Neden Bunu Bana Yapıyosun??? :{

BiR DaHa BeNi TeRKeDiP GiDeRSeN
BiR DaHa CaNıMı YaKıP üZeRSeN
DöNMe BaNa iSTeMeM BiR DaHa:1no2:
DaYaNaMaZ YüReĞiM BöLe BiR HaYaTa
SaYaMaDıM SeVGiLiM Bu KaÇıNCı HaTa
GüVeNiM YoK SöZüNe
SöYLüYoRuM YeMiNLe
SeVeMeM BiR DaHa GiDeRSeN :umursamaz: mafoldumben
BeKLeRiM YoLuNu HeRGüN üMiTLe
TüKeNiR Bu SaBıR BeNiMLe
iSMiNi aNaRıM GüNDe BiN DeFa
GiDeRSeN aRaMaM BiR DaHa mafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:
yorumları tek tek okuma fırsatım olmadan yorum yapıcam belki benim gibi yazan biri vardır. öncelikle 4 yıllık bi ilişkim var erkek milleti başta canım balım gülüm sonra gösterirler sinirlerini ilişki uzayınca bi rahatlık geliyo onlara nasıl olsa benim havasına giriyorlar. benimkide aynı seninki gibi gereksiz yere kavga çıkarırdı bitti derdi bende hep ağlardım zırlardım üzülürdüm falan. zamanla şunu anladım bitti demesinin sebebi bitmeyeceğini bilmesi çünkü ben çok üzülüyorum. günlerden birgün yine bi kavga sonrasında bitti artık katlanamıcam yeter cart curt bir sürü şey söyledi bende tamam dedim. aramadım msj atmadım beyefendi kuzu kuzu aradı sinirle söyledim afedersin aşkım bitmeyeceğini sende biliyorsun sensiz yaşayamam gibi sözler söyledi bende çocuk oyuncağı değil bu bitti diyorsan bitmiştir oyun oynamıyoruz aklını başına topla dedim ve bi süre konuşmayalım kızgınım sana çocukça davranıyosun gibi şeyler söyledim. daha sonra yine bi kavgada bitti dedi bende unutma sen bensiz yaşayamazsın dedim dediğim gibide oldu yine aradı özür diledi. ve şuan o kelimeyi kullanamıyor onu bigün terk edebileceğimi düşünüyor. bende onsuz yaşayamam ama o bunu bilmesede olur.... tavrını koyucaksın nazınıda yapıcaksın erkekler bu dilden anlıyo napalım...

yorumları tek tek okuma fırsatım olmadan yorum yapıcam belki benim gibi yazan biri vardır. öncelikle 4 yıllık bi ilişkim var erkek milleti başta canım balım gülüm sonra gösterirler sinirlerini ilişki uzayınca bi rahatlık geliyo onlara nasıl olsa benim havasına giriyorlar. benimkide aynı seninki gibi gereksiz yere kavga çıkarırdı bitti derdi bende hep ağlardım zırlardım üzülürdüm falan. zamanla şunu anladım bitti demesinin sebebi bitmeyeceğini bilmesi çünkü ben çok üzülüyorum. günlerden birgün yine bi kavga sonrasında bitti artık katlanamıcam yeter cart curt bir sürü şey söyledi bende tamam dedim. aramadım msj atmadım beyefendi kuzu kuzu aradı sinirle söyledim afedersin aşkım bitmeyeceğini sende biliyorsun sensiz yaşayamam gibi sözler söyledi bende çocuk oyuncağı değil bu bitti diyorsan bitmiştir oyun oynamıyoruz aklını başına topla dedim ve bi süre konuşmayalım kızgınım sana çocukça davranıyosun gibi şeyler söyledim. daha sonra yine bi kavgada bitti dedi bende unutma sen bensiz yaşayamazsın dedim dediğim gibide oldu yine aradı özür diledi. ve şuan o kelimeyi kullanamıyor onu bigün terk edebileceğimi düşünüyor. bende onsuz yaşayamam ama o bunu bilmesede olur.... tavrını koyucaksın nazınıda yapıcaksın erkekler bu dilden anlıyo napalım...

oo ne nazlar yaptım yeri geldi tavrımıda koydum ama bu huyundan geçiremedim aynı devam etti mafoldumben hiç ben olsun o olsun bitirdikten sonra kesinlikle maramadım nası olsa arıcak die hep o aradı...bana hep derdiki bi kerede sen adım at hep ben arıorum derdi bende banane işin ne arıcan tabi derdim ben seni bu huyundan geçirmeyi bilirim geçircem bu huyundan demişti bundan önce bunu başardı 2,5 sene sonunda..bundan önceki bitişte kaybetme korkusuyla ilk kez ben aradım çünkü 4 gün boyunca aramamıştı hiç öle yapmazdı kafasına gerçekten koymuştu..ben araya araya öle ikna etmiştim ilk defa..belkide hoşuna gitti yine bunu bana yapıcak bilmiyorum ne düşünüyo :1no2:

ahh be canım morsum yok nerde bana hatalarımı sölemiyo direk yapıştırıo bitti lafını..hatam ne biliomusun ona ilgi göstermemem o gün soğuk davranmam illa pışpışlıcam beyfendiyi o zmn benden iisi yok ölüo benim için ama hep pışpışlamaklada olmuoki canımı sıktığında bende yapamıcammı nazımı yaa kötükedihüso

