Neden bunlar benim başıma geldi

Vallaha kardesim benim de kronik hastaligim var ve bekarken bana "kimseye anlatma seninle yoksa kimse evlenmek istemez" denildi. Yani anlayacagin bizim toplumda bu tutumda olan insan cok. Hastaligin varsa veya engelin o zaman 3. Sinif gelin ve damat oluyorsun. Saklanmasi tabi ki de yalnis. Ama sebebi bu
Soyleseydi.durust.oldugu için kizmazdim

Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum

Soyleseydi.durust.oldugu için kizmazdim
Cidden mi?

Nasıl neden
Bile bile evlendiniz hepimizin kıskançlıktan evlenme dedigini düşündünüz herkese ben hallettim konuştum ağzının payını verdim dediniz e ne oldu şimdi?
Şaka de lütfen 🤣🤣🤣 hiç tanımadığı insanların kıskandığını düşünmüş olamaz bu mikemmel kocişini

Arkadaşlar nişanlılık döneminden beni tanıyanlar bilir.3 ay evli kaldim bir sürü olay oldu bosaniyoruz.ogrendim ki beyin damarlarında tıkanıklık var mis isede engelli raporuyla girmis böyle bişey nasıl saklanır şok oldum
Hala salmadın şu adamı hani boşanacaktın gebersin bırak

Yani olmaması gerekiyor, böyle bir şey saklanmaz ama olmuş..
Mesela burada biz de sana evlenme üzülürsün dedik sende bizi dinlemedin. Olmuş, bitmiş önüne bak artık. Allah'ta şifa versin inşallah ne diyelim.
Bizde yuvamız olsun diye evkendikte hayatı yalanmis

Back
X