşünecek değiliz.
Bundan fazlası için nasıl teşhis koydunuz merak ettim sadece. Hak vermek ve insanın acısını anlamak , acıtasyon yapmadığını anlamak için intihar mı etmesi gerekiyor. En azından anlattıklarının hepsinin gerçek olma ihtimalide var değil mi? Sen busun , busun diyip sanki birşeylerin acısını çıkarmaya çalışmanın nedenini anlayamadım . Yoksa ne istiyorsanız onu düşünürsünüz, kimsenin kimseyi değişterecek hali yok.

hala nefes alıyorsun hala güneşin doğuşunu seyretme hatalarını yaşadıgn kötü hayatı tersine çevirme sansın var...bence ilk olarak bu yazılanları okuduğmda aklıma tek gelen senin çocukluk döneminde yaşadıgın şeyleri atlamaman geldi çünkü çocukluk dönemi bizim ileride nasıl bir anne nasıl bir eş nasıl bir dost olacağımızı daha doğrusu karekterimizi belirliyor bence Allah a güven Allah bizi bu dünyaya mutsuz olmamız için göndermedi tam tersi çevrendeki fırsatları görr...kendi hayatını cehenneme çevrimişin sen bazı şeyleri kendi ellerinde tutuyorsun inan buna ve o kadar yaşadıgın şeye rağmenn kendini ifade edebiliyorsan ve kocanı sevebiliyorsan inan senin hala kocaman bi yüreğin vardır...herşeyy istemekle başlarr bize bunları yaşatan insanlarr kader değil..herkes bencildir kendince sen öncelkle psikolojik bi yardım almalısın bence...bunları aşmadan çocuklkta yaşadığın korkuları atlatmadann iyi bir evlilik yaşmakta zorlanabilirsin...

ALLAHa inanmıyorsan yanında sana yardım edebilecek kimse yok ozaman senağlama
ben her zor anımda yanımda ALLAHımı buldum.
bazen yaptığımız yanlışlar ailemizi arkamıza almamıza vesile olur .
bunca fedakarlık yaptığımız insan da bizim karşımıza geçince yanımızda iyi gün dostları bile olmaz.

üzülme insanlar yaptıklarını ödemeden gitmezler bu diyardan a.s

Back
X