Neden çalışıyorum o zaman?

Cimri diyemiyorum.çünkü 2500 bana telefon aldi 500 e emaasini sahipon aleti. Ama kıyafet alamama çok takıyor. Annesi de çok seviyor alışverişi orada çok kızarmış. çocukluğundan kalma birşey mi acaba diyorum.
Pardon da tatlim bana telefon aldi bana epilasyon aleti aldi da ne demek oluyor farkinda misin sen daha kendi maasini sahiplenememissin bi dusun bakalim onlari kim aldi tabiki sen aldin hepsi senin paranla alindi elbetteki alacaksin da giyineceksin de bundan daha dogal bi hakkin da olamz yani

Çok zoruma gidiyor inanın. Ben nasıl bir çıkış yolu bulacağımı bilmiyorum. Ne isteğinde almadım diye gurur yapıyor şu an .ama benim 50 lira için bile izin almam zoruma gidiyor bunu anlamiyor yada işine gelmiyor.
Eşiniz aylık ne kadar kazanıyor. Sakin kartınızı ona vermeyin.

Çok üzülüyodum böyle mağdur bayanlara.benimde başıma geldi bunlar.siz ne oneriyorsunuz .ortak harcamalara bile katılmamami mi yoksa katılıp kalanını kendime mi biriktireyim harcayayım. Yine kira faturaların yarısı ödenince baya kalacak

Pardon da tatlim bana telefon aldi bana epilasyon aleti aldi da ne demek oluyor farkinda misin sen daha kendi maasini sahiplenememissin bi dusun bakalim onlari kim aldi tabiki sen aldin hepsi senin paranla alindi elbetteki alacaksin da giyineceksin de bundan daha dogal bi hakkin da olamz yani
Haklısın otoritesine beni bu psikolojiye getirdi demekki

Bak şimdi yanlış yapıyorsun. Yorumlar olumsuz hep ve okudum en Son hatta seviyor sanmıştım demişsin hiç aklında yokken bundan şüphe etmişsin. Bi kere burada belki olayı anlamadın sen.belki onun için sorun olan onu hiçe sayıp benim param deyip harcama. Belki bin lira da harcanan doğru yolu kullanıp bişiy demeyecek.erkekler bizim kadar düşünemez sen dusundureceksin.ama burada dolacaksin birazdan kizacaksin ben hakliyim diyeceksin ve hiç belki de sorunun gerçekten ne olduğunu ogrenmeywceksin. Belli ki sorun aylık 300 lira harcama değil. Sender soguyorum diyorsa sorun baska.sakinlesince konus Sen hakliymissin gibi degil sorun ne diye

Back
X