neden bu kadar çok ilgisizleşti???

tabii ki böyle olması hiç konuşmamasından daha iyi değil ama diretirsem hiç konuşmayacak yani bu sefer tam tersine bir tepki verecek... sevmiyor öyle çok diretenleri ondan dolayı inat yaptığı oluyor mesela... bunu söylemeye çalıştım... nereye kadar gider bilmiyorum ama 3 saattir telefonu açmadığını biliyorum...

yani böyle aciklama yapmadan,haber vermeden telefonunu kapatmasi cok dusuncesiz bi davranis,
yani senin merak edecegini dusunmuyormu acaba baska bir derdi mi var ?

eski eşi nişanlının babasına 'babacım' diyodu yanlış hatırlamıyosam...
ne kadar kafan karışsa haklısın....
ama bence sakin olmaya çalış, eğer öyle bi ihtimal varsa bile herşey netleşsin...

yuva yıkmadın sonuçta,senin bi hatan yok ortada...
evlendikten sonra huzurunu bozarlarsa çok daha zor olur senin için....

canım kusura bakma ama bence sen hatayı başta yapmısın cunku o adamın ıkıncı esı olacaksın hıcmı düşünmedın aceba ya araları düzelirse ben nolacam dıye bence barışmısta olabılırler dıye düşünüyorum anlattıklarına bakılırsa cıddı bı durum var ortada yanı anormal bı durum bence senn bu konuyu cıddı anlamda arastır ozellıkle esı esı konusunda

bence arada bi kadın var... telefonu bı ınsan nıye 3 saat açmaz.. erkek erkeğe takılsa kapatmaz ki... şarjı bitse bi yerden haber verebilir.. işi olsa keza telefon açık olur... nıye telefon kapalı olur bunlar değilse,niye elini tutmak istemez...?

ben de bir dönem böyle duyarsızlık yaşamıştım,ne kadar zor bilirim. Tabiiki de konuşarak öğreneceksiniz,üzerini kapatarak değil. Fakat sakın üzerine gitmeyin, biraz duyarsız davranın yani tavır falan yapmayın,sadece birşeyyokmuş gibi yapın siz de. İnanın sizin ısrar etmeyişinize şaşırıp dilinin düğümünü çözecektir. Yeter ki sabredin.

kızlar dün gece nasılsa aramayacak diye düşünerek uyudum... 9 gibi aradı... kör kütük sarhoş... bir sorun mu var dedim... yok işte herşey güzel seninle birlikteyim daha ne isterim gibi laflar kullanıyor... ama ben şaşırdım yani hiç bu kadar çok içmezdi... neyse kapattı telefonu kendine gelince ara dedim... 1-2 saat geçti biraz kendine gelmiş yani en azından konuşabilecek durumdaydı... ne oluyor diye sordum hiç bir şey olmuyor içmek istedim içtim eğer yanlış yaptıysam özür dilerim dedi... nerde içtin peki dedim bir bar ismi söyledi ve bu bar eski eşinin evine çok yakın... açık açık söyledim... bak dedim eğer herhangi bir şey varsa bunu söyle ve bitirelim ben kandırılmak istemiyorum ve ailemin de üzülmesini istemiyorum ayrıca merak etme ben sensizde yaşayabilirim yani ne yapar diye düşünmene gerek yok dedim çünkü çok sinirliydim... işte ne alakası var ben sadece seni seviyorum o insanla ölsem işim olmaz falan filan... işte babasıyla olan olayı tekrar anlattım ve onun eve gelip gelmediğini sordum... ve işte cevap kızlar " O BENİ SENİN BENİ TANIDIĞINDAN ÇOK ÇOK DAHA İYİ TANIYOR VE BUNDAN DOLAYI BURAYA GELEMEZ"...nasıl yani dedim o seni benim seni tanıdığımdan daha iyi tanıyor öyle mi diye sordum.. evet öyle dedi... peki çok afedersin ama sen hastayken bile aklı fikri gezmelerde olup çıkan sen ameliyat olduğunda oturup tv seyredip anneni sana bakması için çağıran ve hatta seni annene yıkatan bir insan seni benden nasıl daha iyi tanır??? diye sordum... ben ise dedim sen hastayken çok afedersin donunu bile sen fark etmeden değiştirdim ki bizim öyle bir samimiyetimiz yok sadece sırıl sıklam olduğu için ve sen kendinde olmadığın için... kilometrelerce uzaklardan gelip sadece onu teselli etmek için işimden bile olmayı göze almış bir insanım... sizce ben bunu hak ediyormuyum ya...

Daha iyi tanıyor demiştir çünkü iki yıl evli kalmışlar... Bir insanı iki yıl evli olarak mı yoksa nişanlı olarak mı daha iyi tanıyabilirsiniz? Bence bunu kötüye yormayın. Tabiki sizin çok yardımlarınız destekleriniz olmuş onlar ayrı tanımak ayrı. Bu noktaya dikkat çekmek istedim. Sorunu düzeldi mi bilmiyorum ama hala sizinle gibi geldi bana, inşallah daha iyi olursunuz...

Keşke daha iyi tanıyor kelimesi üzerine gitmeseydiniz; zaten dediğiniz gibi sarhoş

Sizi üzmek istemiyorum ama nişanlınızın kafası çok karışmış ve belliki mutsuz.

Geçicide olabilir bu belkide fakat geçici sorunlarını bu şekilde çözme eğilimi var demek ki; sizi saf dışı bırakmak.

Alkol sorununu dert etmiyor musunuz ?
Bir sorunu olduğunda tlf.nu kapatması ve sizi habersiz bırakması,
sizinle konuşmaktan kaçınması,ellerini kaçırması, geliyorsunuz diye bir şeylerden çekinir gibi davranması.

Normalde bu şekilde olumsuz konuşmamaya gayret ediyorum ama dışarıdan da bakamadan yapamadım.

Ha birde eski eşinin konusu bile bu kadar sık geçiyorsa aranızda en azından sizin kafanızı kurcalıyorsa, ailesi bu kadar bu konuyu kurcalıyorsa nasıl mutlu olmayı düşünüyorsunuz.

''İstersen ayrılalım '' diyorsunuz ya , bunu onun istemesini beklemeyin..
Ayrıntılı düşünüp siz karar verin.

Evlilik bu..Elbette geri dönüşü olmayan birşey değil ama geri döndüğünde eski sen olmuyor.

Back
X