• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu kadar korkuyorum?

Korkular da bir yere kadar sağlıklı duygulardır; sizi her daim tetikte tutar. Savunma mekanizmalarınızı çalıştırır. Ancak haddinden fazlaysa bu duygular anksiyete gibi bir durum olabilir. Kaygı bozukluğu insana hayatı bazı durumlarda zehir ediyor resmen. Kendi kendinize telkin yapmanızı öneririm.

Gömülü 20'lik dişimi çektirdimbu arada, evet acıyor. Hatta tam bir eziyet, kaç gün yanağın davul gibi geziyorsun falan ama. Çektiğin tüm sıkıntılarının bir kaç gün içinde geçeceğini düşün, öyle teselli et kendini.

Gömülü 20'lik dişimi çektirdimbu arada, evet acıyor. Hatta tam bir eziyet, kaç gün yanağın davul gibi geziyorsun falan ama. Çektiğin tüm sıkıntılarının bir kaç gün içinde geçeceğini düşün, öyle teselli et kendini.
Inşallah kısa sürede biter benimki de :(

Öncelikle şimdiden geçmiş olsun 20 lik diş ameliyatının korkulacak hiç bir yani yok yarim çene uyuşturturuldugu için acı ağrı hissetmeniz mümkün değil dolgu yapılır gibi sesler duyarsınız sadece ameliyat sonrasında ise mutlaka buz kopreksi uygulayin bu sismeyi ve morarmayi azaltir yemek konusunda da yumuşak gıdalar tüketebilirsiniz çorba ekmek içi vs
Bu arada dis hekimi asistaniyim :)

Öncelikle şimdiden geçmiş olsun 20 lik diş ameliyatının korkulacak hiç bir yani yok yarim çene uyuşturturuldugu için acı ağrı hissetmeniz mümkün değil dolgu yapılır gibi sesler duyarsınız sadece ameliyat sonrasında ise mutlaka buz kopreksi uygulayin bu sismeyi ve morarmayi azaltir yemek konusunda da yumuşak gıdalar tüketebilirsiniz çorba ekmek içi vs
Bu arada dis hekimi asistaniyim :)
Teşekkür ederim bu tür yorumlar bana iyi geliyor gerçekten umarım sorunsuz bir şekild e atlatırım bende :)

Mecburen hastaneye gideceksiniz.
Allah tabi ki hastalık dert vermesin. Ama bunun hamileliği, doğumu, gribi, aşısı, apandisidi vs vs var. Gide gele alışıp korkularınızı yeneceksiniz. Bu acı çekme korkusu, acının kendisinden daha beter zaten. Olabildiğince düşünmemeye çalışın.
Şimdiden geçmiş olsun.

Bazı insanları o kadar kıskanıyorum ki anlatamam gözü kara hiç birseyden etkilenmeyen insanları
Valla o hiç öyle değil ..benim gözüm çok karadır, hiç birseyden korkmam fakat mevzu diş olunca dünyanın en büyük korkağı benim :) diş başka bişey yaa :)

Bu arada hiç korkma ! Söylediğim gibi dişçi koltuğuna oturduktan sonrası çok basit .

Back
X