neden bu güvensizlik..?

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
103
kızlar ben kocama göre daha bilgili biriyim yani bilgili derken o mesela internetten falan anlamaz herşeye ben bakarım bankada falan bişey olunca ben çözüm bulur hallederim ve bunun gb.bi çok şey var...şimdi sıkıntı şurada...bana bi tlf.aldı doğum günü hediyesi akıllı tlf.ama bu tlf.aldı alalı canı sıkkkın gb.dün ilk kez söyledi şu tlf.iyi olmadı dedi neden dedim işte diye kestirip attı..sonra bana güvenmiyor msn dedim oda güvenle alakası yokta falan dedi kapattı konuyu ısrarla konuşmak istememe rağmen...şimdi biliyorum ben onun kafasından geçenleri e_ve_e sürekli internette whatsappta yazışıyo falan diye düşünüyo..(((haa şunuda not düşeyim güvensizlik oluşturucak hiç bir durum yaşanmadı evlenmeden öncede böyleydi annesi ve kız kardeşi falan hep evde olan gezmeye bile gitmeyen teknolojiyle falan hiç alakası olmamış kişiler hani küçümsemek gb.algılanmasın ev ortamı böyle diye söylüyorum))))
napiim ben bu adamı?nasıl değiştiricem bu düşüncelerini bi akıl verin...

Öğrenmek zor değil, biraz çabalasın öğrensin
62 yaşından sonra babama ı pad aldık önce ben bunu ne yapıcam dedi şimdi tüm gazeteleri , haber sitelerini oradan takip ediyor

Telefonda sevgilin ile konuşmayacağına göre niye sorun olsun ?

sorun onun öğrenmemesi değil oda tlf.herşeyi yarım yamalakta olsa kullanıyo zaten o bnm kullanmama karşı...sebep ne onuda bilmiyorum

Bi halt karistirmaya niyeti olan insan akilsiz telefon kullanırken de karıştırır hiç merak etmesin. Benim babam annemi aldatırken daha cep telefonu bile yoktu. Aynı okulda öğretmenlerdi ve hep birlikte gidip gelirlerdi eve ama yapacaksa yapıyor insan. akıllı telefon kullandin iyi olmadı şimdi internette dolaşır ona buna takilirsin düşüncesi saçma çünkü bunu yapacaksan her halukarda yaparsın. Yapmayacaksan teknolojinin son nimetleri ayağında olsa da yapmazsın. Bana kalırsa en kisa zamanda eşinize de bir akıllı tel. Alın ki görsün çok da kafasında büyüttüğü gibi bişey olmadığını

valla benim eşimde sürekli watsap ve internette gezinirse telefonda bende rahatsız olurum

valla benim eşimde sürekli watsap ve internette gezinirse telefonda bende rahatsız olurum
iyide ben eve gittiğimde çocuklarla ilgilenmekten tlf.hiç görmüyorumki..eşimde biliyo bunu eve girince tlf.dolabın üzerine konulur sabah işe giderken alınır yani..neyi kafasına takıyo bilmiyorum

az uğraşın telle.
hatta onun yanında mecbur kalmadan girmeyin..
yalnızken girin, ölmezsiniz..

az uğraşın telle.
hatta onun yanında mecbur kalmadan girmeyin..
yalnızken girin, ölmezsiniz..
yukarıya yazmıştım ama okumadınız sanırım iyide ben eve gittiğimde çocuklarla ilgilenmekten tlf.hiç görmüyorumki..eşimde biliyo bunu eve girince tlf.dolabın üzerine konulur sabah işe giderken alınır yani..neyi kafasına takıyo bilmiyorum

ozaman gereksiz kuruntu yapıyo.
al senin olsun tel canım deyin belki içi rahatlar.
ay nebiliyim, durduk yere ezik moduna girmiş kocan.
çözemedim niye.

Ya gitsin alsın bi tane kaç paradır ki bir akıllı telefon? 400e bile var şöyle bi indirim filan yakalasa.
Ya da efelen al bak madem diye at kafasına bi daha yapamaz.

Bu devirde akıllı teli olmayan kadın mı var allah aşkına bu nasıl bir mantık
o zaman eşinin gönlü olsun diye şu modellerden kullan

belki böylece sana olan güveni yerine gelir ehhh

ozaman gereksiz kuruntu yapıyo.
al senin olsun tel canım deyin belki içi rahatlar.
ay nebiliyim, durduk yere ezik moduna girmiş kocan.
çözemedim niye.
evet ya öyle yapiyim al senin olsun tlf yeterki kafana takma falan diyeyim böylece oda normale döner belki...
teşekkürler

Eğer nedeni güvensizlikse çok kötü bir durumla karşı karşıyasın.
Eğer kendi arası teknoloji ile iyi değil diye saçma bir tutum içindeyse zamanla geçer.
Ama sen akşamları elinden bırakmıyorsan teli ona takılıyor olabilir haklı olaraktan.

umarım 2.seçenektir

ummakla olmaz ki bu eşini tanımıyor musun? Sana güvenip güvenmediğini anlamıyor musun?
Aranızda güven sorunu var demek ki.
bu güven konusunu çok konuştuk ama her defasında güveniyorum diyo..hatta bi kez ben ona dedimki benden yana şüphe etme çünkü yanlış bişey olmaz ben sana yanlış yapmam 2 kızımdan utanırım dedim bu cümlemi çok sevmişti üzerine öyle bişey olmayacağını biliyorum güvensiz değilim falan dedi ama işte....ara ara geliyolar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…