Neden çalışıyorum o zaman?

ben maaşımdan kendime 1000 lira ayırıyorum.kocam daha bir gün bile lafını etmedi çok şükür. gerçi etsede dinleyen kim. siz elin adamının eline para sayın diye mi okuttu aileniz. hiç sevmedim eşinizin bu berbat huyunu.

taviz vermeyin.

Bence de
Ama işte diyomuş ki o zaman herşeyi fifti fifti öderiz
Çocuk olunca mesela yarı bez parsı anneden yaır bez parası babadan mı olacak ? Bi de doğum izni var bu işin..
konu sahibi bence bu olayı çözene kadar bebek yapmasın. bebek varken sadaka kadar para vereceği giderlere çok belli. adamın derdi kıyafet falan da değil,minimum yaşamak. hani az elektirik, az doğalgaz, yemeklere az gider ödemek ve deli gibi para biriktirmek. ama işte bunu eşi istemiyo idrak edemediği yer o. çift terapisti anca çözer olayı. konu sahibinin yapacak çok bişeyi yok malesef

konu sahibi bence bu olayı çözene kadar bebek yapmasın. bebek varken sadaka kadar para vereceği giderlere çok belli. adamın derdi kıyafet falan da değil,minimum yaşamak. hani az elektirik, az doğalgaz, yemeklere az gider ödemek ve deli gibi para biriktirmek. ama işte bunu eşi istemiyo idrak edemediği yer o. çift terapisti anca çözer olayı. konu sahibinin yapacak çok bişeyi yok malesef
Evet ama tedaviyi de kabul etmiyormuş. Paradan mı bilmem

Ama kovuyomuş mesela
Buna göz yummamak lazım
Suçlu o kovan o

Evet ama tedaviyi de kabul etmiyormuş. Paradan mı bilmem

Ama kovuyomuş mesela
Buna göz yummamak lazım
Suçlu o kovan o
parasından olabilir. saati çok pahalı onların. bide kendini haklı görüyor. ama işte her insan kendi gibi pinti olmak zorunda değil. konu sahibi bıkmış çok belli. ben olsam olayı çok fazla büyütürdüm konu sahibi kendi bilir. ayrıca olsun özet geç güzel oluyor :KK60:

parasından olabilir. saati çok pahalı onların. bide kendini haklı görüyor. ama işte her insan kendi gibi pinti olmak zorunda değil. konu sahibi bıkmış çok belli. ben olsam olayı çok fazla büyütürdüm konu sahibi kendi bilir. ayrıca olsun özet geç güzel oluyor :KK60:
Katılıyorum.

Teşekkür ederim ( :

Arkadaşlar uzun zamandır bu formu takip ediyorum ve önerileri ve tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.Ben evleneli 6 ay oluyor .2500 TL gibi bir gelire sahibim. memurum.Esimle evlendigimizden itibaren her şeyi ortak alıyoruz, ortak birikim yapıyoruz, ortak harcıyoruz. Ama esim giyim , makkaj , ayakkabi gibi kisisel haracamalarimdan memnun olmadigini , cok gereksiz harcadigimi soyluyor.kendisi hic harcamiyor nerdeyse.orta okuldaki kazagini evde giyiyor hala .ama asla cimri birisi diyemem.Bu arada tavir yapacak diye korkumdan birçok almak istediğim şeyi birakiyorum. Kişisel harcamalarım için 300 350 gibi bir meblağı her ay haclik olarak istediğimi ve bu fiyata bir müdahalede bulunmamasını istedim.50 lira bile harcarken bunu almak istiyorum diyordum.sesini cikarmiyordu. alma demiyordu ama benim zoruma gidiyordu .ve yuz ifadesi memnuniyetsiz oluyordu.Senin istediğin olmaz benim istediğim olacak .o zaman sen kendin harca ben kendim harcayayim ,ortak giderleri karşılayalım gerisi senin olsun dedi.biriktir ne yaparsan yap dedi.sinirle tavırlı tavırlı konuştu ev hanımlarının böyle bir talebi olurmuş. Benim olmamalıymis. Benden böyle soğuyormuş, ilişkiye girmek bile istemiyormuş. .. o kadar ağrıma gitti ki ben çok mu anormal birşey istedim.hiç mi tanıyamamışım onu .

Eşin kesinlikle çok cimri bence canım sende çalışıyosun para kazanıyosun kendi paranın üzerinde söz sahibi olamayacaksan neden çalışıyorsun ki , ırgat mı sanmış seni.
Biz konut kredisi ödememize rağmen sizin gibi bi maaşı kenarada atamıyoruz ; bazen çok beğenirsem bi ayakkabıya 300 tl verdiğim de oluyo hiç de hesap vermiyorum valla sormuyorum oda alsa bende ona karışmam. Ayda bir veya iki kez temizliğe kadında çağırıyorum , çalışan kadınları köle zannediyor bu erkekler heralde, çalışıyosam şahsen ben standartlarım biraz daha artsın diye çalışıyorum Sen baştan ona sorarak hata yapmışsın.

Yok bebek yap erkekler bebek lafina dayanamaz. Yok yatakta cok iyi ol adam pesinde dolanir!...
Hala bu tarz yorumlar yapip bunlarin dogruluguna inanan kadinlar var.
Konu sahibi hanim henuz kendi parasini bile gonul rahatligiyla harcayamiyor nasil cocuk yapsin. Kocasi senden soguyorum diyip cinsellikle tehdit ediyor. Konu sahibide bu adam icin yatakta kirk takla atsin oyle mi?
Adam evliligi yatirim olarak gormus esinin parasiyla birikim yapacak, mal mulk edinecek bu nedenlede esi ne kadar az harcasada gozune batiyor.
Esinizin maasi 5 bin olsa bu seferde kendi maasina denk biri olsun isterdi. Siz esinizden fazla kazaniyorsunuz ustelik.
Cok hesapci kitapci bir adam.

