- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
hayırlısı olsun..zaten beni istiyosa ilişki sürer..herşey onun elinde..ne diyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tüm mesajları okudum.bende şubat ayında sevgilimden ayrıldım.daha sonra 1.5 ay hiç görüşmedik.aradım açmadı mesaj attım cevap vermedi.sonra dayanamadı mailleştik yine başladık.ayrılma sebebimiz onu çok kırmış.yine limoni sevgililer olduk hatta ben kendimi onun yanında iyi hissedemiyordum bişe yapıcam gidecek yok konuşmayım fln..zaten bu böyle 1 ay bile sürmedi.seninle sevgili olmak istemiyorum dedi.bende artık ondan vazgeçmeye başlamıştım.sonra beni aradı konuştuk.sonra hergün bişekilde konuşmaya başladık.bu arada benim yeniden başlamak üzerine tekliflerim oldu.hemde nasıl biliyormusun yazması bile zor bende ne gurur kaldı ne kendim olabildim..sanki ondan başka kimse yokmuş gibi yalvardım resmen.dün akşam çağırdım adamakıllı konuşalım diye arkadaşmıyız neyiz saçma bi durumdayız diye.bitti diyor ama şunu da söylim zaten buraya yazma sebebim o,biz 2 sene çıktık her kavgada ayrılalım diyordu..bana dediki öyle demesem sorunlarımızı hiç konuşmuyorduk beni dinlemiyordun,korkuyordun bana karşı gelemiyordun fln..bizimkinin sebebi buymuş.sennki ne kadar inat bilemem ama ben benimki kadar inadını görmedim.o bile bana geri dönmüştü.sana şunu söyleyim ki erkeklere samimi olmak yaramıyo galiba eğer aranızı düzeltirseniz sende biraz daha dikkatli ol.kaybetme korkusu olsun.senin için de dua edicem.bende çok sabırsızımdır insanlara bak ki senelerce bekliyolar nasıl oluyo bilmiyorum.eğer bana bi şey diyeceksen beklerim..çünkü bende ne yapacağımı bilmiyorum herkes vazgeç diyor ama severken ne kadar zor.:sm_confused:
anlat valla merakla bekliyorum iyi gelişmeleri:dance:
bugun benimki mesaj attı ben ona bi ödev fln yapmıştım teşekkür etmek için.şimdi son ayrıldığımızda ben ona yine başlayalım demiş olduğum için muhtemelen benden mesaj bekliyor olabilir.eğer iyi bişey yazarsam geri cevap atmayacağına eminim.o yüzden atmamaya karar verdim.aslında ne yapıcağımı da bilmiyorum.tek istediğim bana geri dönmesi.inadını kırmışsın en azından o çok büyük ve güzel bişey=) inadını bende kırmışım gibi görünüyordu ama tekrar başlamak istemiyor fln o yüzden kafam karışık:S kendime itiraf etmekten korkuyorum ama sanırım aşk bitti.aşk hiç bitermi??:gitme:
bu da benden olsun aman nazar değmesin..
dün buluştuk..herşey güzel şimdilik şükür Allah ıma :Saruboceq: inşş önümüze başka sorunlar çıkmaz bundan sonra :Saruboceq:
herşey yolunda ama bugün içimde garip bi sıkıntı var hayırdır inşş :çok üzgünüm: