Dertler çeşit çeşitDışarda kıyamaet kopuyo,halk direniş içinde sen çirkinliğinimi düşünüyosun..
Dışarda kıyamaet kopuyo,halk direniş içinde sen çirkinliğinimi düşünüyosun..
canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu kadar takma derim
kişisel bakımına özen göster saçların yağlı çözümünü bul cildine
ve saçına dikkat et maskeni yap yemene içmene dikkat et çok
yağlı şeyler yememeye gayret et kilonu koru ve hepsinden önemlisi
kendini sev hayata sımsıkı tutun ,pozitif ol bak o zaman öyle bir çekim gücün olacak ki
sen bile inanamayacaksın......
Kaç yaşındasın bilmem ama . Bunlar çirkin sebebi değil, benimde cildim çok kuru ama kendim için öyle düsünmuyorum, bence sen hayata ve kendine bakış açını degıştir, kimin ne dediği umrunda olmasın, eğer 17-18-19-20-21yaşlarındaysan ergenliğin verdiği bir düşünce ve bu durumdan kurtul derim, gereksizz, yaşının ve hayatının keyfini sür, seni anlayan sağlam dürüst arkadaşlar edin vs vs
... ama çirkin yada kendini çirkin hissedenler hep insanlardan kaçıyor..Kimseye görenmek istemiyor...
Ben niye çirkinim yaaaa..bunu yüzüme vurmaları moralimi çok bozuyor..Arkadaşlarım dışarı çıkıp gülüp geziyor bense çıkmak istemiyorum..çok mutsuzum.
Annem babam diyor neden çıkıp gezmiyorsun..sadece susuyorum ama düşüncelerim susmuyor..Çünkü bana ne giysem yakışmıyor..kendimi çok çirkin buluyorum.Çok mutsuzum yaaa.
Şimdi diyeceksinizki çirkinlğinin sebebi nedir.?? anlatayım o zaman dinleyin..((
Çok esmerim ve yüzüm çok yağlı..yüzümde güneş lekeleri varr...Saçlarıma gelince ince telli ve aşırı yağlı..saçlarımı sabah yıkıyorum öglene kadar tekrar yağlanıyorlar...Sanki 1 haftadır yıkanmamış gibi görünüyorum..Kendimi dışlanıyor gibi hissediyorum..yağlanınca zaten berbat görünüyorlarr..çok cansız duruyorlar..çevreme bakıyorum herkes çok mutlu..bazen hayat onlara güzell diye düşünüyorum..Ailemi sormayın zaten sanki aile değil ' intihar timi' hep üstüme geliyorlar..OFFFF NEDEN ÇİRKİNİMM Kİİİİİİ YAAAAA
Geçen gün facebook a arkadaşımla çekildiğimiz bi resmi attım..tanımadıgım biri '' soldaki çok tatlıymışş ama sağdaki bişeye benzemiyor '' diye yorum atmışş..tahmin edeceksinizki SAĞDAKİ kişi benim...Offf offff...zaten o yorumdan sonra buraya konu açamaya karar verdim..Lütfen yardım edin ne yapayım şimdi ben.!
Canım sıkılıyo((((((
Ben niye çirkinim yaaaa..bunu yüzüme vurmaları moralimi çok bozuyor..Arkadaşlarım dışarı çıkıp gülüp geziyor bense çıkmak istemiyorum..çok mutsuzum.
Annem babam diyor neden çıkıp gezmiyorsun..sadece susuyorum ama düşüncelerim susmuyor..Çünkü bana ne giysem yakışmıyor..kendimi çok çirkin buluyorum.Çok mutsuzum yaaa.
Şimdi diyeceksinizki çirkinlğinin sebebi nedir.?? anlatayım o zaman dinleyin..((
Çok esmerim ve yüzüm çok yağlı..yüzümde güneş lekeleri varr...Saçlarıma gelince ince telli ve aşırı yağlı..saçlarımı sabah yıkıyorum öglene kadar tekrar yağlanıyorlar...Sanki 1 haftadır yıkanmamış gibi görünüyorum..Kendimi dışlanıyor gibi hissediyorum..yağlanınca zaten berbat görünüyorlarr..çok cansız duruyorlar..çevreme bakıyorum herkes çok mutlu..bazen hayat onlara güzell diye düşünüyorum..Ailemi sormayın zaten sanki aile değil ' intihar timi' hep üstüme geliyorlar..OFFFF NEDEN ÇİRKİNİMM Kİİİİİİ YAAAAA
Geçen gün facebook a arkadaşımla çekildiğimiz bi resmi attım..tanımadıgım biri '' soldaki çok tatlıymışş ama sağdaki bişeye benzemiyor '' diye yorum atmışş..tahmin edeceksinizki SAĞDAKİ kişi benim...Offf offff...zaten o yorumdan sonra buraya konu açamaya karar verdim..Lütfen yardım edin ne yapayım şimdi ben.!
Canım benimm bak diğer konudada bahsettim o kıllı felli erkekler taş gibi erkeklerinin ağız sularını akıtabilicek kadar güzel travestilere dönüşüyor bakım,gerektiğinde estetik le mutlaka cazibe kazanırsın.Esmerlik bir problem değil yüzünün yaglanması hormonel olabilir doğum kontrol hapıyla kontrol altına alınabilir,lekeler için bb krem kullan her gün üşenmiceksin saçlarındaki sorunda gene hormonel den büyük bi ihtimal pko olabilir o faceine yorum yazan öküz facede kız kovalamaya düşecek kadar tipsizki demekki ordan medet umar olmuş takma arkadaşındaki elbise fln daha dekolteyse ona yazarsa bi ümit belki iletişime geçer diye iltifat etmiştir beğendiğinden değil merak ettiğin birşey olursa özel msj at çekinme canınıda sakın üzme ! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?