Neden Bunu Bana Yapıyosun??? :{

canım tüm mesajları okudum.bende şubat ayında sevgilimden ayrıldım.daha sonra 1.5 ay hiç görüşmedik.aradım açmadı mesaj attım cevap vermedi.sonra dayanamadı mailleştik yine başladık.ayrılma sebebimiz onu çok kırmış.yine limoni sevgililer olduk hatta ben kendimi onun yanında iyi hissedemiyordum bişe yapıcam gidecek yok konuşmayım fln..zaten bu böyle 1 ay bile sürmedi.seninle sevgili olmak istemiyorum dedi.bende artık ondan vazgeçmeye başlamıştım.sonra beni aradı konuştuk.sonra hergün bişekilde konuşmaya başladık.bu arada benim yeniden başlamak üzerine tekliflerim oldu.hemde nasıl biliyormusun yazması bile zor bende ne gurur kaldı ne kendim olabildim..sanki ondan başka kimse yokmuş gibi yalvardım resmen.dün akşam çağırdım adamakıllı konuşalım diye arkadaşmıyız neyiz saçma bi durumdayız diye.bitti diyor ama şunu da söylim zaten buraya yazma sebebim o,biz 2 sene çıktık her kavgada ayrılalım diyordu..bana dediki öyle demesem sorunlarımızı hiç konuşmuyorduk beni dinlemiyordun,korkuyordun bana karşı gelemiyordun fln..bizimkinin sebebi buymuş.sennki ne kadar inat bilemem ama ben benimki kadar inadını görmedim.o bile bana geri dönmüştü.sana şunu söyleyim ki erkeklere samimi olmak yaramıyo galiba eğer aranızı düzeltirseniz sende biraz daha dikkatli ol.kaybetme korkusu olsun.senin için de dua edicem.bende çok sabırsızımdır insanlara bak ki senelerce bekliyolar nasıl oluyo bilmiyorum.eğer bana bi şey diyeceksen beklerim..çünkü bende ne yapacağımı bilmiyorum herkes vazgeç diyor ama severken ne kadar zor.:sm_confused:

canım tüm mesajları okudum.bende şubat ayında sevgilimden ayrıldım.daha sonra 1.5 ay hiç görüşmedik.aradım açmadı mesaj attım cevap vermedi.sonra dayanamadı mailleştik yine başladık.ayrılma sebebimiz onu çok kırmış.yine limoni sevgililer olduk hatta ben kendimi onun yanında iyi hissedemiyordum bişe yapıcam gidecek yok konuşmayım fln..zaten bu böyle 1 ay bile sürmedi.seninle sevgili olmak istemiyorum dedi.bende artık ondan vazgeçmeye başlamıştım.sonra beni aradı konuştuk.sonra hergün bişekilde konuşmaya başladık.bu arada benim yeniden başlamak üzerine tekliflerim oldu.hemde nasıl biliyormusun yazması bile zor bende ne gurur kaldı ne kendim olabildim..sanki ondan başka kimse yokmuş gibi yalvardım resmen.dün akşam çağırdım adamakıllı konuşalım diye arkadaşmıyız neyiz saçma bi durumdayız diye.bitti diyor ama şunu da söylim zaten buraya yazma sebebim o,biz 2 sene çıktık her kavgada ayrılalım diyordu..bana dediki öyle demesem sorunlarımızı hiç konuşmuyorduk beni dinlemiyordun,korkuyordun bana karşı gelemiyordun fln..bizimkinin sebebi buymuş.sennki ne kadar inat bilemem ama ben benimki kadar inadını görmedim.o bile bana geri dönmüştü.sana şunu söyleyim ki erkeklere samimi olmak yaramıyo galiba eğer aranızı düzeltirseniz sende biraz daha dikkatli ol.kaybetme korkusu olsun.senin için de dua edicem.bende çok sabırsızımdır insanlara bak ki senelerce bekliyolar nasıl oluyo bilmiyorum.eğer bana bi şey diyeceksen beklerim..çünkü bende ne yapacağımı bilmiyorum herkes vazgeç diyor ama severken ne kadar zor.:sm_confused:

