Neden bu kadar tembelim:(

ya ders çalıs için rahat olsun ya da çalışmayıp tembellik ettiğin sürede niye çalışmıyorum diye düşünüp kendine zehir etme hayatı...

canım bende mezun oldum özel okulda çalıştım bıraktım 1 sene kpss çalıştım..boşum daha iyi çalışırım bu sene dedim ama yok anam daha malak gibi yattım afedersiniz geçen yıl hem okul hem kpss daha verimliymişim..yine geçen yılın alt yapısıyla yine de 88 aldım haziranda atandım ben..
ama şu son 1 yılı gel bana sor sanki hapisteyim biri evden çıkma diye emir vermiş sanki..bak ne evden çıktım ne bir arkadaşımla görüşmek telefonda bile içimden gelmedi..annenle babama daha tahammülsüz oldum onların her hareketi battı...boş vakit arardım 4 gözle kitap okumak için çünkü çok severdim roman okumayı şimdi boş vakitten geberecem ee o zaman küçük çapta bir kitaplık dolusu kitabı okumuş olmam lazımdı ama ben sadece bir kitap okudum o da bitiremedim attım...kendime çok bakan biriydim ama şimdi banyo yapmak bile içimden gelmiyor...habire yiyorum evden çıkmıyorum çıksam para yok daha da moralim bozuluyor...bu yaşananlar 1-2 ay olsa tatil dersin evde bir güzel yatarsın ama ben vallahi 1 yıl pas tuttum paspal bir halta yaramayan biri olarak geçirdim..ama Allaha şükür yazın atandım..bu uyuşukluğun bitmesine 10 günüm kaldı sabrediyorum hala..inşallah hayırlı olur..10 gün sonra atandığım yere gidip göreve başlıcam ama sanki son günlerin hiç geçmiyor gibi..
sonuç olarak kimseye yaşatmasın.. ben kendimi toparlamaya ramazan sonrası yavaş yavaş başlıcam...kiloları da vericem..eski ben olucam tekrar, hatta daha iyisi :))
sana da tavsiyem kpss çalışmanı başka bir meşgale ile destekle..mesela tüik geçici eleman alıcak 3 aylık süre ile ve 1000 tl maaş.. ne biliyim böyle şeyleri değerlendir..ya da halk eğitimin kurslarına git vs..yani sadece 1 yıl kpss odaklanınca artık kusası geliyor insanın bir süre sonra istesede başarılı olunamıyor..

ahhh cnm aynı beni anlatmışsın:1: ama tek fark var ben aldığım kiloları verdim şükür.:26: bölümn ne ?nereye atandın?
bende haziranda atandım . ingilizce öğretmeniyim ben.erzincana atandım.

"Eğer tüm dünya tembel olursa çok güzel bir dünyamız olurdu; savaşsız, atom bombaları olmayan, nükleer silahsız, suçsuz, hapissiz, yargıçsız, polissiz, başbakansız. İnsanlar o kadar tembel olurdu ki bu saçmalıklara ihtiyaç kalmazdı.

Biraz düşünün: Hiç tembel bir insan bu dünyada yanlış bir şey yaptı mı? Ve hala zavallı tembel insanlar ayıplanır.

Tembel insanlar hiçbir zaman kimseye zarar vermedi, veremezler de. Bu kadar çok sorunla uğraşmazlar. Gerçekten sorunu olanlar, aktif insanlardır."

Çok değişik ve güzel bir bakış açısı...:)

Ben de aynı dertten muzdaribim :(( Ne yapacağımı bilmez bir haldeyim. Kpss desen daha önce bir soru bile çözmedim nasıl hazırlanılır onu bile bilmiyorum. Özel sektör ille de deneyim arıyor :((( Nereye gitsem görüşsem sonuç hüsran :(( Yada pazarlama işi çıkıyor :((( O kadar pişmanım ki üniversite okuduğuma... Bir de 3 tane diplomam var. Ama hiçbiri bir halta yaramıyor :(( Oysa okuldayken ne kadar aktiftim, ne kadar başarılıydım . Ama şimdi artık hayallerim suya düşüyor. Elimi neye atsam kuruyor. Okul bitti ve ben sudan çıkmış balığa döndüm resmen... Oysa oysa oysa..... Evde herkes sanki batıyor bana. Evlenip kurtulmak istiyorum çoğu kez, hatta her zaman :((( Sanki kurtuluşmuş gibi. Oysa herşeyin farkındayım :((