KESNLİKLE KATILIORUMMM:lepi:
EE NE DEMİŞLER ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR...
İLGİ GÖSTERİNCE SENDEN İYİSİ YOK AMA Bİ NAZ YAPMAK İSTESEN.
O SENDEN DAHA ÇOK MORALİNİ BOZUO..
ANLIORUM SENİİ..
BOŞVER BIRAK NE OLCAKSA OLSUN.
KENDİ ARASINN

bıraktımda emosssum buluşma günümüz geldi çattı yarın pazar aramazsa naparım ben mafoldumben offffff offffffff :delphin: yarın öğlene kadar aradı aradı ondan sonra zaten aramaz buluşma zamanında dayanabilen gerçekten bitirmiştir yani mafoldumben bekliyorum bakalım :gitme:

ARAMADI KIZLAR mafoldumben ŞİMDİYE KADAR BEKLEDİM ARAMADI mafoldumben BEN ARADIM MEŞGULE ATTI SONRADA TELİ KOMPLE KAPADI mafoldumben SABAHTAN BERİ AĞLIYORUM mafoldumbenmafoldumben ÇILDIRCAM ALLAHIM NOLUR BU ACIYI YAŞATMA ÇOK KÖTÜYÜMMMMM mafoldumbenmafoldumben

ARAMADI KIZLAR mafoldumben ŞİMDİYE KADAR BEKLEDİM ARAMADI mafoldumben BEN ARADIM MEŞGULE ATTI SONRADA TELİ KOMPLE KAPADI mafoldumben SABAHTAN BERİ AĞLIYORUM mafoldumbenmafoldumben ÇILDIRCAM ALLAHIM NOLUR BU ACIYI YAŞATMA ÇOK KÖTÜYÜMMMMM mafoldumbenmafoldumben

ahhh canımmm bını okumamıştım şmdi gördüm:(:(
kıyamam ya bide meşgule attı bide teli kapttı beyimizi nazlı çıktı demekki neymiş
zorda olsa aglasanda susmasanda
bekle elbe
allahım
sabrını vercek
beklemedigin bi anda msj atcak
seviorsa!bekle yapcak
yapmassa anlarsın

Kıyamam canım ya :çok üzgünüm:
Nolur kendini fazla üzme, akısına bırak bekle bakalım nolcak,
hani bi laf vardır ya,
gidenin ardından aglama, dönerse senindir, dönmezse zaten hic senin olmamıstır diye.
Allah gönlüne göre versin, sabır, sabır, sabır.. :Saruboceq:

offf çok üzüldüm umarım aramıştır keşke aramasaydın sen ona kocaman bi fırsat verdin ama sanada kızamıyorum için içini yiyor merak ediyorsun seninkide az gıcık degilmiş önce mesgule at sonra kapat ohh ne alaaa inşallah herşey gönlünce olur ne diyim üzme kendini

Aslında bizler bu durumlarda her şeyi erkeklerden bekleriz ..
Bizim için arayıp ikna etmek alışılmışın dışındadır ..
Beynimizde bu göre erkeklere verilir ..
Sen bir kere bunu kırmışsın aramışsın ..
Ama o açmamış , kapamış ..
Baştaki mesajda beni sevdiğinden eminim demişsin ..
Bir bırak .. düşünsün .. sen böyle ararsan daha da soğur senden ..
Sensiz olamayacağını anlar ..
2,5 senede çok şeye alışmıştır değil mi ?
Vazgeçişmezleri mutlaka oluşmuştur ..
Aramaz ise boşver ..
Ne dyebiliriz ki ?

Kıyamam canım ya :çok üzgünüm:
Nolur kendini fazla üzme, akısına bırak bekle bakalım nolcak,
hani bi laf vardır ya,
gidenin ardından aglama, dönerse senindir, dönmezse zaten hic senin olmamıstır diye.
Allah gönlüne göre versin, sabır, sabır, sabır.. :Saruboceq:

sabrediyorum canım sabretmekten başka bişi gelmio elimden bugünkü halimi görseydinizzz mafoldumben

offf çok üzüldüm umarım aramıştır keşke aramasaydın sen ona kocaman bi fırsat verdin ama sanada kızamıyorum için içini yiyor merak ediyorsun seninkide az gıcık degilmiş önce mesgule at sonra kapat ohh ne alaaa inşallah herşey gönlünce olur ne diyim üzme kendini

offf sadece içim yanıyo 2,5 sene 2 sene okuldaydım o askerde hiç kimseye bakmadım deli gibi yolunu bekledim ben bunları hakedecek naptım diyorum bu da iice mahvedio beni mafoldumben

