- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay bir şey değil ki hemen pat diye karar verip alalım. Sevebilir miyiz kelimeside ona annesi gibi bakabilir miyim ? Kırmadan üzmeden...Koruyucu aile olmak için evlilik şartı bile aranmiyor (kolay değil ama uğraşıp alan arkadaşlarım oldu)
Bu arada konu sahibi kafanızda en ufak bir tereddütünüz varsa (ki bence ufak degil bayağı bayağı sevebilir miyiz diyorsunuz) almayın . Çocuk bakmak büyütmek büyük sabir istiyor . Sadece bebek olarak kalmayacak ilerde bambaşka sorumluluklarınız olacak .
Bence almayın , sizin tam olarak hazır olabileceğinizi düşünmüyorum
Yaşınız 23 müş evlatlık almak için biraz erken olabilir tıp artık gelişti her yolu deneyip halen imkansız diyorlarsa bilemiycem ama genç yaşta olduğunuz için öyle kolay evlatlık sahibi olamazsınız gizliliğe gelince haklısın gizlemek çok zor ama çokta güvenmedim konu komşuya söylemezdim..laf olsun diye her yerde konuşmazdım Çocuğumun yanında da buna müsade etmezdim..Sevebilir miyiz derken ona annesi gibi babası gibi olabilir miyiz diye dedim. Başka çocukları da seviyoruz tabiki. Benim tereddüdüm eşimden yanaydı tekrar tekrar sordum severiz neden sevmeyelim dedi.
Gizliliğe gelincede nasıl gizleyebiliriz acaba fikir amaçlı soruyorum yani. Bizim amacımız aferin almak değil zaten bir çocuğumuzun olması. Bir anda kucağımızda bir bebek görürlerse sorarlarki zaten. Ah bu her halta karışan insanlar![]()
Daha çok gençsiniz bence acele etmeyin oluruna bırakın tekrar ilaç almayın. Bu arada Baska şeylere de odaklanın kafanızı dağıtacak. Hamile kalırsanız da doğuma kadar annenizle kalırsınız size bakar.23 yaşındayım 4 yıl bitti