canım bende mezun oldum özel okulda çalıştım bıraktım 1 sene kpss çalıştım..boşum daha iyi çalışırım bu sene dedim ama yok anam daha malak gibi yattım afedersiniz geçen yıl hem okul hem kpss daha verimliymişim..yine geçen yılın alt yapısıyla yine de 88 aldım haziranda atandım ben..
ama şu son 1 yılı gel bana sor sanki hapisteyim biri evden çıkma diye emir vermiş sanki..bak ne evden çıktım ne bir arkadaşımla görüşmek telefonda bile içimden gelmedi..annenle babama daha tahammülsüz oldum onların her hareketi battı...boş vakit arardım 4 gözle kitap okumak için çünkü çok severdim roman okumayı şimdi boş vakitten geberecem ee o zaman küçük çapta bir kitaplık dolusu kitabı okumuş olmam lazımdı ama ben sadece bir kitap okudum o da bitiremedim attım...kendime çok bakan biriydim ama şimdi banyo yapmak bile içimden gelmiyor...habire yiyorum evden çıkmıyorum çıksam para yok daha da moralim bozuluyor...bu yaşananlar 1-2 ay olsa tatil dersin evde bir güzel yatarsın ama ben vallahi 1 yıl pas tuttum paspal bir halta yaramayan biri olarak geçirdim..ama Allaha şükür yazın atandım..bu uyuşukluğun bitmesine 10 günüm kaldı sabrediyorum hala..inşallah hayırlı olur..10 gün sonra atandığım yere gidip göreve başlıcam ama sanki son günlerin hiç geçmiyor gibi..
sonuç olarak kimseye yaşatmasın.. ben kendimi toparlamaya ramazan sonrası yavaş yavaş başlıcam...kiloları da vericem..eski ben olucam tekrar, hatta daha iyisi :))
sana da tavsiyem kpss çalışmanı başka bir meşgale ile destekle..mesela tüik geçici eleman alıcak 3 aylık süre ile ve 1000 tl maaş.. ne biliyim böyle şeyleri değerlendir..ya da halk eğitimin kurslarına git vs..yani sadece 1 yıl kpss odaklanınca artık kusası geliyor insanın bir süre sonra istesede başarılı olunamıyor..
ay canım ya valla ilaç gibi geldi yazdıkların,tam benim durumum yani,çok güzel anlatmıssın:34:tamam bende iş bakayım,insallah bende senin gibi atanabilirim.bu arada çok sevindim atanmış olmana,çok güzel bir duygudur eminim:32:

ahhh cnm aynı beni anlatmışsın:1: ama tek fark var ben aldığım kiloları verdim şükür.:26: bölümn ne ?nereye atandın?
bende haziranda atandım . ingilizce öğretmeniyim ben.erzincana atandım.
bölüm matematik ve balıkesire atandım..memleketime yakın oldu... ama kilolarım beni düşündürüyor..evde tek yaşıyacağım için o zaman yeme düzeni oluşturup veririm inşallah..

ay canım ya valla ilaç gibi geldi yazdıkların,tam benim durumum yani,çok güzel anlatmıssın:34:tamam bende iş bakayım,insallah bende senin gibi atanabilirim.bu arada çok sevindim atanmış olmana,çok güzel bir duygudur eminim:32:

bunca sıkıntılı 1 yılın üstüne atanmak ilaç gibi geldi.. hele ki bir de okullar açılsa da hayırlısıyla bir başlayabilsem..ilk maaşımı bankamatikte görsem belki o zaman bunca sıkıntının üstüne bir ohh çekip unutucam ancak o zaman.. bu lanet sınav ömründen ömür çalmadan inşallah atanır sende bu güzel duyguyu yaşarsın canım

ders calışmaktan nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum sanırım ve nasıl hukuk okuyorum nasıl bititrecem hiç bilmiyorum tabi çalışınca adam akıllı çalışıyorum ama çalışınca tabi :) bana kalsa gezer tozar yatarım :D ne güzel atamıssın sen tebrik ederim demekki o kadar da tembel degilmişsin canım

Son düzenleme:
tek değilmişim demek...
ben de çok uykucuyum ya...
üniversiteyi kazanamadım,Allah izin verirse seneye tekrar deneyeceğim İnşallah. İnşallah kazanırım.
Çok sıkıntı çekiyorum bu aralar. Çünkü ilk defa okulsuz bir yıl... Sınavların, derslerin olmadığı bir yıl. Tabi çalışmalıyım ama okulun olmamasına sevinemiyorum. Çok kötü. Sanki her şey bitmiş. Amaç yok falan vs. melankolik durumlar yani :):)

Bunları niye buraya yazdığımı bilmiyorum ama, birşeyler paylaşmak iyi geliyor sanırım..

