Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi de ailesi sizin aldığınız maaşı beğenmeyip oğlunun parasını düşünüyorlardı. çocuğunun hayatına bu kadar müdahale eden ailelerde hep bişi çıkıyor işte, arsız olmuş bunlar.
Ama sen bile bile bu yuvayı kurdun. Hadi sen göremedin, burada görenleri neden dinlemedin, hatta kimi zaman zıt gittin?
Yuva kurmak için kurulmaz, doğru kişi olduğuna inandığın kişi ile kurulur. Bu adamla evlilik baştan yanlıştı, ben şaşırmadım mesela böyle bir şeyi saklamasına.