Aslında bizler bu durumlarda her şeyi erkeklerden bekleriz ..
Bizim için arayıp ikna etmek alışılmışın dışındadır ..
Beynimizde bu göre erkeklere verilir ..
Sen bir kere bunu kırmışsın aramışsın ..
Ama o açmamış , kapamış ..
Baştaki mesajda beni sevdiğinden eminim demişsin ..
Bir bırak .. düşünsün .. sen böyle ararsan daha da soğur senden ..
Sensiz olamayacağını anlar ..
2,5 senede çok şeye alışmıştır değil mi ?
Vazgeçişmezleri mutlaka oluşmuştur ..
Aramaz ise boşver ..
Ne dyebiliriz ki ?

evet haklısın 2,5 senede insan nelere alışıo işte o alışkanlıklar bıraktıramıo insanı kahredio mafoldumben bilmiorum onun hiçmi olmamış garip yani amaaannnnnnnn yaram deriiinn :delphin:

sizlere kaba bi şekilde anlatıım bugün yaşadığımı aradım açmadı sonra telini komple kapayınca bende ben seni daha çok sevmişim Allahım inş bundan sonra değer kıymet bilenlere çattırır sen yanlış insanmışsın yazdım..telini açıp msj iletiliriletilmez cevap verdi seninde kandilin mübarek olsun senin için dua edicem sende ömrün boyunca hep mutlu olursun filan..bende senin duana ihtiyacım yok dedim..biliyorum duama ihtiyacın olmadığını bundan sonra etmem tamam sende msj atma dedi :çok üzgünüm: aradım açtı asker arkadı gelmiş onu gezdiriomuş :kızgın: sonra her aradımda açtı öle işte helallik istedi bende vermedim Allaha havale ediorum

ne kadar çocukça 2,5 senelik bir ilişki bu kadar aptalca sebeplerle bitirilir mi bu kadar mı koly bu işler.boşver canım anla artık değmezmiş.yapacağın tek şey hiç arama sorma mesaj da atma.insan psikolojisi hep aynıyız.27 yaşındayım ama hala yeri geliyor sevgilime çocukların bile yapmayacağı şeyler yapıyorum.onu çok da seviyorum buna rağmen yani.bi sorunda hemen tavır yapıp telleri açmıyorum telefon üstüne telefon arıyor mesajlar atıyor.mesela onun bana karşı zayıf olduğunu bilmesem asla yapamam tavır bile yapamam.biliyorum ki peşime düşecek.ona bu sıkıntıyı yaşatmaktan mutlu oluyorum.kaldı ki ben bir psikoloğum bunu yapması gereken en son kişiyim.çünkü sağlıklı bir şey değil bu.yani sana demek istediğim sakın arama sorma ortalarda görünme mesaj atarsa da cevaplama.bak gör her şey senin tarafında olacak.

evet canım da aramamam için bi meşgaliyetim olması lazım tüm gün evdeyim aklımdan çıkmıyo off bilmiyorum bana bi tatil lazım

sizlere kaba bi şekilde anlatıım bugün yaşadığımı aradım açmadı sonra telini komple kapayınca bende ben seni daha çok sevmişim Allahım inş bundan sonra değer kıymet bilenlere çattırır sen yanlış insanmışsın yazdım..telini açıp msj iletiliriletilmez cevap verdi seninde kandilin mübarek olsun senin için dua edicem sende ömrün boyunca hep mutlu olursun filan..bende senin duana ihtiyacım yok dedim..biliyorum duama ihtiyacın olmadığını bundan sonra etmem tamam sende msj atma dedi :çok üzgünüm: aradım açtı asker arkadı gelmiş onu gezdiriomuş :kızgın: sonra her aradımda açtı öle işte helallik istedi bende vermedim Allaha havale ediorum

Neler olmuş neler.. keşke hiç mesaj bile atmasaydın. Ama daha sonra neden aradın o mesajların üstüne onu anlamadım. Her aradığımda demişsin bir de kaç kez aradın ki.

Boşver üzülme bile bence.Böyle habire trip yapan kişilerle anlaşmak çok zor,sen haklıyken seni haksız yere düşürüyorsa ondan ne köy ne kasaba olur.

BİTİRME SEBEBİ:AİLE MESELESİ büyük amcası ben yabancıdan kız almam demiş babasıda onaylamış..buda ailesine bitirdiğini sölemiyo kararlılığını gösterio ama benimde zarar görmemi istemio ya olmazsa korkusu var...çünkü hayalimiz vardı o askerdeyken hep sölerdi kışın isteticem 2010 yazında düğünümüz olacak herşey çok güzel olacak diye..hayallerini gerçekten elinden geldikçe yapan birisi..bunun olamayacağı onu üzüyo..mafoldumben ne deyim Allah ım büyük..alın yazısı herşey..

Back
X