- Konu Sahibi yalnizkus_
Merhaba artık bunun herhangi bir bir hastalık/rahatsızlık tanı almam gerektiği ile ilgili olduğunu falan düşünmeye başladım ama danıştığım her uzman; insanlar tanı koymaya bayılıyor her sorunu olan acaba ...mıyım ...muyum diye soruyor sadece kişisel özelliğiniz diyorlar. Ama ben de ki her geçen gün artıyor aşırı bir hal almaya başladı. Bulunduğum bölgede henüz özel klinik yok ne yazıkki devlet hastanelerindeki psikolog/psikiyatri ile görüştüm sadece. Günlük dinlendiğim saatlerin sayısı, aktif olduğumdan kat kat az. Eskiden 10 bin adım 1 saat kardiyo ile enerjimi atardım şimdi 15 bin adım, 1 saati aşan kardiyo yetmiyor iş yerinde mesai bitene kadar elim ayağım oynuyor. Evde tv, film izlemeye kalksam asla yarım saatten fazla izleyemiyorum bırakıp hemen yürüyesim, evin içinde zıplayasım geliyor. Akraba ziyaretleri yapamaz oldum onca yol gidip yarım saatten fazla oturmak istemeyince hem annem hem de gittiğimiz yerlerden tepki almaya başladım. Vejetaryen olduğum halde bacaklarım hayli kaslandı. Var mı buna benzer durum yaşayan ve çözüm önerisi olan şimdiden teşekkür ederim.