biraz utangaç ewet ama sanırım ailelerin yakın arkadaş olması da etkiliyorutangaç birisi herhalde
utangaç birisi herhalde
anlaşılmayacak bişey yok seninle bir birlikteliğe hazır değildir hazır olduğu an zaten o sana gelecektir
sende o gelişi beklediğini fazla belli etme gelemeyeceğini de aklında bi ihtimal olarak tut
olcak mı olmucak mı gelcek mi gitcek mi diye bekleyip, düşünüp kasma kendini rahat ol o geliryerimseniben
onu seviyorum hemde çok seviyorum ve söyledim seni seviyorum dedim ama adamda hiç bir cevap yok baktığını izlediğini hissediyorum ama ben bakınca öbür tarafa dönüyor :umursamaz: yanına gidince eli ayağına dolaşıyor ama ama seviyorum demiyor ya sevmiyor yada seviyor ama beni peşinden koşturmak hoşuna gidiyor erkekleri anlayan var mı varmı aranızda bana akıl verecek :asigim::asigim:
seviyorum demiş başka bi tepkide bulunmasına gerek yok
lülülülülülü
onu sevdiğini gidip de söylemen adamda ters tepki uyandırmış olabilir.. "ne rahat bi kız" imajı vermiş olabilir:1ninca:
erkekler her seni seviyorum diyen kadının arkasından gitmezler kiiii peşinden koşmasını mı bekliyorsunnzemuszemus
komik bi duruma düşmüşsün bence, adamın etrafında fazla dolanma da daha fazla küçük duruma düşme
ters tepmiş olabilir haklısın cnmm ama birini sevdiğini söylemek komik mi onu pek anlamadım peşimden koşmasını tabiki beklemiyorum ben sadece acaba oda seviyor da söyleyemiyormu diye merak edyorum yorumların için çok teşekkürler
doğru belki çok komik belkide çok basitlik yaptım ama birdaha o komikliği yapma cesaretim yok ve ben yanlızca fikir edinmek istedim sizlerden yardım istedim neden bukadar kırıcı olmak için ısrar ediyorsunuz onu anlamıyorum yorumlarınız için teşekkürlerbirini sevdiğini söylemek komik değildeCADIARZU
sizin konuda bi komik durmuş
sevdiğini söylediğine göre karısına çıkıp "sende beni seviyor musun " diye sorabilirsin. müneccim değil ki burdakiler
bak az çok anlayanlar yazmış burayaa
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/300656-erkeklerle-ilgili-kesfettiklerimizi-yazalim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?