seni çok ii anlıyorum canım kolay değil öle vazgeçmek..onlara bu kadar alışmışken onlar bizim için hava gibi su gibi malesef..:umursamaz:benimki hakkında da hayatında başka biri vardır diyen arkadaşlarım oldu..Allah bilio ya görüyo herşeyi ben öle kesinlikle düşünmüyorum çünkü ben onunla konuştum azcık hatırım varsa turan eğer artık benden soğursan yada başka birini seversen dürüst ol bana karşı yemin ederim kızmam çeker giderim diye o yüzden şüphem yok güveniyorum o konuda.. bide yaşadıklarımızı sadece biz biliyoruz onların bize karşı davranışlarını filan onları bizden başka kimse ne kadar fikir verselerde daha iyi anlayamaz diye düşünüyorum çünkü biz yaşıyoruz..seninkine gelince seninde erkek arkadaşınla neler yaşadığını bilemem yeri gelmiştir deli gibi peşinden koşmuştur yeri gelmiştir aşırı üstüne düşmüştürki sen zaten bu yüzden bu kadar bağlanmışsındır.. opuyorumnanaktan birşeyler hiç bi zaman durduk yere olmaz...onunda davranışlarını sen daha ii anlarsın neden böle davrandığını konuşarak halledebilirsiniz mutlaka altında yatan geçerli sebepleri vardır..ama bana sanki seninle gerçekten sorunları konuşmayıp kaçmayı tercih eden tiplerdenmiş gibi geldi..gerçekten bitiren bi insan zaten aramaz..belkide ilgi beklio..biz belkilerle hiç bişeyi halledemeyiz..onunla konuşmaktan başka çaren yok..:1no2:benim ilişkimdede şimdiye kadar o çabaladı artık herşeyi bana bırakıyo bu saatten sonra bana düşüo bişiler..dün gece onunla konuştum yine üstüne düşünce ilgi gösterince herşey güzel..buyrunnnnnnnnndiğer türlü ters tepiyo..ne kadar soğuk davranırsam o kadar kötü oluyo..şuanda ilgi gösteriyorum ii konuşuyo yarında Allah nasip ederse buluşacaz iice bi oturup konuşuruz artık..a.s öle işte sen erk arkadaşınla konuşmadıkça bişiler çözülmez iice düğümlenir sonra açması zorlaşır ve de bi saatten sonra pişmanlıklar başlar..a.s Allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı olsun canım :teselli: en kısa zamanda herşey yoluna girer ikimiz içinde inşşş

biz konusuyoruz bazen..işte eskileri fln şöyleydi böyleydi bu yanlıştı gibi..ama bunun sonunda bana tek dediği artık korkuyorum hep böyle mi olacak bir dargın bir barışık ömür mü geçer?hem sana güvenemiyorum ama yerin farklı gibi şeyler..zaten daha da başlarsam herşeyden emin başlarım evlenirim senle dedi(o ayrıca bi şaşkınlık konusu tabifisfisfis)sözüm meclisten dışarı herkes bişe söylüyo böyle zamanlarda..uzman değil kimse herkesi dinleme..bana varya neler dediler değmez aman bu mu bırak şöyle böyle yeni aşklara yelkenler fln açıyor:sm_confused: yani boşver her insan tek ve özel bu dünyada.onu tek sen biliyorsun.
bende dinlenicek adam değilimde:roflol: paylaşayım dedim işte yoksa benim durum çoook vahimm bencemafoldumben

ikinizinde hakkınınzdan hayırlısı olur inş.. ahhh şu erkkler.. zamanla benm ilişkimdede böle sorunlar olur mu die dşündürdünüz beni.. umarım olmaz:Saruboceq:

