Neden bu kadar tembelim:(

sen gene iyisin ben 1 sene sınıfta kaldım 1 sene boyunca 10 15 kere anca dışarı çıkmışımdır anlayın yani artık lağam faresi gibi tıkıldım kaldım evde sabahtan akşama kadar nette orutuyorum 50 kiloyum göbek bile yaptım yani iğrenç oldum olası hep üşengectim zaten kıcımı kaldırmıyorum valaha sandelyeden hahahaha :1:1:1:1:1:1

bendede var o durum ama anladımkı insan üşeniyorum hiç halimyok dedikçe daha çok üşeniyor oturdukça oturası geliyor insanın bir iki gün aktif olunca normale dönüyorum ama 2 gün oturayım hep oturasım geliyor bu aylarca gidiyor hatta bazen

:29:
bu tembellik beni de öldürcek. nefret ediyorum artık kendimden. 2008de mezun oldum. özel okl ve dershanede çalıştım beş kuruş paraya. 10 aylık evliyim ve günlerim yatmakla geçiyor. namazın da devamını getiremiyorum sırf bu yüzden. yarın bir gün bebek olcak inşallah. ne bok yiyeceksem... bu bi hastalık mı desem ne desem bilmyorum... temizlik yapmak bile ölüm.yemeyle pek aram yok belki gıdasız kaldığım için herşey ama.hamileyim artık o değil ııhhh. başka bişi bu yaratılıştan gelio herhalde. iş hayatına atılmak istiyorum..eeşimin iş arkalrının eşleri hep çalışıyo. bi ben atanamadım.kpss çaılşmaktan nefret ediyorum. çalışmıyorum bile. örtmen olcam güya da nerdeeee. bu arada konu sahibi arkadaşım balık mısın acaba? ben balığım da.ilginç olcak ama genelde balıklardan çıkıyo bu tembeller:S

bende balıgım ve bende cok tembelım.....:68:

valla ben aslanım ama bende tembelim..beni canla başla harekete geçiren tek şey kızım...gerçekten sevdiğin şeyleri yaparken enerjik olabiliyorsun..

bu sorun bende de var. vitamin almayı düşünüyorum. ama vitaminler kilo aldırmıyor mu ? yani iştahı açıyormuş. ve bu sebeple kilo alıyorsun. daha da kilo almaya niyetim yok. ama bu halsizlikte çok kötüü..

ay inanamıyorum... şimdi mutlu oldum desem yanlış anlarsınız belki ama... ben de bir çok arkadaş gibi sadece bende var sanıyordum bu tembellik. okul bitti. benim üni. sınavı derdim var ama ben ööööyleee yatıyorum. yiyecek kadar yemek, yetecek kadar çamaşır ve bulaşık, hepsi bu. bir de evliyim yani.neden bir türlü başlayamıyorum ders çalışmaya, üstelik bu kadar çok istememe rağmen anlayamıyorum. geçen sene hem okul, hem staj, hem ev işleri, hem eş idare etmiştim. şimdi boş boş oturuyorum. biri bana dur desin artık yaaa... :19:

ay inanamıyorum... şimdi mutlu oldum desem yanlış anlarsınız belki ama... ben de bir çok arkadaş gibi sadece bende var sanıyordum bu tembellik. okul bitti. benim üni. sınavı derdim var ama ben ööööyleee yatıyorum. yiyecek kadar yemek, yetecek kadar çamaşır ve bulaşık, hepsi bu. bir de evliyim yani.neden bir türlü başlayamıyorum ders çalışmaya, üstelik bu kadar çok istememe rağmen anlayamıyorum. geçen sene hem okul, hem staj, hem ev işleri, hem eş idare etmiştim. şimdi boş boş oturuyorum. biri bana dur desin artık yaaa... :19:

Garfeld dur :9: yada durma ders çalış
Bende öyleyim malesef bazen gaza geliyorum çok nadir ozaman yapıyorum işlerimi
Telefonuma bakmak istemiyorum biri gelicem yada gel diycek diye yatıyorum akşama kadr pc le ugraşıyorum
Evliyim ne yemek nede iş umrumda değil ben p.tesi hastaneye gidicem bakalım nedinini bulabileceklermi bulmaca gibiyim
Hiçbir dr çözemedi :1: siz nedenini bulursanız çaresini yada banada mesaj gönderin..

ah bir bulsam nedenini.... şimdi tahmin ediyorum kaç kişi kurtulacak. inşallah biri bulur...:44:

bence kendine hedefler yapp daha kolay geliyo her isi yapmak ... dusun sunu yaparsam sole olacak her kotu seyin icin de bile iyi birsey bulabilirsin hedfeflerin icin savas... sinava calismak istemiyorsun hmm sole bi dusun calisirsam sonunda ne olacak ????

ah bir bulsam nedenini.... şimdi tahmin ediyorum kaç kişi kurtulacak. inşallah biri bulur...:44:

:s ben de işten çıktım beri bi tembellleştim ki aman allahım.. eskiden ailemden uzak bi şehirde tek başıma yaşıyordum iş için. sabahın köründe cin gibi kalkıp akşama kdr koşturur, eve gelir evimi düzenler yemek yapar bi de çıkar dolaşır gezer tozardım. ne kadar enerjik ve zayıftım o ara. mutluydum...

şimdi ise. özgürlüğünü kaybedip şişmanlamış, bilgisayar ve annesinin ev işlerine yardımdan öteye gidemeyen 27 yaşında bir tembelim.

başka şehirde hayat mücadelesi iyi gelmişti bana. keşke memlekete dönmeseymişim :(

bence kendine hedefler yapp daha kolay geliyo her isi yapmak ... dusun sunu yaparsam sole olacak her kotu seyin icin de bile iyi birsey bulabilirsin hedfeflerin icin savas... sinava calismak istemiyorsun hmm sole bi dusun calisirsam sonunda ne olacak ????

aslında hedefim de var, hemde çok istediğim bir amaç. ama yarın başlarım diyorum ve o yarın bir türlü gelmiyor. birde izmirde yağmur başladı ohhh tam oldu vur kafayı yat....:53:

aslında hedefim de var, hemde çok istediğim bir amaç. ama yarın başlarım diyorum ve o yarın bir türlü gelmiyor. birde izmirde yağmur başladı ohhh tam oldu vur kafayı yat....:53:

"Eğer tüm dünya tembel olursa çok güzel bir dünyamız olurdu; savaşsız, atom bombaları olmayan, nükleer silahsız, suçsuz, hapissiz, yargıçsız, polissiz, başbakansız. İnsanlar o kadar tembel olurdu ki bu saçmalıklara ihtiyaç kalmazdı.

Biraz düşünün: Hiç tembel bir insan bu dünyada yanlış bir şey yaptı mı? Ve hala zavallı tembel insanlar ayıplanır.

Tembel insanlar hiçbir zaman kimseye zarar vermedi, veremezler de. Bu kadar çok sorunla uğraşmazlar. Gerçekten sorunu olanlar, aktif insanlardır."

ben ise yeni biseyler icat eden insanlari tembel bulurdum:) ornegin neden bulasik makinesi icat ederki biri ... tembellikten olabilir mi acaba...kendi yikaycagina at makineye yikasin:))

Back
X