Neden çalışıyorum o zaman?

Hayır erkekliğini hissetmek icin izin almasını istiyor.adamın derdi sadece para degil.bunu da yatakta soğuyorum demesinden anlıyorum erkekliğini hissedemiyorum cunku.bu tehdit degil gercek.erkek öyle olunur evi gecindirirse ona boyun egılırse diye dusunuyor.muhtemelen anne ev hanımıydı.ya da eşini idare ediyordu.bu bilinç altını psikolog temizler.erkekliğini hissettirmene ihtiyacı var.ve boyle hıssedıyor.olay bu kadar basıt aslında
bana da pintiliğinden yapıyor gibi geliyor. az harcıcak (ortaokul kazağı) ve harcatacak. iyice biriktirip ev arsa vb şeylere yatırım yapacak. o yüzden kontrol onda olsun istiyor ve asla kendi planladığından değişik harcamaya tahammülü yok bence. eşya almak isteyince izin isteyince kabul edeceğini sanmam ama denesin bakalım yine de

bi de izin mi isteyeceksin sacmalama.millet 1 gun bile calismadan prensesler gibi yasatiliyor ama calisan kadinsin kendi paranin kurus kurus hesabini veriyorsun.biz su an borc oduyoruz mesela ama odemesek kendime daha cok harcardim.yine de tutumluyumdur ama bu kendi kararim olmali

ben neden okudum o zaman .bu ayakkabıyı çok begendim alabilir miyim lütfen demek için mi ? alamazsın derse ne diyeyim peki .yalvarırım alalım mı ? yetiştiği ortamda asla böyle değil kayınpederim sürekli fedakarlık yapan bir insan .anneside çok harcama yapıyor ben biraz babasının sömürüldüğünü düşündüğünü gözlemledim kadının 6 tane montu var .marka takıntısı var .ev eşyası alıyor sürekli ama kullanmıyor ve bu hanım ev hanımı. düşünün artık .böyle bir ortamda büyümüş
Bu zamanla olmustur.gençliğinde kayınpeder muhtemelen teror estırmıstır.kadın cok tatlı dilli vs dir muhtemelen.ya bak çocukluğunu bilemem tam olarak psikoloğa anlatmalı.ama psikolog da aynını söyleyecek.derdi erkekliğini hissetmek ve seninki boyle hissediyor.kendinden izin alınınca.kayınvalideni gözlemle adamı tatlı dille idare eden bi tiptir muhtemelen.
Ha bu adamla omur gecer mi idare edersen gecer seninde olur bes montu n.yeter ki hissetsin.sen yapar mıydın derya dersen ugrasmazdım.hayat kısa

bana da pintiliğinden yapıyor gibi geliyor. az harcıcak (ortaokul kazağı) ve harcatacak. iyice biriktirip ev arsa vb şeylere yatırım yapacak. o yüzden kontrol onda olsun istiyor ve asla kendi planladığından değişik harcamaya tahammülü yok bence. eşya almak isteyince izin isteyince kabul edeceğini sanmam ama denesin bakalım yine de
Cinsellik kısmı olmasaydı boyle düşünmedim ama benim karım hakediyo aogıdum vs bunlar hep erkekliğini hissedemiyorum belirtilwri

Calismak zorunda degilsiniz ama hayat musterek diye dusunuyor ve eve ekmek getiriyorsunuz.
2500 maasin hepsini siz kazaniyorsunuz aylik bin tl de kendi ihtiyaciniz icin harcayabilirsiniz. Kendi paranizi kendiniz degerlendirirsiniz.
300-350 tl cok dusuk bi rakam bu parayla bi ogrenci bile eksiklerini karsilayamaz.
Bu adam size fazla mudahale ediyor bu kadarina musade etmeyin.
aynen katılıyorum.ben öğrenciyim kyk kredim var aylık 400 benim masraflarıma gidiyor.yol falan değil yani sadece kişisel.siz çalışan bir bayan olarak bu kadarını bile harcayamıyorsanız çok sıkıntı.bence de 1000tl'si en az kendi hakkınız,1500 de eve katkı için mükemmel bir rakam işte.