dikkat et canım,ben hep aman samimi olayım yok oyunlara girmeyim derdim.gecen arkadaşımla akmar pasajında 1tl kitaplara bakıyoduk.erkekleri kullanma kılavuzu die bi kitap ilhan uçkanın.düşünmeden aldık zaten 1 tl=)neyse eve geldik nerdeyse ben okicam kavgasi edecektikvereliniortak sonra tabi ben sorunlu olduğum için ben aldım kitabı 1.5 saat geçmedi bitti.yaladım yuttum.sonra bi sigara yaktım düşünmeye başladım..kitaptaki oyunlar çok tanıdık geliyordu,geliyorduda roller farklı.:uhm: birde baktımki 2 sene bu oyunlar bana yapılmış.beni mutlaka ara dedim.geldi konuştuk.başta iyi gidiyordum baya baya çemkirdim fln sonra yine dayanamadım.o karşımda oturuyor ben ona sarılmak istiyorum.tabi konuşmalar hemen değişti bende bii daha bi şans versek fln oldu.ah aptal kafam!!bizimkinin burnu pek havada yani zaten bunun için çağırdın demi diyince aklımı okuyor sandım hiç de öyle değil.bizimki çok zeki çıktı.arkadaşıma kitap olayını anlattığımda yok canım fln diyor o hep romantik hep çok düşünceliydi..sana diyeceğim dikkat et aman ha!:enbuyukkk:

Allah yardımcın olsun mrwe ne deyim..karşındakini anlamak bazen o kadar zorlaşıyoki insanlar 40 yıllık kocasını tanıyamaz hale geliyo..:umursamaz: tek erkek için düşünmemmek lazım yeri geliyo bizlerde değişebiliyoruz..biz dünn iice aramızı düzelttik inatçı sevgilim sonunda pes etti.yinede ii dayanabiliyo helal ona :hooray: dünkü konuşmamızda biz bugün buluşacaktık aradı yarın buluşammıcaz işim çıktı dedi..bende ilk önce bana söz verdin nası işin çıkar benden önemli filan deyince çıktı fatoş filan yine aynı tavırlar..kötükedihüso şaka yaptın yarın geliyorum demesini beklerken yine aynı kararlılık..sonrada hayatımda başka biri var burda bi eczacı kızı seviyorum çok güzel bi kız filan deyince şarteller attı bende :mymeka: ii mutluluklar dedim suratına kapattım..aradı meşgule attım sonra tekrar arayınca ne var yeni sevgilinle naptınızımı anlatıcan deyince yerim seni noldu neye kızdın demeye başladı..kızmam hoşuna gitti benim aptalın Çok üzgünüm çoook..ben sana bu şakayı yapardım hiç bişi demezdin şimdi noldu deyince bu durum farklı bitti diosun bu kadar zmn uğraştırıosun insanın aklına bin türlü şey gelio dedim..aklın alıyomu ben seni başka bi kız için asla bırakmam filan dedi naniknanik sonrada iice düzeldi zemuszemus bugünde buluşacağız inş :umursamaz:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

canım eerkek arkadaşında ben kendimi gördüm
bende en ufak birşeyde bitti gibi laflar ederim
ama derler ya havlayan köpek ısırmaz diye
işte bizimki aynen o hesap..
asla ayrılmam diyenden kork
ama herzaman bitti diyenden korkma =))))
bend eçok kullanırım bu kelimeyiş
ama artık inanmıyor
sende inanma
benim gibi blöf yapıyor ve aklı sıra korkutmak istiyor...
sen ona bence iyi bir ders ver
birdha yapıyormu bakalım böle şakalarrr

canımm benmmm son gelişmeleri okudum ay şakası bile kötü onun :(
hadi aranız iyimiş.inş bulşursunuz naptıgınzı anlatcan bak karışmam hee:)

anlat valla merakla bekliyorum iyi gelişmeleri:dance:
bugun benimki mesaj attı ben ona bi ödev fln yapmıştım teşekkür etmek için.şimdi son ayrıldığımızda ben ona yine başlayalım demiş olduğum için muhtemelen benden mesaj bekliyor olabilir.eğer iyi bişey yazarsam geri cevap atmayacağına eminim.o yüzden atmamaya karar verdim.aslında ne yapıcağımı da bilmiyorum.tek istediğim bana geri dönmesi.inadını kırmışsın en azından o çok büyük ve güzel bişey=) inadını bende kırmışım gibi görünüyordu ama tekrar başlamak istemiyor fln o yüzden kafam karışık:S kendime itiraf etmekten korkuyorum ama sanırım aşk bitti.aşk hiç bitermi??:gitme:

