• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu kadar ezik hissediyorum ?

Gerçekten öyle. İs güç sahibi insanlar bile yaşıyor demek ki bu durumu öğrendim sayenizde :)) Birde ben çalışmıyorum varın siz düşünün halimi.:))))
Artık bende çalışmıyorum yoğun çalıştığım için bıraktım :) herkes yaşıyoda millet çakal çaktırmıyo herks bi mükemmel :KK45:

İzlemek diye bişiy varmış canım sıkıldıkça yorum yazıyorum ama kk nü yeni yeni keşfediyorum bana bişiy daha öğrettin valla teşekkür ederim :KK49:

Artık bende çalışmıyorum yoğun çalıştığım için bıraktım :) herkes yaşıyoda millet çakal çaktırmıyo herks bi mükemmel :KK45:
Çok haklısın. Bu konuyu açmam gerçekten faydalı oldu. Kendimi eksik hissederken, asıl eksikliklerim çok baskaymis, yeni fark ettim.

Çok haklısın. Bu konuyu açmam gerçekten faydalı oldu. Kendimi eksik hissederken, asıl eksikliklerim çok baskaymis, yeni fark ettim.
Faydam dokunduysa ne mutlu bana:halay: Bişiy daha diyim mi bence mükemmeliyetçilikten ne kadar kendini geliştirirsen geliştir hep mükemmeliyetçilikten yetersiz hissediyosun Çünkü asla yeterince çok bilemezsin bi konuyu sana göre.. okuduğun kitabın konusunu anlatmaya çekinirsin millet sadece özetini okur üzerine yorumlar o kitabı

Faydam dokunduysa ne mutlu bana:halay: Bişiy daha diyim mi bence mükemmeliyetçilikten ne kadar kendini geliştirirsen geliştir hep mükemmeliyetçilikten yetersiz hissediyosun Çünkü asla yeterince çok bilemezsin bi konuyu sana göre.. okuduğun kitabın konusunu anlatmaya çekinirsin millet sadece özetini okur üzerine yorumlar o kitabı
Aynen öyle... Benim hayatımı zorlaştıran en büyük etken mükemmelliyetcilik zaten. Bu durumla da özel olarak ilgileneceğim :))) yorumların için teşekkür ederim :)

Özgüven probleminiz var demek ki. Özgüveninizi arttıracak aktivitelere yönelmenizi tavsiye edebilirim. Bir spor salonuna kaydolabilirsin, eğitim düzeyini yükseltebilirsiniz, farklı alanlarda kurslar alıp kendini geliştirebilirsin, farklı yerleri gezip yeni insanlarla tanışabilirsin, en az bir yabancı dil öğrenip farklı milletlerden insanlarla tanışabilirsin, imkanın varsa yurtdışına çıkabilirsin.

Back
X