• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden böyleyim(

gokkubbe

Deli kızım uyan...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
32
1
86
Diğer
sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor fakat ben ona sözlü olarak seni seviyorum demenin dışında duygularımı ifade edemiyorum yani ne biliyim böle özel romantik şeyler ne yazabiliyorum ne söyleyebiliyorum
sanki sölersem ifade edersem şımarır yada ne bilim işte bozulur biter gibi geliyor o bana beni ne kadar özledin diyor senin özlediğin kadar diyorum düşünün yani :(romantik cümleleri kendime birtürlü yakıştıramıyorum.komik geliyor içimden neler demek geçiyor ama hiç söyleyemiyorum nası yenebilirim bu korkumu ben??

Son düzenleme:
sevginden ve sevildiğinden eminsen kır zincirlerini söyle gitsin elbet devamı gelir.
böyle inançlarını sürdürürsen hayat çekilmez bir hal alır ve her zaman korktuğun başına gelir. çünkü evrene düşüncelerinle mesaj veriyorsun. iyi düşün iyi olsun..sengözlerimebaksanab

Basit gibi görünen ama önemli bi sorunCADIARZU

İnsan bazı kelimeleri kullanmaya kullanmaya kullanamaz hale gelebiliyor ...Ve o zaman da kullanmak isteseniz de kullanamıyosunuz...

Ama kendinizi buna alıştırmanız lazım, sevgiyi dile getirebilmek çok önemli...Biz nasıl ki eşlerimizden güzel sözler duyunca mutlu oluyor, onlara daha da sıcak davranıyorsak onların da bizden duymak en doğal hakkı ...

Kendi kendinize konuşacaksınız karşınızda sevgiliniz varmış gibi:

- Aşkım seni çok seviyorum.:asigim:
- Aşkım seni herşeyden çok özledim...:1hug:
- Aşkım benim için çok özelsin biliyosun dimi a.s.

Dilini korkak alıştırma a.s

evet benim bi arkdaşımında böyle bi sorunu vardı allahtan bnm yok ben derim valla seviosam canım ya de kapa gözlerini aşkımmm bitaaneeecik bebegimmm de gitsin ya:)allah başka dert vermesin

Zamanla geçicektir.Önce güvenmek istiyorsun anladığım kadarıyla kötü tecrübe seni etkilemiş.Bereberliğiniz bunları aşıcaktır sen takılma bunlara vakti gelince öyle romantik olursunki.

valla ben de çok ketumumdur, kırk yılda bir güzel bi laf ederiim ya da etmem..
bi de başka pis bi huy, sevgilim güzel bişey derse dalga geçerim tiye alırım.. iyi dayanıyo çocuk, ben olsam böle yapan birine hiçç bişicik demem!
huy işte..

evet sanırım güvenle alakalı.tamamen güvenmek istiyorum ona duygularımı anlatan mektup yazmamı istedi nerdee kağıt bana baktı ben kağıda...demekki benim onun sevgisi konusunda şüphem var:( teşekkür ederim arkadaşlar

Geçer cnm. güvenin bir kere kırılmış şuan böyle olman çok normal. ama kendinide çok kaptırma bu duruma sürekli neden söyleyemiyorum olmuyor dersen daha kötü olursun. zamanla düzelir herşey. tam güvenini sağladıktan sonra içten gelerek her zaman söylersin. ama çokda çekme kendini biraz biraz alıştırmaya çalış... :)

İlla ilk sevgilinizde yaşadığınız olayı bunda da yaşıcaksınız diye birşey yok ki o zaman daha 16 yaşındaymışsınız ki muhtemelen erkek arkadaşınız da o yaş aralığındaydı.Aşkın sevginin ne olduğunun tam anlaşılamadığı zamanlar...Bence mesela şimdi bi mesaj atın yada aradığında söyleyin onu ne kadar çok sevdiğinizi....

Güzel sözler söyledin diye - şımaracak ve senden uzaklaşacaksa -
hiç vakit kaybetmeden en güzel duygularını dile getir ki - onun tepkisini
görebilesin tatlım. Mutlu olacak ve sana daha fazla bağlanacak bir insan için -
bu olumsuz düşüncelerle haksızlık ediyor da olabilirsin değil mi bebeğim?
Sevgi sözleri sende nasıl bir etki yapıyorsa eminim onda da aynı etkiyi yapacaktır.
İlk zamanlar zor olsa da zamanla alışkanlık haline gelecek ve bu günlerini gülümseyerek
anımsayacaksın.

Back
X