- 25 Temmuz 2020
- 39
- 13
- 18
- 35
- Konu Sahibi Aklikarisikhatun
-
Inanır mısınız bir yemek yapmak bile eziyet geliyor şu an bana.Allahtan tek yaşıyorum.bunu hissetmeniz gayet normal..ama her evlilikte aynı şeyi yaşayacaksınız diye birşey yok .
Merhabalar,
Eşimden ayrılmış bir bayanım.Devlet memuruyum.evlilik süresince çok yiprandigim için bu durum psikolojimi inanılmaz bozdu.cunku ev yemek vs işlerinde hiç yardım edilmeyen bir kadındım.calisiyor olmama rağmen.mutsuz giden bir evlilik sonucu ayrıldık.cocugjm yok.ben başka bir şehire atandım.su an biriyle tanıştım.iyi gidiyor aslında her şey.ciddi düşündüğünü belirterek askm attı bana karşı.ayni ıs yerindeyiz herkes tarafından sevilen biri açıkçası.ama hiç evlenmemiş.ve bu duruma başta hiç sorun olmayacagini söyledi.
Davul bile dengi dengine misali hiç baslamamaliydim belki de.cunku ben yasanmisliklarin altında ezilen biriyim.su an okadar sorumluluk kaldırabilirmişim açıkçası zannetmiyorum. Eski yaşadıklarımı tekrar yaşayacağım gibi hissediyorum.bu psikolojiyi atlatabilir miyim.ya da nasıl?
Yeni mi boşandınız? Belki ondan olabilir bu cekingenliginizMerhabalar,
Eşimden ayrılmış bir bayanım.Devlet memuruyum.evlilik süresince çok yiprandigim için bu durum psikolojimi inanılmaz bozdu.cunku ev yemek vs işlerinde hiç yardım edilmeyen bir kadındım.calisiyor olmama rağmen.mutsuz giden bir evlilik sonucu ayrıldık.cocugjm yok.ben başka bir şehire atandım.su an biriyle tanıştım.iyi gidiyor aslında her şey.ciddi düşündüğünü belirterek askm attı bana karşı.ayni ıs yerindeyiz herkes tarafından sevilen biri açıkçası.ama hiç evlenmemiş.ve bu duruma başta hiç sorun olmayacagini söyledi.
Davul bile dengi dengine misali hiç baslamamaliydim belki de.cunku ben yasanmisliklarin altında ezilen biriyim.su an okadar sorumluluk kaldırabilirmişim açıkçası zannetmiyorum. Eski yaşadıklarımı tekrar yaşayacağım gibi hissediyorum.bu psikolojiyi atlatabilir miyim.ya da nasıl?
Çocuğunuz olsa endişenizi anlardım ama bu adam denginiz zaten. İkiniz de bekarsınız işte.Merhabalar,
Sürekli ağlama krizlerine giriyorum.bazen kendimi çok yalniz hissediyorum ona çok belli etmemeye çalışıyorum ama o da farkında.ablasi da benimle benzer şeyler yaşamış ayrılmış biri.o yüzden hak da veriyor.ama ben çok sağlıklı değilim açıkçası.ama ondan da hoslandim ne yalan soylıyımZamanla atlatacağınıza inanıyorum. İkinizde çalışıyorsunuz zaten yine her işin size baktığı bir evlilik yapmaSınız diye düşünüyorumEğer karşınızdaki ki çalışsa da çalışmasa da ev işleri, çocuk bakımı, yemek, alışveriş, çöp atma, don-çorap toplama kadının vazifesidir demiyor ve gerçekten de dediği gibi ortak gözle bakıyorsa hayat müşterek diye neden olmasın. Benim boşanıp 2. evliliğini yapmış hatta 2. evliliğinde bebek sahibi olmuş, mutlu evlilik yürüten arkadaşlarım mevcut. Gayret ve istek önemli tabi. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
1 sene oldu.su an evlilik düşünmediğimi biliyor kendisi deYeni mi boşandınız? Belki ondan olabilir bu cekingenliginiz
Peki ilk eşinizle karşılaştırdığıniz oluyor mu ? Çok ince eleyip sık dokumuş olmalısınız siz deYavaş yavaş onunla zaman geçirerek atarsınız. Daha doğrusu doğru kişiyse size bu konuda yardımcı olacaktır. Olmazsa zaten doğru kişi değildir. Benimde 2. evliliğim, eşimin ilk. Yani artık kimse umursamıyor bu durumları. Sizde kendinize bu kadar yüklenmeyin derim ben.