anlat valla merakla bekliyorum iyi gelişmeleri:dance:
bugun benimki mesaj attı ben ona bi ödev fln yapmıştım teşekkür etmek için.şimdi son ayrıldığımızda ben ona yine başlayalım demiş olduğum için muhtemelen benden mesaj bekliyor olabilir.eğer iyi bişey yazarsam geri cevap atmayacağına eminim.o yüzden atmamaya karar verdim.aslında ne yapıcağımı da bilmiyorum.tek istediğim bana geri dönmesi.inadını kırmışsın en azından o çok büyük ve güzel bişey=) inadını bende kırmışım gibi görünüyordu ama tekrar başlamak istemiyor fln o yüzden kafam karışık:S kendime itiraf etmekten korkuyorum ama sanırım aşk bitti.aşk hiç bitermi??:gitme:

aşk biter malesef canım :1no2: seninki nerdeyse şubattan beri böleymiş :uhm: bi barışıp bi küsüyomuşsunuz zorr o ne istediğini bilmiyo alışkanlığını bırakmaya çalışıo belkide bilemicem..sende o kötü ihtimali bile düşünmek istemiosun konduramıosun çünküü.. seni anlıyorum :çok üzgünüm: yaşanmışlıklar var kolay unutulmuyo..:1no2: konuşuyo ama tekrar başlamak istememesi sinir bozucu :kızgın: senin için herşey zaman gibi görünüyoo..gerçekten zaman herşeyin ilacı..biliyorum çok zor ama sen onu hiç aramamaya çalış..birazda o düşünsün oyalanacak bişiler bul kendine onu düşünme tel her daim yanındayken aramak isticeksinn..telini köşeye koy gez dolaş bişiler yap..Allah yardımcımız olsun Allah ım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın :Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar: bu da benden olsun aman nazar değmesin..

teşekkür ederimm :1hug: inşşş seninde düzelir herşey yoluna girer..

sabah günaydın msjları filan bizim şimdilik yoluna girdi gibi :nazar:dünde konuşurken pazar günü asker ark gelmişti demiştim ya o asker arkadaşı ne zmn evleniosun fatoşla die sormuş iki elim kanda olsada gelirim demiş benimkide seneye inş demiş zemuszemus tam böle zamanda da bunu duymakta beni çok mutlu etti hayırlısıı Yarabbim:Saruboceq:

canım benim deli hasretle asker yolunu bekle canından daha fazla düşün 2.5 seneni ver en ufak bir olayda bitti desin hakmı bu ya

senin hatan bana göre 1 kere bitti dediğinde onu aradıysan olay bitmiştir çünkü ben bitti desemde arıyor geri dönüyor diye düşünüyor ve bitarafları kalkıyor şımarıyorlar.sakın arama alışmış o adımın senden gelmesine keyfini çıkarıyor kız gibi nazınıda kaprisinide yapıyor.arama bak bir kaç gün sonra nasıl arıcak çünkü sen aramayınca paniklicek neden aramadı şimdiye kadar arardı diye

canım diğer mesajlarını okumamıştım aranızı düzeltmişsiniz gözün aydın.inşallah bir daha bunları yaşamazsın ALLAH korusun olmasın ama eğer aynı şeyler bir daha olursa ona iyi bir ders ver ve adımı sen atma aklı başına gelsin

bitti..
cocuk oyuncagı gıbı olmuş..
alamazsın veremezsın sen benı yenemezsın..
alırım verırım ben senı yenerım gıbı...

valla cnm yazılarını okudum
sana şunu söyleyebilirim gerçekten seven gitmez ayrılamaz ne engel çıkarsa çıksın
sevdiğini bırak eğer dönerse senindir eğer dönmezse hiçbir zaman senin olmamıştır zaten....

dün buluştuk..herşey güzel şimdilik şükür Allah ıma :Saruboceq: inşş önümüze başka sorunlar çıkmaz bundan sonra :Saruboceq:

herşey yolunda ama bugün içimde garip bi sıkıntı var hayırdır inşş :çok üzgünüm:

dün buluştuk..herşey güzel şimdilik şükür Allah ıma :Saruboceq: inşş önümüze başka sorunlar çıkmaz bundan sonra :Saruboceq:

herşey yolunda ama bugün içimde garip bi sıkıntı var hayırdır inşş :çok üzgünüm:

canım sen canını sıkma.dua et sıkıntın eminim geçecektir.senden ötürü bende mutlu oluyorum bana ne oluyosa:P=)

Back
X