Bu zamanla olmustur.gençliğinde kayınpeder muhtemelen teror estırmıstır.kadın cok tatlı dilli vs dir muhtemelen.ya bak çocukluğunu bilemem tam olarak psikoloğa anlatmalı.ama psikolog da aynını söyleyecek.derdi erkekliğini hissetmek ve seninki boyle hissediyor.kendinden izin alınınca.kayınvalideni gözlemle adamı tatlı dille idare eden bi tiptir muhtemelen.
Ha bu adamla omur gecer mi idare edersen gecer seninde olur bes montu n.yeter ki hissetsin.sen yapar mıydın derya dersen ugrasmazdım.hayat kısa
kayınpederden gizli aldığıda çok olmuş .şimdi şeker gibi de gençken bilmiyorum

ben neden okudum o zaman .bu ayakkabıyı çok begendim alabilir miyim lütfen demek için mi ? alamazsın derse ne diyeyim peki .yalvarırım alalım mı ? yetiştiği ortamda asla böyle değil kayınpederim sürekli fedakarlık yapan bir insan .anneside çok harcama yapıyor ben biraz babasının sömürüldüğünü düşündüğünü gözlemledim kadının 6 tane montu var .marka takıntısı var .ev eşyası alıyor sürekli ama kullanmıyor ve bu hanım ev hanımı. düşünün artık .böyle bir ortamda büyümüş

Senden cikariyor acisini sanirim.calidan kadinlar modern zaman kolesi.baska da bir sey degil zaten.

kayınpederden gizli aldığıda çok olmuş .şimdi şeker gibi de gençken bilmiyorum
Kadın kocasını yücelten bi tiptir muhtemelen,tatlı dillidir idare ediyordur.benim param karışamazsın vs dememiştir hic.
Ya konuyu anlatabildim mi? Annesi gibi olsaydın ev hanımı vs o da sana ileriki zamanlarda alırdı.once evini yazlıgını vs yaptıktan sonra yaşlanınca.onun derdi bildigi yolda ilerlemek ve senin ona tabii olman biat etmen.alıyorum degıl de alabilir miyim demn.cunku onun planı var bozuyorsun.o sana planladığı miktarda kendince ihtiyac gördüğü ya da senin ondan cok istedigin bisiyin en iyisini alır.ama bu benim ben alırım demeyeceksin.muhtemelen kayınvaliden hic bu benim param ben alırım vs dememiştir.boyle gormus boyle erkek olurum sanıyo.psikolog çözer bunu

Aylık 250 300 lirayı geçmeyen bir harcamam var .yolum yemegim yok.kuaför masrafim yok.sizce bu çok mu? Ve bir maaşı biriktirmek için ayıracak kadarda maddi durumumuz var.
sen çalışıyosun ve maaşında iyi 300 lirada nolcak allah aşkına çok normal yani kuaför makyaj malzemsi yada baska şeyler için anca yetiyo onada karışmasın abartmış yani neye harcayacagına bu kadar mudahale etmesini yanlış buldum

Cinsellik kısmı olmasaydı boyle düşünmedim ama benim karım hakediyo aogıdum vs bunlar hep erkekliğini hissedemiyorum belirtilwri
anladığım kadarıyla konu sahibi evde de öyle asi takılan bi tip değil. kocasına parayla iş yaptıracak ezecek değil biri gibi durmuyor. yoksa adam konuşmaya gelen insana git diye bağırmaz banyoya kilitlemez küsmez böyle. cinsellik olayı da belli olmaz ki. konu sahibinin hoşuna gittiğini düşündüyse canını yakmak için onu bundan mahrum ederim diye düşünmüş olabilir

ne demek almak istediğim bişey olunca ona söylüyorum.. o zaman neden ek kart çıkarttı..

hem sizin kendi kredi kartınız yokmu niye size ek kart çıkartıyo.. valla işiniz zor..

hiç hesap yapmadım acaba bu ay kaç para harcadım kendime diye.. hesaplamak zorunda değilim.. her ay ne kadar ihtiyacım olduğunu bilememki.. bir kere geliyoruz dünyada bu ay 600 harcarım bi dahaki ay belki hiç harcamam..

evlilik böyle bişey, idare ile yürür.. ama siz maalesef maddi özgürlüğünüz olduğu halde özgür değilsiniz.

PARAMI ARTIK İSTEMİYOR HARCAMALARA KATILACAĞIM .ŞİMDİ BU YÜZSÜZLÜK OLMAZ MI .SEN BANA BUNLARI SÖYLEDİN YAPTIN AMA BAK BENİM İHTİYACIM ŞU GERİSİNİ DE AL SANA YOLLUYORUM. TAVİZ TAVİZİ DOĞURUYOR .BU SEFER DİYECEK Kİ TAMAM YİNE KIYAMADI .YİNE ALTTAN ALIYOR NASILSA .HER ŞEYİ DERİM .BEN ERKEĞİM . ERKEĞİN DEDİĞİ OLUR .BIKTIM.

