Neden byle ki ?

bu alınganlık değil bence benmerkezci yaşam tarzına alışmış insanların gerçek hayatla tanıştığında yaşadığı hayalkırıklığı bu. bende aynı durumdayım umarım çabuk atlatırız. küçüklüğümden beri hatta genç kızlığımda da dünya etrafımda dönüo sanıodum. gerçeği ele karışınca öğrendim. hala arkadaş gibi yaşıyorum ve onu çok iyi anlıyorum. arkadaşın yaptığı alınganlık değil sadece işimize gelmeyeni kabulenememekten kaynaklanan bi asilik. kontrolü kaybetme korkusu. hayatımıza müdahale etmek isteyenlerden nefret ediyoruz çünkü buna alışık değiliz

bende en ufak birseyde parlarim
kinci degilim konusurum
ama soguk davranirim
valla huyunla barsik ol ancak ozaman bir sekilde degismeye caba gösterirsin
ama herkesde oldugu gibi kabul etmek zorundayiz malesef
huylu huyundan vaz gecemiyor
yeri geldimi susverecez ki olay icimizde büyümesin
unutma susmakta erdemlktir
saglcakla kal

aynen bende böyleyim işte kendimi hep yalnız sanıyodum tek ben böleyim sanıyodum.ve bunların hiç bişeye yararı yok sadece kendimi üzmeye sebep okdr.kendi kendini yaralamak kdr kötü birşeyde olamaz sanıyorum.kendi huylarını sevmemek ne kdr kötü bişey yaa.

Canım empati yapmayı öğrenirsen yani olaylara başkalarının açısından bakabilirsen düzelir belki.Bence bu huyunu düzeltmelisin yoksa çevrendeki insanlar seninle konuşmaya korkacaklardır alınacaksın diye....

Kırılmam gerekn bişey varsa kırılırım.. Yani tam anlayamadım konuyu, çok ufak tefek şeyleremi bozuluyorsunuz? Sürekli pohpohlanmakmı istiyorsunuz?

Yapi ile alakali birsey bu....:kahve:

Ben seni anliyorum...karsindaki insaninda senin gibi düsünceli, anlayisli, vs.vs. olmasini bekliyorsun, öyle olmadigi vakit ister istemez soguyorsun..

Insanlari oldugu gibi kabul etmeye basladigin vakit bu huyundan kurtulacaksin güzelim....her insanin kendine göre eksi ve artilari var...kimse dört dörtlük degil...kimsede senin gibi degil...bunu anladigin vakit düzelecek merak etme.:delphin:

böyle bi yoruma şapka çıkartırım ben

zaman geçtikçe takmamaya başlarsın sende hiç merak etme canım ......................bende öleydim şimdi hiç bişeyi takmıyorum valla baktım ben mutsuz oluyorum................

zaman geçtikçe takmamaya başlarsın sende hiç merak etme canım ......................bende öleydim şimdi hiç bişeyi takmıyorum valla baktım ben mutsuz oluyorum................

bendede aynı dert var dört çocuğun en küçüğüyüm ve tek kızım annem babam çok üstüme düşer evlendikten sonra baya bir bunalım geçirdim şimdi piskolojik tedavi görüyorum ama hala kırılganlık sürüyo doktora bunu sordum senin kendi yapından kaynaklanır dedi sen nasıl başardın canım bu huydan vazgeçmeyi yardımcı olurmusun lütfen

yaa ama bende de var aynı durum..yalnız değiliz yanii, buna üzülelim mi sevinelim mi bilmiyorum. Ve ben de evin uzun aradan sonra gelen en küçük kızıydım..şımartıldım galiba birazcık. Şimdi ise herkes inadıma inadıma bişeyler yapıyor gibi. Ve tahammül edemiyorum. Neden herkes soft olamıyor ki sanki.

öncelikle insanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrenin onların huyu suyu böyle ne siz onları değiştirebilirsiniz nede onlar sizi değiştirebilir bende aynen sizin gibiydim hemen alınırdım kin duyardım eşimede yansırdı bu tutumum daha sonra kendi kendime düşündüm neden hayatı hem kendime hem eşime zehir ediyorum diye onlarıda o şekilde oldukları gibi kabullenince yani kafanada takmayınca problem kalmıyor.umarım yardımcı olmuşumdur.:lepi:

Back
X