Neden Buraya Geldi Anlamıyorum

birbuçuk ay oldu nerdeyse hiçbişekilde görüşmüyoruz. geçenlerde gördüm msn sine böyle bir yazı yazmış. ve msn şifresini değiştirmemiş. ne demek istiyor anlamadım. anlayanınız varmı?

"SıGORTANIN KARŞILAMADIĞI VE DÜNYANIN EN BÜYÜK HASARI ''KALP KRILMALARIDIR'' LÜTFEN TALEP ETMEYıNıZ VE SAKIN KIRMAYINIZ SONRA :( "

ama şöyle birşey var kendisi sigortacı ve en son konuşmamızda o çok kırıcı konuşmuştu bende sadece tamam diyerek susmuştum.

birbuçuk ay oldu nerdeyse hiçbişekilde görüşmüyoruz. geçenlerde gördüm msn sine böyle bir yazı yazmış. ve msn şifresini değiştirmemiş. ne demek istiyor anlamadım. anlayanınız varmı?

"SİGORTANIN KARŞILAMADIĞI VE DÜNYANIN EN BÜYÜK HASARI ''KALP KRILMALARIDIR'' LÜTFEN TALEP ETMEYİNİZ VE SAKIN KIRMAYINIZ SONRA :( "

sigortacı olmasıyla o sözü kullanmasının bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

iletilere de fazla anlam yüklemeye çalışma. :bbo:

senin kafanı karıştırmak için yazıyor da olabilir ,

başka birine de yazmış olabilir.fisfisfis

"Hadi Kal Sağlıcakla ıstanbul Ben Yokum Artık Bu Oyunda"

yazmış şimdide. Tamamen gideceğini söylüyor sanırım. Ben nasıl alışıcam. Bilmiyorum.

alışmak zorundasın

yaşadıklarınız yukarda yazdığın gibiyse ilk başta ulaşamadığı için hırs yapmış ulaştıktan sonra da başka ulaşılmazlara yelken açmıştır belki kim bilir :bbo:

konuyu açalı yaklaşık 1.5 ay olmuş. bundan sonra dönse kime ne faydası olacak.

ilk defa bugün msn de konuştuk. gözlerimden rahatsızdım kendice çok dikkat et sağlığın çok değerli sen çok değerlisin dedi ve gitti. kızlar ben dayanamıyorum. bugün arayacağım bir neden soracağım. bir neden söylesin bende vazgeçeyim beklemekten umut etmekten. çok yoruldum artık.

aramadan önce seni hak edip etmediğini iyice tart bence

saçma bir şey söyleyip iyice yaralamasına izin verme :sm_confused:

o kadar çok acı çekiyorum ve kırıldım ki kırılacak bişey kaldımı bilmiyorum. ama umut etmek çok kötü bugün arayacağım.

işte tam bi erkek
kendine bağlar bişeyler hissetirir ve gider ilgisizleşir
seni öyle iyi anlıyorum ki canım aynı durumu şuanda yaşıyorum çünkü
çoook iyiydi herşey arardı öyle çok ilgiliydiki ki ve bianda ilgisizleşti bitirdim bende
ama o geçirdiğimiz günleri hatırlayınca özlediğimi anlıyorum ama güçlüyüm sanırım ben hiçbi şekilde aramam o arıycak bigün biliyorum ve dua ediyorum
dua et sende bol bol
allah güç versin sanada inşallah

Bazı arkadaslar kopan hic birsey tekrar eskisi gibi olmuyor demis ya inanırım ben sevgiliyle böyle birsey yasamadım cok sevdigim arkadasımla arama sogukluk girdi sonrada baska insanlar iste bu yüzden artııkk hiiicc görüsmüyoruz .. Oturduk konustuk ama halledemedik eskisi gibi olamayız ki araya bir kere sogukluk girdi demisti hic unutmam ..

Neden bu kadar degismis bilemiyorum ama sanki bir problemi varmıs gibi duruyor .. Kendine yeni bir yol cizmelisin bence

aradın mı:uhm:

ewt aradım. 2,5 saat konuştuk. sonuç ne hiçbişey. özlediğini söylüyor. çok acı çektiğini ve artık boğulduğunu söylüyor. ama yinede olamayız diyor. telefonu kapatırkende alnına iyi geceler öpücüğü koyuyorum diyor. ve yine aramıyor. bahsetmiştim msn ye yazdığı bi sözden neden o sözü yazdığını bana söyledikleri için pişmanlık duyuyormuş onun için yazmış. kırdığının farkında sadece dilim söyledi onları dedi. ama yinede lütfen kapat telefonu dedi. ben bişey anlamadım. :uhm: :uhm: acaba diyorum ailesimi karşı. ama aileside doğru düzgün tanımıyor beni :uhm: :uhm:

ewt aradım. 2,5 saat konuştuk. sonuç ne hiçbişey. özlediğini söylüyor. çok acı çektiğini ve artık boğulduğunu söylüyor. ama yinede olamayız diyor. telefonu kapatırkende alnına iyi geceler öpücüğü koyuyorum diyor. ve yine aramıyor. bahsetmiştim msn ye yazdığı bi sözden neden o sözü yazdığını bana söyledikleri için pişmanlık duyuyormuş onun için yazmış. kırdığının farkında sadece dilim söyledi onları dedi. ama yinede lütfen kapat telefonu dedi. ben bişey anlamadım. :uhm: :uhm: acaba diyorum ailesimi karşı. ama aileside doğru düzgün tanımıyor beni :uhm: :uhm:

üstünde düşünme... ailesi karşı olsa ne değişecek. karşı olsalar da olmasalar da yanında olması gereken kişi vazgeçmiş sendenmafoldumben
.

Back
X