Neden böyleyim

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Sevdiğim insana sürekli bana eski yaptıklarını hatırlatıyorum hem kendimi üzüyorum hem onu üzüyorum ama aklımdan bana yaptıkları bir türlü çıkmıyor. Durduk yere eski konuları açıyorum o da haliyle rahatsız oluyor, utanıyor. Sonra dönüp bakıyorum ki herşeyi kırmış parcalamışım . O da üzülmüş bende üzülüyorum .bazen bana yaptıkları aklıma geliyor gözlerim doluyor ağlıyorum . Şimdi pişman herşeyi güzelleştirmek için elinden geleni yapıyor ama nafile .ben yine en ufak şeyden nem kapıyorum şüpheli yaklaşıyorum. Bu ilişkinin oluru yok sanırım

Sevdiğim insana sürekli bana eski yaptıklarını hatırlatıyorum hem kendimi üzüyorum hem onu üzüyorum ama aklımdan bana yaptıkları bir türlü çıkmıyor. Durduk yere eski konuları açıyorum o da haliyle rahatsız oluyor, utanıyor. Sonra dönüp bakıyorum ki herşeyi kırmış parcalamışım . O da üzülmüş bende üzülüyorum .bazen bana yaptıkları aklıma geliyor gözlerim doluyor ağlıyorum . Şimdi pişman herşeyi güzelleştirmek için elinden geleni yapıyor ama nafile .ben yine en ufak şeyden nem kapıyorum şüpheli yaklaşıyorum. Bu ilişkinin oluru yok sanırım
Yeteri kadar sağlam özür dilememişse unutamamanız normal.
Şüphe hala geçmemişse oluru yok evet.
En azından kendinizi yıpratmayın.
Olay aldatma ise zaten tekrarı olacağı için bir şey kaybetmiş olmazsınız.

Gecmisi arkada birakamiyorsaniz bu iliski de yurumez. Belli ki arkada birakilacak seyler yapmamis. Su an pisman olabilir ama uzun vadede tekrar yapabilme ihtimali varsa ben bu uzun yolculuga o kisiyle devam etmezdim..bu riski goze almazdim. Belli ki affedilmesi zor seyler yasatmis.

Bazı konular insanda iz bırakır kolayca unutulmaz. En ufak şey hortlatir o konuyu. Ama sürekli bunu düşünerek devam edilmez tabi ki kafandan sokup atamazsın ama üzerini kapatıp devam etmeyi öğrenmen gerek nelerle karşılaşıyoruz hayatta nem kapmamayi öğren canim

Gecmisi arkada birakamiyorsaniz bu iliski de yurumez. Belli ki arkada birakilacak seyler yapmamis. Su an pisman olabilir ama uzun vadede tekrar yapabilme ihtimali varsa ben bu uzun yolculuga o kisiyle devam etmezdim..bu riski goze almazdim. Belli ki affedilmesi zor seyler yasatmis.
Evet zor zamanlar geçirdim hâlâ da öyle .

Unutamamak tamam ama sürekli konuyu açıp üzülmek gerekli mi.. içinizi soğutmak için tekrar tekrar konuyu hortlatmak yerine bir kere ama adam akıllı konuşun derim.. başka çözümler arayın.. belki bir süre gorusmeyin.. düşünün hayatınıza bakın.. eksikliğini tartın..

Back
X