Herkese iyi günler......:54:

Ben de aynı dertten muzdaribim :(( Ne yapacağımı bilmez bir haldeyim. Kpss desen daha önce bir soru bile çözmedim nasıl hazırlanılır onu bile bilmiyorum. Özel sektör ille de deneyim arıyor :((( Nereye gitsem görüşsem sonuç hüsran :(( Yada pazarlama işi çıkıyor :((( O kadar pişmanım ki üniversite okuduğuma... Bir de 3 tane diplomam var. Ama hiçbiri bir halta yaramıyor :(( Oysa okuldayken ne kadar aktiftim, ne kadar başarılıydım . Ama şimdi artık hayallerim suya düşüyor. Elimi neye atsam kuruyor. Okul bitti ve ben sudan çıkmış balığa döndüm resmen... Oysa oysa oysa..... Evde herkes sanki batıyor bana. Evlenip kurtulmak istiyorum çoğu kez, hatta her zaman :((( Sanki kurtuluşmuş gibi. Oysa herşeyin farkındayım :((

seninle aynı durumdayım ve evliyim... bence evli olunca işsizlik daha zor... eşimin iş yerinde çalışan bayanları kıskanıyorum bazen... eşim onları benden üstün görüyormudur diye düşünüyorum... hatta eşimin işyerinden bi arkadaşı kızarkadaşından ayrıldı çalışmadığı için... bence çok saçma sevmiyormuş diyorum ama eşimede gidip sormuş sizin böyle zor olmuyor mu diye... hergören hala çalışmıyormusun diye soruyor... çok moral bozucu durumlar... ama atlattım bu aralar... bi kpss kursuna yazıldım... 1 ekimde başlıycak... inşallah atancam ve herşey daha güzel olucak...

bu tembellik beni de öldürcek. nefret ediyorum artık kendimden. 2008de mezun oldum. özel okl ve dershanede çalıştım beş kuruş paraya. 10 aylık evliyim ve günlerim yatmakla geçiyor. namazın da devamını getiremiyorum sırf bu yüzden. yarın bir gün bebek olcak inşallah. ne bok yiyeceksem... bu bi hastalık mı desem ne desem bilmyorum... temizlik yapmak bile ölüm.yemeyle pek aram yok belki gıdasız kaldığım için herşey ama.hamileyim artık o değil ııhhh. başka bişi bu yaratılıştan gelio herhalde. iş hayatına atılmak istiyorum..eeşimin iş arkalrının eşleri hep çalışıyo. bi ben atanamadım.kpss çaılşmaktan nefret ediyorum. çalışmıyorum bile. örtmen olcam güya da nerdeeee. bu arada konu sahibi arkadaşım balık mısın acaba? ben balığım da.ilginç olcak ama genelde balıklardan çıkıyo bu tembeller:S

bu tembellik beni de öldürcek. nefret ediyorum artık kendimden. 2008de mezun oldum. özel okl ve dershanede çalıştım beş kuruş paraya. 10 aylık evliyim ve günlerim yatmakla geçiyor. namazın da devamını getiremiyorum sırf bu yüzden. yarın bir gün bebek olcak inşallah. ne bok yiyeceksem... bu bi hastalık mı desem ne desem bilmyorum... temizlik yapmak bile ölüm.yemeyle pek aram yok belki gıdasız kaldığım için herşey ama.hamileyim artık o değil ııhhh. başka bişi bu yaratılıştan gelio herhalde. iş hayatına atılmak istiyorum..eeşimin iş arkalrının eşleri hep çalışıyo. bi ben atanamadım.kpss çaılşmaktan nefret ediyorum. çalışmıyorum bile. örtmen olcam güya da nerdeeee. bu arada konu sahibi arkadaşım balık mısın acaba? ben balığım da.ilginç olcak ama genelde balıklardan çıkıyo bu tembeller:S