Yok bebek yap erkekler bebek lafina dayanamaz. Yok yatakta cok iyi ol adam pesinde dolanir!...
Konu sahibi hanim henuz kendi parasini bile gonul rahatligiyla harcayamiyor nasil cocuk yapsin. Kocasi senden soguyorum diyip cinsellikle tehdit ediyor. Konu sahibide bu adam icin yatakta kirk takla atsin oyle mi?
Adam evliligi yatirim olarak gormus esinin parasiyla birikim yapacak, mal mulk edinecek bu nedenlede esi ne kadar az harcasada gozune batiyor.
Esinizin maasi 5 bin olsa bu seferde kendi maasina denk biri olsun isterdi. Siz esinizden fazla kazaniyorsunuz ustelik.
Bebek yap yatakta iyi ol lafına ben de inanamadım ama yazan kişi hamile olduğu için polemiğe girmek istemedim.Yazdıklarınızın altına imzamı atarım.

yatakta aklını başından al önerisine yorumum yok,
itirazım da yok :KK39:

ama bebek sahibi olmak kesinlikle sağlıklı bir ortamda iki tarafın isteği ile alınması gereken bir karar. sağlam evlilikleri bile şöyle bir sarstığı düşünülürse daha maddi problemleri çözememiş çiftlere kesinlikle tavsiye etmem.

CİMRİ OLDUĞUNU ŞUNDAN DA SÖYLEYEMİYORUM MESELA BİR İHTİYACI ALINIR EVİN EN İYİSİNİ ALIR.BENİM KARIM EN İYİSİNİ HAKKEDİYOR DER. 2 MİLYARA ELEKTRİK SÜPÜRGESİ ALABİLEN BİR ADAM .CİMRİ DERSEM HAKSIZLIK MI OLUR DİYORUM KENDİME.

CİMRİ OLDUĞUNU ŞUNDAN DA SÖYLEYEMİYORUM MESELA BİR İHTİYACI ALINIR EVİN EN İYİSİNİ ALIR.BENİM KARIM EN İYİSİNİ HAKKEDİYOR DER. 2 MİLYARA ELEKTRİK SÜPÜRGESİ ALABİLEN BİR ADAM .CİMRİ DERSEM HAKSIZLIK MI OLUR DİYORUM KENDİME.

valla ben de çözemedim.

o senin harçadığın paraya cimrilik yapıyor....
gözüne batıyorr,,,
kendi kazandığın parayı harcaman onun için cimrilik

.
Cımrılık degil senin harcamaların ona gore gereksız.kıyafet gereksiz.ama sence gerekli.konuyu saptırarak konusursanız da sarpasaracak.sadece cok muhatap olmadan benım aylık ıhtıyacım su kadar de.bence gerekli de.gerıye kalanı aynı sistem devam edin.cok muhatap olma konus derdını anla demıstım de kovmuş seni falan cirkin.
Bi de bu durum beni cinsellikten sogutuyo demis ya bu blöf degıl.seni tehdit etmek degıl amacı erkekler bunu yapmaz.gercekten soğuyor bunu da unutma

yatakta aklını başından al önerisine yorumum yok,
itirazım da yok :KK39:

ama bebek sahibi olmak kesinlikle sağlıklı bir ortamda iki tarafın isteği ile alınması gereken bir karar. sağlam evlilikleri bile şöyle bir sarstığı düşünülürse daha maddi problemleri çözememiş çiftlere kesinlikle tavsiye etmem.
Ciftlerin uyumlu bir cinsel hayati olmasina bi lafim yok. Evlilige olumlu katkisida vardir eminim.
Fakat kadin istedigi seyleri esine yaptirmak icin hep cinselligi mi one surecek boyle dusunmek bence yanlis.
Yatakta ne kadar iyi olursam esim beni o kadar cok dinler mantigina karsiyim.

.
Cımrılık degil senin harcamaların ona gore gereksız.kıyafet gereksiz.ama sence gerekli.konuyu saptırarak konusursanız da sarpasaracak.sadece cok muhatap olmadan benım aylık ıhtıyacım su kadar de.bence gerekli de.gerıye kalanı aynı sistem devam edin.cok muhatap olma konus derdını anla demıstım de kovmuş seni falan cirkin.
Bi de bu durum beni cinsellikten sogutuyo demis ya bu blöf degıl.seni tehdit etmek degıl amacı erkekler bunu yapmaz.gercekten soğuyor bunu da unutma
PARAMI ARTIK İSTEMİYOR HARCAMALARA KATILACAĞIM .ŞİMDİ BU YÜZSÜZLÜK OLMAZ MI .SEN BANA BUNLARI SÖYLEDİN YAPTIN AMA BAK BENİM İHTİYACIM ŞU GERİSİNİ DE AL SANA YOLLUYORUM. TAVİZ TAVİZİ DOĞURUYOR .BU SEFER DİYECEK Kİ TAMAM YİNE KIYAMADI .YİNE ALTTAN ALIYOR NASILSA .HER ŞEYİ DERİM .BEN ERKEĞİM . ERKEĞİN DEDİĞİ OLUR .BIKTIM.

Ciftlerin uyumlu bir cinsel hayati olmasina bi lafim yok. Evlilige olumlu katkisida vardir eminim.
Fakat kadin istedigi seyleri esine yaptirmak icin hep cinselligi mi one surecek boyle dusunmek bence yanlis.
Yatakta ne kadar iyi olursam esim beni o kadar cok dinler mantigina karsiyim.

işe yaradığını iddia eden çok kişi var, o yüzden bilemeyeceğim.
pek benim de tarzım değil :)

Back
X