Neden çalışıyorum o zaman?

yolum ve yemeğim yok .yemeği evden götürüyorum. fazla harcasam bilirim değil mi.? ben tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum .haklıda haksız da aramıyorum . ben nerede hata yaptığımı bilmek istiyorum .bu kadar fedakarlıktan sonra .
Senin bir hatan yok ki.. Yemek masrafın olmasın diye, yemegini evden götürüyorsun.. Bu davranış dahi bence fedakarlıktır.. Eşinin bence kafasın da bazı planları var.. Sen bu planlara uymadığın için bu kadar hırçın. Sanıyorum ki, istiyor ki. Yemeyelim, içmeyelim, gezmeyelim, tozmayalım, giyinmeyelim, bakım yapmayalım. Para biriktirelim..
Ama böyle de olmaz ki..
Bence hiç geri adım atmayın, hatalı olduğunu vurgulayın. Evden gitmesi gereken birisi varsa oda kendisi. Sakın evi de terketmeyin.. Burnunu sürtün..

Aylık 250 300 lirayı geçmeyen bir harcamam var .yolum yemegim yok.kuaför masrafim yok.sizce bu çok mu? Ve bir maaşı biriktirmek için ayıracak kadarda maddi durumumuz var.
benim de kuaför masrafım yok her işimi kendim hallediyorum halledemediklerim de ayda 50 tlyi geçmiyor buna rağmen 500 tl yetmiyor bana hep açığa düşüyorum sen 250-300 az bile harcıyorsun
bi kadın olarak kişisel bakımına tabii ki para harcamalısın
eşin biraz pinti gibi geldi bana

yolum ve yemeğim yok .yemeği evden götürüyorum. fazla harcasam bilirim değil mi.? ben tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum .haklıda haksız da aramıyorum . ben nerede hata yaptığımı bilmek istiyorum .bu kadar fedakarlıktan sonra .
Yemeği neden evden götürüyorsun
Hani sağlık içinse anlarım
Ama kocan para harcama dedi diyeyse hata ediyorsun

Giderleri paylaşırsınız örneğin senin üstlendiklerini sen karşılarsın geridini de ne yaparsan yaparsın benim bildiğim bu iş böyledir. Birikim için de atıyorum her ay belli bi meblağ belirleyip ortak hesaba aktarılor ama her alacağını ona sormak ne demek ya. Bu adam sen işini kaybetsen seni boşar benden demesi.

Yemeği neden evden götürüyorsun
Hani sağlık içinse anlarım
Ama kocan para harcama dedi diyeyse hata ediyorsun
nişanlılık döneminden kalan bir alışkanlık ,o da öyle olsun istiyor ekmek arası peynir filan yapıyorum. bundan gocunmuyorum zaten ara sıra dışarıda da yiyoruz .ama şimdi bakıyorum da bu fedakarlığımı bile kaç kere gördü acaba .

nişanlılık döneminden kalan bir alışkanlık ,o da öyle olsun istiyor ekmek arası peynir filan yapıyorum. bundan gocunmuyorum zaten ara sıra dışarıda da yiyoruz .ama şimdi bakıyorum da bu fedakarlığımı bile kaç kere gördü acaba .
Aslında sağlık açısından iyi bu yaptığınız
Bizde kahvaltıyı öyle yapmaya başladık, evden getiriyoruz. Çünkü eşimde yüksek tansiyon çıktı. Daha önce hazır aldığımız börek simit tarzı şeyleri bıraktık
Öğlen dışarıdayız.

Ama para için deseler bırakmazdım
Hamur işine bayılıyorum, canım isterse eşim yokken yiyorum canı çekmesin diye

triplere bak ya.
erkeğe trip yakışmaz bana göre. madem ev reisliği taslıyor, gelecek konuşacak. naz niyaz kadına yakışır.
hem konuşmadan nasıl orta yol bulup anlaşacaksınız ki?
o ilk adımı atana kadar sen de muhatap olma derim. çünkü bir kere alıştırırsan başa çıkamazsın. her istediğini yaptırmak için hem cinselliği öne sürer, hem küser. yazarken bile ne komik, ne acınası bir hal kocan için.

Maalesef bir çok erkek eşinin kartının kendinde olmasını hak görüyor.Ben öğretmenim eski çalıştığım yerde atm kartı kullanmasını bilmeyen meslektaşlarım vardı maalesef.Bayanlar bu kadar aciz olmayalım lütfen

ÇALIŞMAYIMDA ONDAN PARA MI ALAYIM .BENİM AYAKLARIMIN ÜSTÜNDE DURUYOR OLMAM ONA EN BÜYÜK DERS OLACAK . GİTSİN KENDİNE BAŞKA BİR KÖLE BULSUN.
Çalış zaten
Ama sen bi kere çalışmıyorum o zaman desen, adam 300 harcamana ses etmez diyorum hesap eder 2500 tümden gideceğine 300 harcasın da 2200 gelsin bari diye
Çalışmazsan hayat zindan olur böylesiyle
Ama çözmen lazım
Çünkü bunun doğumu, doğum izni, hastalığı vs var..

maaş kartın eşinde değil dimi. buarada eşin için cimri değil demişsin ama baya baya cimrinin önde gideni. harcamalarında sorma bundan sonra. o ortaokul kazağı giyiyo diye sen de giymek zorunda değilsin. cimri koca da ne zordur be

maaş kartın eşinde değil dimi. buarada eşin için cimri değil demişsin ama baya baya cimrinin önde gideni. harcamalarında sorma bundan sonra. o ortaokul kazağı giyiyo diye sen de giymek zorunda değilsin. cimri koca da ne zordur be
MAAŞ KARTIM BENDE ZATEN.

İstemiş maaş kartını da Allah'tan konu sahibi vermemiş

İstemiş maaş kartını da Allah'tan konu sahibi vermemiş
ilk ondan sordum zaten. adamda o kapasiteyi hissettim. maaşa el koyup 10 lira 20 lira market parası verecek potansiyelde. ve işin kötüsü çare de yok. cimri insanla da yaşanmaz. parasını harcasın kafasına göre. nasılsa bigün alışır artık

ilk ondan sordum zaten. adamda o kapasiteyi hissettim. maaşa el koyup 10 lira 20 lira market parası verecek potansiyelde. ve işin kötüsü çare de yok. cimri insanla da yaşanmaz. parasını harcasın kafasına göre. nasılsa bigün alışır artık
Bence de
Ama işte diyomuş ki o zaman herşeyi fifti fifti öderiz
Çocuk olunca mesela yarı bez parsı anneden yaır bez parası babadan mı olacak ? Bi de doğum izni var bu işin..

Back
X