Sakın taviz verme
Onun dediği sistemi yapın simdi herkes böyle yapiyo

ne demek almak istediğim bişey olunca ona söylüyorum.. o zaman neden ek kart çıkarttı..

hem sizin kendi kredi kartınız yokmu niye size ek kart çıkartıyo.. valla işiniz zor..

hiç hesap yapmadım acaba bu ay kaç para harcadım kendime diye.. hesaplamak zorunda değilim.. her ay ne kadar ihtiyacım olduğunu bilememki.. bir kere geliyoruz dünyada bu ay 600 harcarım bi dahaki ay belki hiç harcamam..

evlilik böyle bişey, idare ile yürür.. ama siz maalesef maddi özgürlüğünüz olduğu halde özgür değilsiniz.
KREDİ KARTIMI KULLANMAMI İSTEMİYOR ÇÜNKÜ BÜTÇE TEK OLSUN GİDER TEK OLSUN İSTİYORMUŞ TAKSİDE KARŞIYMIŞ BLA BLA BLA. BENDE BEKARLIKTAN KALAN KARTIM VARDI.KAPATMAK İÇİN GİTTİK LİMİTİ ÇOK İYİ DURUMDA KAPATMAYIN ZARARINIZA OLUR KART ÜCRETİ YOK DİYE İKNA ETTİLER CEKMECEMDE DURUYORDU. DÜN İLK İŞ O KARTI ÇIKARIP CÜZDANIMA KOYDUM VE OH BE DEDİM. 2 TANE BABET ALDIM EN İYİSİNDEN ,TAKSİTTE YAPTIRDIM VE PİŞMAN DEĞİLİM....!

anladığım kadarıyla konu sahibi evde de öyle asi takılan bi tip değil. kocasına parayla iş yaptıracak ezecek değil biri gibi durmuyor. yoksa adam konuşmaya gelen insana git diye bağırmaz banyoya kilitlemez küsmez böyle. cinsellik olayı da belli olmaz ki. konu sahibinin hoşuna gittiğini düşündüyse canını yakmak için onu bundan mahrum ederim diye düşünmüş olabilir
Asi olsa evlenmezdi zaten.erkekler oyle bızım gıbı plan yapmaz.kavga anında dedikleri sonradan yalanlasalarda genelde gercektır onların.bizim gibi canı yansın diye yalan söylemezler canı yansın diye gercekleri söylerler.
Durum tamamen ben erkeğim vakası.klasik turk erkegi vakası.psikologlar cok deneyimli artık bu konuda yeter ki terapiste götürmeye ikna etsin

Kadın kocasını yücelten bi tiptir muhtemelen,tatlı dillidir idare ediyordur.benim param karışamazsın vs dememiştir hic.
Ya konuyu anlatabildim mi? Annesi gibi olsaydın ev hanımı vs o da sana ileriki zamanlarda alırdı.once evini yazlıgını vs yaptıktan sonra yaşlanınca.onun derdi bildigi yolda ilerlemek ve senin ona tabii olman biat etmen.alıyorum degıl de alabilir miyim demn.cunku onun planı var bozuyorsun.o sana planladığı miktarda kendince ihtiyac gördüğü ya da senin ondan cok istedigin bisiyin en iyisini alır.ama bu benim ben alırım demeyeceksin.muhtemelen kayınvaliden hic bu benim param ben alırım vs dememiştir.boyle gormus boyle erkek olurum sanıyo.psikolog çözer bunu
ÇOK KONUŞKAN VE DIRDIRCI BİR TİP AMA ALIŞMIŞ ADAM ARTIK.AH ÖYLE BİR KARISI OLSAYDI KEŞKE .DENK DENGE DÜŞMÜYOR İŞTE .

BEN KENDİMİ ÖVMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM AMA KENDİME ÇOK YAZIK ETMİŞİM .

Asi olsa evlenmezdi zaten.erkekler oyle bızım gıbı plan yapmaz.kavga anında dedikleri sonradan yalanlasalarda genelde gercektır onların.bizim gibi canı yansın diye yalan söylemezler canı yansın diye gercekleri söylerler.
Durum tamamen ben erkeğim vakası.klasik turk erkegi vakası.psikologlar cok deneyimli artık bu konuda yeter ki terapiste götürmeye ikna etsin
adam kendini haklı görüyor. ayrıca terapistler baya pahalı kolay kolay kabul etmez. daha önce de yazdım konu sahibinin büyük adım atması lazım. eşini biraz korkutması lazım. konu sahibi baya ezilmiş, eşi de bunu gayet görüyor. güzellikle çözüleceğini sanmam bu saatten sonra.adam iletişime kapalı. kendini kilitleyip bağırıp küsen adamdan bahsediyoruz