:52: merhaba,yazdığınız yazıyı görünce baya güldüm,benim de hazırlanmam gereken bir sınav var ama bir türlü başlayamadım çalışmaya ve tahmin edin ne burcuyum:Balık:3: Acaba burçtan mı kaynaklanıyor,bakın aklıma düşürdünüz şimdi:)

anem anem benden ne kadar cok varmış meger tek değilmişim:)bende 7 aylık evlıyım sabahtan akşama kadar oturuyorum dısarı cıkmak bıle ıstemıyorum zaten yasadıgım yerde hıc tanıdıgım yok eşimin ark ları hep çalısıyor ben de kpss ıle ugrasıyorum kilo aldım iice şiştim spor yapmak ıstıyorum bırcok sey yapmak ıstıyorum ama su totiyi bıturlu kaldıramıyorum yaz kış aynıyım kışın yıne az daha hareketlıydım evı haftada 1 temızlıyorum kışın 2 gune bırdı ama:) şimdi heryer batacak anca öle kalkıyorum pof cok tembelım ya aslında degılım de cok agırlastım son zamanlarda napacam ya eşim de bu durumdan rahatsız gezmek bıle ıstemıyorum :(((( ne yapmamız lazım

meraba kızlar,en aktif olmam gereken dönemde tenbel tenbel evde oturuyorum.yeni mezunum,oturup kpss çalışmam lazım,sabahtan aksama kadar ne yaptın deseler hiç bir şey:(ne ev işi ne ders.kıpırdayasım gelmiyor yerimden.bu tenbellikle namazada baslayıp baslayıp bırakıyorum:(ne yapmalıyım bilmiyorum,her biten günün sonunda 'keşke' demek çok üzücü:(

o kadar yıl okudunuz, kpss aşamasına kadar geldiniz demek.. 3 kez tenbel yazmışsınız da şaşırdım biraz eğitim görmüş biri olmanıza doğrusu..
eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır derler, doğru sanırım... yazık..

ben aslan burcuyum tatlım:)foruma yazmaya baslayalıdan beri bende yapmak istemediğim seyleri sanki beni mutlu ediyormus gibi düşünüp yapıyorum.mesela temizlik,kitap okumak falan:)kendimi seviyo gibi davranarak kandırıyorum:)bakalım ne kadar sürecek:)

o kadar yıl okudunuz, kpss aşamasına kadar geldiniz demek.. 3 kez tenbel yazmışsınız da şaşırdım biraz eğitim görmüş biri olmanıza doğrusu..
yazınızdan anlaşıldığı üzere evet gerçekten eşeklik baki kalıyor demek ki.benim tenbel yazmış olmam belki bir soruna neden olmaz ama sizin gibi insanların varlığı ciddi bir sorundur gerçekten.forum forum dolaşıp yazım hataları yapanlara hakaret mi etmek sizin eğitim görmüş olma anlayışınız merak ettim doğrusu?

imla veya yazım hatası adı üstünde sadece bir hatadır. böyle basit bir hata için hakaret etmek ise terbiyesizlikten başka birşey değil.
o söylediğiniz "eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır." sözü de yapılan hatalar için değil densizlikler için kullanılır.

Bu yazılanları sanki ben yazdım sandım (çocuk hariç). Malesef bende çooook tembelim ne yapacağımı bilemiyorum. Ev işi yemek dahi yapmak istemiyorum... İş bulamıyorum. İnsanlarla karşılaşmaktan bile çekiniyorum hala çalışmıyormusun diyecekler diye. Burçla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü ben balık değilim. Tek yaptığım yatarak boş boş gün geçirmek. Ne bir kitap okumak, ne kpss çalışmak hiçbişi yapmıyorum evde batana kadar bekliyorum. Yemeği bile genelde hazır şeylerle geçiştiriyoruz. Nasıl kurtulucam bu durumdan bilemiyorum :((((

balık tespiti süper, tanıdığım bi balık başını kaşımaya bile üşenir, ama hepsi öyle olcak diye bişey yok tabii

valla tanıdıklarım içinde bir balık hariç hepsi o kadar tembel ki...sürekli bişileri erteliyorlar( ben de dahil tabi) yapmıyolar,geciktiriyolar. yumurta kapıya dayanıncaya kadar yan gel yat osman:) hayat felsefemdir. öhömmm.
neyse övünülcek bişi değil, nefret ediyorum bu huylarımdan ama canım çıkıncaya kadar böyle gitcek heralde. inşallah zavallı bebişimi büyütebilirim:(

Back
X