Neden boyleyim😯

sevdamss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
157
57
98
35
Arkadaşlar merhaba 31 yaşındaydım bn 3 yaşında oğlum var son zamanlarda psikoljik sorular yaşıyorum malesef kaygı bozukluğu stres sınir hepsiyle başa çıkmaya çalisyorum çok sinirli bi yapım var malesef en ufak birseye bile sıkıyorum kendimi bunaltiyorum 😯bi kaç gündür sinirli olmamaya çalışyorum he bu arada günümün çoğunluğu oğlumla geçiyor eşimden yana sıkıntım yok ama herşeyi kafaya takıyorum beynimi boş bırakamıyorum herşeyin en kötüsünü düşünüp mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bu 😯böyle olmak istemiyorum bi kaç gündür beynimi boşaltım ama az önce ağlarken buldum kendimi oğluma sinirlenip 😓ilaç kullandım ama yan etkileri fazla olduğu için bıraktım şuan içmiyorum kendi kendimi iyi etmek en iyisi olduğunu dusunuyorum ne yapmam gerekiyor inanın böyle olamk istemiyorum her hastalığın nasi stres korkuyorum herşeyden 😯

Doktorunuza ilacın ağır geldiğini söylerseniz daha hafif bir ilaç verirdi. Keşke kafanıza göre bırakmasaydınız. Kafanızı dağıtmak için evde spor yapabilirsiniz çok işe yarıyor
Kas seğirmesi çok yaptı canım bide çok ağır geldi ilaç kafami kaldiramdkm bi hafta çocuğuma bile zor ilgilendim😯

Mutlaka doktorunuzla tekrar gorusun. Olmlu dusunme ile ilgili arastirin. Bitki caylari deneyebilirsiniz papatya gibi.

Arkadaşlar merhaba 31 yaşındaydım bn 3 yaşında oğlum var son zamanlarda psikoljik sorular yaşıyorum malesef kaygı bozukluğu stres sınir hepsiyle başa çıkmaya çalisyorum çok sinirli bi yapım var malesef en ufak birseye bile sıkıyorum kendimi bunaltiyorum 😯bi kaç gündür sinirli olmamaya çalışyorum he bu arada günümün çoğunluğu oğlumla geçiyor eşimden yana sıkıntım yok ama herşeyi kafaya takıyorum beynimi boş bırakamıyorum herşeyin en kötüsünü düşünüp mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bu 😯böyle olmak istemiyorum bi kaç gündür beynimi boşaltım ama az önce ağlarken buldum kendimi oğluma sinirlenip 😓ilaç kullandım ama yan etkileri fazla olduğu için bıraktım şuan içmiyorum kendi kendimi iyi etmek en iyisi olduğunu dusunuyorum ne yapmam gerekiyor inanın böyle olamk istemiyorum her hastalığın nasi stres korkuyorum herşeyden 😯
Bi şurup var çok hafif onu doktorunuza danışın isterseniz. Bi de bi hobi edinseniz çok iyi olur. Hiç bişey gelmiyor içimden diyorsanız sık sık yürüyüş yapın sakin yerleri tercih ederek. Ben alışkanlık edinmiştim kokulu mum tütsü duş ve tabiki rahatlatıcı müzikler. Faydasını gördüm. Aslında en çok hoşunuza giden ne varsa onu yapın. Ve galiba kaygı seviyenizde yüksek bol bol gezin yıllardır uğraşıyorum bu illetle ilaçta kullandım kaslarıma vurdu fibromiyalji oldum. Tek ilacı gezmek inanın beni en çok rahatlatan o oldu

İlaçlar ilk bir hafta vücut alışana kadar sersemlik ve duygu değişimleri yapabiliyor. Ani bırakmalarda aynı şekilde. Ben sigarayı bırakmak için zy... diye bir ilaç var özünde antidepresan zaten onu kullanmıştım. İlk hafta bayağı uyuşuk ve ağlamaklı gezdim. Vücut alışınca düzeldi. Bu tip ilaçları en az altı ay kullanmak gerekiyor.

Bu şekilde hissetmeniz acaba hormonlarla mı ilgili? Hiç baktırdınız mı? Hormon düzeyleri biz kadınları çok etkiliyor. Aşırı sinir ya da depresif olabiliyoruz.

İlaçlar ilk bir hafta vücut alışana kadar sersemlik ve duygu değişimleri yapabiliyor. Ani bırakmalarda aynı şekilde. Ben sigarayı bırakmak için zy... diye bir ilaç var özünde antidepresan zaten onu kullanmıştım. İlk hafta bayağı uyuşuk ve ağlamaklı gezdim. Vücut alışınca düzeldi. Bu tip ilaçları en az altı ay kullanmak gerekiyor.

Bu şekilde hissetmeniz acaba hormonlarla mı ilgili? Hiç baktırdınız mı? Hormon düzeyleri biz kadınları çok etkiliyor. Aşırı sinir ya da depresif olabiliyoruz.
Yok baktirmadim canım da ya psikiyatriste gidecem en yakin amanda bu gidişte

Başka bir konuda aşamadığınız, üstünü örttüğünüz bir probleminiz olabilir mi? Bir sıkıntıyı dağıtmak için başka parçalara bölüyor gibisiniz.

Vücut alışana kadar tabi ki tepki göstercek vücuda yabancı madde giriyor sonuçta zamanla alışıp tedavi edecektir hemen bırakmasaydınız. Çalışma durumunuz yok mu veya herhangi bir meşgale vs? Çünkü ev insana pek yaramıyor kuruyosun da kuruyosun.

Back
X