Arkadaşlar uzun zamandır bu formu takip ediyorum ve önerileri ve tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.Ben evleneli 6 ay oluyor .2500 TL gibi bir gelire sahibim. memurum.Esimle evlendigimizden itibaren her şeyi ortak alıyoruz, ortak birikim yapıyoruz, ortak harcıyoruz. Ama esim giyim , makkaj , ayakkabi gibi kisisel haracamalarimdan memnun olmadigini , cok gereksiz harcadigimi soyluyor.kendisi hic harcamiyor nerdeyse.orta okuldaki kazagini evde giyiyor hala .ama asla cimri birisi diyemem.Bu arada tavir yapacak diye korkumdan birçok almak istediğim şeyi birakiyorum. Kişisel harcamalarım için 300 350 gibi bir meblağı her ay haclik olarak istediğimi ve bu fiyata bir müdahalede bulunmamasını istedim.50 lira bile harcarken bunu almak istiyorum diyordum.sesini cikarmiyordu. alma demiyordu ama benim zoruma gidiyordu .ve yuz ifadesi memnuniyetsiz oluyordu.Senin istediğin olmaz benim istediğim olacak .o zaman sen kendin harca ben kendim harcayayim ,ortak giderleri karşılayalım gerisi senin olsun dedi.biriktir ne yaparsan yap dedi.sinirle tavırlı tavırlı konuştu ev hanımlarının böyle bir talebi olurmuş. Benim olmamalıymis. Benden böyle soğuyormuş, ilişkiye girmek bile istemiyormuş. .. o kadar ağrıma gitti ki ben çok mu anormal birşey istedim.hiç mi tanıyamamışım onu .
Ahh ahh benim babamın mantığı. Direk kendi ağzındançıkan laf. "Karı benimse parası da benim"

Olması gereken borçlarınız varsa onları tüm giderleri çıkardıktan sonra. Birikim istiyorsanız bunun içinde bir miktar belirleyip atıyorum ayda 500 1000 gibi gerisini mis gibi harcamanız gerekir.
Bu sans işi galiba. Ben evlenirken ve ilk zananlar çalışıyor dum. Eşimle beraber yaptık herşeyi. Daha sonra işten ayrıldım çocuk oldu ve çalışamıyor um. Eşim 1 2 kere almam gereken bir şeye laf etti. Çok ağırıma gitti. Sonradan belli olduki başka kızdığı şeyler yüzünden yapmış bunu asıl konu nun maddiyat ile hiç alakası yok.. Bu daha da ağırıma gitti. Yani beni yumuşak karnimdan vurdu.
Ama genel olarak eşimin maaş kartı bende durur. Tek maaş girer eve. Ben kira fatura mutfak masrafı ayırıp. Üzeri ile istediğimi alırım. Yüksek meblada bişey olursa sorarım. Al niye soruyorsun der. Hatta bazı şeyleri beğenirim zorla aldırmak ister maddi olarak içeri gireceğimizi bildiğimden istemem. Sanırım artık oda anladı benim boşuna harcama yapmadığımı. Ama yaşadığım için daha önce gerçekten zor bir durum. Annem yıllarca çalışan emekli olan bir kadın ken kendi maaşı ile bulaşık makinesi bile alamayan bir kadındı. Çalışmaya başlayınca hem eskiyip çalışmayan çamaşır makinesi hemde bulaşık makinesini ben almıştım. Rabbim e dua ediyorum eşim babama benzemiyor diye.

Birde bu yüzden cinselliği kullanan eşin çok ayıp ediyor. 350 tl nedir ya. 2500 kazanan biri için.

KREDİ KARTIMI KULLANMAMI İSTEMİYOR ÇÜNKÜ BÜTÇE TEK OLSUN GİDER TEK OLSUN İSTİYORMUŞ TAKSİDE KARŞIYMIŞ BLA BLA BLA. BENDE BEKARLIKTAN KALAN KARTIM VARDI.KAPATMAK İÇİN GİTTİK LİMİTİ ÇOK İYİ DURUMDA KAPATMAYIN ZARARINIZA OLUR KART ÜCRETİ YOK DİYE İKNA ETTİLER CEKMECEMDE DURUYORDU. DÜN İLK İŞ O KARTI ÇIKARIP CÜZDANIMA KOYDUM VE OH BE DEDİM. 2 TANE BABET ALDIM EN İYİSİNDEN ,TAKSİTTE YAPTIRDIM VE PİŞMAN DEĞİLİM....!

oh iyi yapmışsınız.. hayır darda değilsiniz sıkıntıda değilsiniz, 2 babette alıverin yani..

eşiniz bence bencil bunun başka bi açıklaması yok.. ama sizde buna çanak tutmuşsunuz herşeyi ona sormuşsunuz anladığım kadarıyla..

bütçe ortak olabilir, ki bende bunu savunanlardanım.. ama alacağınız bişeyi ona sormak yanlış.. alın aldıktan sonra ben babet aldım hayatım haberin olsun diyin :)

ha surat mı astı, görmezden gelin... 1 gün asar 2 gün asar zamanla alışır..

çünkü hesap vermiyorsunuz izin almıyorsunuz, haber veriyorsunuz :)

Back
X