Peki ilk eşinizle karşılaştırdığıniz oluyor mu ? Çok ince eleyip sık dokumuş olmalısınız siz de
Karşılaşma imkanımız pek yok zaten rahatsız da edilmedim hiç boşandıktan sonra benim tek skintim kendi sağlığım ağlama krizlerim psikolojim bu yüzden sürekli mide bulantıları yasiyorumYılda 1 kez kesin karşılaşıyorum. İnce eleyip sık dokundum tabiiki şiddet, aldatma ve anlatamayacağım bir sebepten bitmişti ilk evliliğim. Yani yaralarım çok. Ama o yaraları açan değil tedavi eden birisi oldu eşim. Şimdi eski şahısla karşılaşmalarımız kesin birlikteyken oluyor. Ben görmeyeyim diye elinden geleni ardına bırakmıyor mesela eşim. Yada dalga geçiyor korktu bak kaçıyor diye. Yeter ki ben üzülmeyeyim yada kendimi kötü hissetmeyeyim diye.
O yüzden dedim doğru kişiyse zaten belli edecektir kumaşını. Hem sizde artık tecrübelisiniz sonuçta.
Karşılaşma imkanımız pek yok zaten rahatsız da edilmedim hiç boşandıktan sonra benim tek skintim kendi sağlığım ağlama krizlerim psikolojim bu yüzden sürekli mide bulantıları yasiyorum
Çocuk yok bekar biri gibisin bu anlamda şanslısın ama güven konusu gayet normal zamanla alisirsin yalnızlığa alışmış birisin ama şu var bu yalnızlık ne kadar sürecek elbette bir gün birisi çıkıcak karşına eğer suanki kişiye gerçekten inanıyorsan kalbini dinle . Birde şu var maalesef geleceği kimse göremiyor yaşamadan anlaşılmıyor bunun içinde bir yerden başlamak lazım dilerim güzel karar verimisiniz sizin için hayırlı sonuçlar olur
Sürekli ağlıyorum halimi horseniz anlattıklarım bindebiriydiKonunuzu okuyunca içime bir karanlık çöktü neden bu kadar karanlıksiniz yani anlamadım ben boşandım 1 çocukla yaklaşık 5 ay sonra biriyle tanıştım o an evlenirdim bana kalsa ama 1 yılı doldurduk öyle evlendim .. dizi izleyin film izleyin romantiklesin ama aklınız bir karış havada olmasın ..flört edin en ufak yanlisinda yol verin ..iyi adamı bulana kadar devam ..şu dünyaya bir kere geliyoruz
Tabiki vardı.anlasamiuorduk hep yalnızdım aslında.dusuncesiz bir adamdı.simdi gorustugum kisiyle baştan konuşmalı miyim bilmiyorumEvde yardım etmediği için mi bu kadar yıprandığını düşünüyorsun. Başka sorunlar da var mıydı.
Evi tek başına çekip çevirmek çalışan kadın için çok zor haklısın. Ama boşandıktan sonra neden neyi atlatamadın pek anlayamadım.
Yeni ilişkinde aynı durumda kalmaktan korkuyorsan, zamanla tanırsın nasıl biri olduğunu. Evlilik gündeme gelince de açıkça tek başına sorumluluk almayacağını açıkça söylersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?