Neden bu kadar anlaşılmaz oluyorsunuz?

gaasem

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
305
0
621
36
Niğde
onu seviyorum hemde çok seviyorum ve söyledim seni seviyorum dedim ama adamda hiç bir cevap yok baktığını izlediğini hissediyorum ama ben bakınca öbür tarafa dönüyor :umursamaz: yanına gidince eli ayağına dolaşıyor ama ama seviyorum demiyor ya sevmiyor yada seviyor ama beni peşinden koşturmak hoşuna gidiyor erkekleri anlayan var mı varmı aranızda bana akıl verecek :asigim::asigim:

Bence bu tam bir kaçan kovalanır durumu...Sana bakması seni çekici bulduğunu gösterir bana göre ama insan çekici bulduğu kişiye sevgi aşk gibi yoğun hisler beslemek zorunda değildir..Belki de açıksözlülüğünden ürkmüştür..Seni seviyorum demek ciddi bir cümle çünkü..

çok teşekkürler yorumun için bencede söylemek hem çok ciddi hemde çok zor bir kelime eğer gerçekten bukadar sevmesem asla söyeleyemeyeceğim bir cümledir ama oldu bir kere

Olsun canım üzme sen canını..Olursa ne ala olmazsa pekala de geç bence.. kaydirigubbakcemile4

anlaşılmayacak bişey yok seninle bir birlikteliğe hazır değildir hazır olduğu an zaten o sana gelecektir
sende o gelişi beklediğini fazla belli etme gelemeyeceğini de aklında bi ihtimal olarak tut
olcak mı olmucak mı gelcek mi gitcek mi diye bekleyip, düşünüp kasma kendini rahat ol o geliryerimseniben

tıpık kacan kovalanır versıyonu
bayanlarda bu versıyon naz nıyazla gecer ama erkeklerde odunluk olarak gecıyor ve cok gıcık bır durum.boyle seyler sorma sen de cok yılısma da bak o nasıl pesınden gelıyor :)

erkekleri anlayana aşkolsun canım kaydirigubbakcemile bırak sölemezse sölemesin.sen üstüne düştükçe kendini bişey sanar.sölediğin gibi peşinden koşman hoşuna gider.. onun senin peşinden koşmasını bekle. erkek deilde kız naz yapsa daha yerinde olur :bbo:

bak az çok anlayanlar yazmış burayaa
baby2fs1.gif

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/300656-erkeklerle-ilgili-kesfettiklerimizi-yazalim.html

yazdıklarınız için çook teşekkürler inşallah oda sevyordur da kaçıyordur en azından sevdiğini bilmek istiyorum söylemese bile kısmet gerisini zaman gösterecek

anlaşılmayacak bişey yok seninle bir birlikteliğe hazır değildir hazır olduğu an zaten o sana gelecektir
sende o gelişi beklediğini fazla belli etme gelemeyeceğini de aklında bi ihtimal olarak tut
olcak mı olmucak mı gelcek mi gitcek mi diye bekleyip, düşünüp kasma kendini rahat ol o geliryerimseniben

seviyorum demiş başka bi tepkide bulunmasına gerek yok
lülülülülülü

onu seviyorum hemde çok seviyorum ve söyledim seni seviyorum dedim ama adamda hiç bir cevap yok baktığını izlediğini hissediyorum ama ben bakınca öbür tarafa dönüyor :umursamaz: yanına gidince eli ayağına dolaşıyor ama ama seviyorum demiyor ya sevmiyor yada seviyor ama beni peşinden koşturmak hoşuna gidiyor erkekleri anlayan var mı varmı aranızda bana akıl verecek :asigim::asigim:

onu sevdiğini gidip de söylemen adamda ters tepki uyandırmış olabilir.. "ne rahat bi kız" imajı vermiş olabilir:1ninca:

erkekler her seni seviyorum diyen kadının arkasından gitmezler kiiii peşinden koşmasını mı bekliyorsunnzemuszemus

komik bi duruma düşmüşsün bence, adamın etrafında fazla dolanma da daha fazla küçük duruma düşme
kaydirigubbakcemile4:delphin:

seviyorum demiş başka bi tepkide bulunmasına gerek yok
lülülülülülü

onu sevdiğini gidip de söylemen adamda ters tepki uyandırmış olabilir.. "ne rahat bi kız" imajı vermiş olabilir:1ninca:

erkekler her seni seviyorum diyen kadının arkasından gitmezler kiiii peşinden koşmasını mı bekliyorsunnzemuszemus

komik bi duruma düşmüşsün bence, adamın etrafında fazla dolanma da daha fazla küçük duruma düşme
kaydirigubbakcemile4:delphin:

ters tepmiş olabilir haklısın cnmm ama birini sevdiğini söylemek komik mi onu pek anlamadım peşimden koşmasını tabiki beklemiyorum ben sadece acaba oda seviyor da söyleyemiyormu diye merak edyorum yorumların için çok teşekkürler

ters tepmiş olabilir haklısın cnmm ama birini sevdiğini söylemek komik mi onu pek anlamadım peşimden koşmasını tabiki beklemiyorum ben sadece acaba oda seviyor da söyleyemiyormu diye merak edyorum yorumların için çok teşekkürler

birini sevdiğini söylemek komik değildeCADIARZU

sizin konuda bi komik durmuş:delphin:

sevdiğini söylediğine göre karısına çıkıp "sende beni seviyor musun " diye sorabilirsin. müneccim değil ki burdakiler:kahve:

birini sevdiğini söylemek komik değildeCADIARZU

sizin konuda bi komik durmuş:delphin:

sevdiğini söylediğine göre karısına çıkıp "sende beni seviyor musun " diye sorabilirsin. müneccim değil ki burdakiler:kahve:
doğru belki çok komik belkide çok basitlik yaptım ama birdaha o komikliği yapma cesaretim yok ve ben yanlızca fikir edinmek istedim sizlerden yardım istedim neden bukadar kırıcı olmak için ısrar ediyorsunuz onu anlamıyorum yorumlarınız için teşekkürler

kendini niye bu kadar kasıyorsun ki..
bırak o senin peşinden koşsun artık çaba harcama,bak göreceksin nasıl ayagına gelecek..

kaçan kovalanır derler ya((: bence sen tepki verme fazla..diyecegini demişsin zaten..
isterse o gelir zaten(:

yorumlarınız için teşekkürler yok artık bişey yapmıyrum bişey söylemiyorum yanlızca içimdeki duyguları sizinle paylaşıp sizlere sormak istedim çok teşekkürler yorumlar içinopuyorumnanaktan

Back
X