Psikolojini bozmaman ve içini güven içinde rahat tutman için, bebeğini büyük bir umut ve güven içinde huzurla beklemeyi öğrenip, daha sonra Allah'a çok şükür ; bebeğine kavuşmak üzere olan bir anne adayı olarak yazıyorum sana ;
Sen de güven, sen de sabırla dua et ve iste ve inşallah sen de kavuş evladına ;
Fatır Suresi / ayet 11 : Allah sizi önce topraktan, sonra da az bir sudan (meniden) yarattı. Sonra sizi (erkekli dişili) eşler yaptı. Allah’ın ilmine dayanmadan hiçbir dişi ne hamile kalır ne de doğurur. Herhangi bir kimseye uzun ömür verilmez, yahut ömrü kısaltılmaz ki bu bir kitapta (Levh-i Mahfuz’da yazılı) olmasın. Şüphesiz bu Allah’a kolaydır.
Meryem Suresi / Ayet 8-9 : 8.“Rabbim!” “Hanımım kısır ve ben de ihtiyarlığın son noktasına ulaşmış iken, benim nasıl çocuğum olur?” 9. (Vahiy meleği) dedi ki: “Evet, öyle. (Ancak) Rabbin diyor ki: “Bu bana göre kolaydır. Nitekim daha önce, hiçbir şey değil iken seni de yarattım.”
Bakara Suresi /153 : "Ey iman edenler, sabırla ve namazla yardım dileyin. Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir."
Bakara Suresi / 189 : Eğer kullarım sana Benim hakkımda sorular sorarsa -(bilsinler ki) Ben çok yakınım; dua edenin yakarışlarına her zaman karşılık veririm; öyleyse onlar da Bana karşılık versinler ve Bana inansınlar ki doğru yolu bulabilsinler.
Yusuf Suresi /87 : Allah'ın vereceği ferahlıktan umut kesmeyin. Muhakkak ki; Allah'ı inkâr edenlerden başkası, Allah'ın vereceği ferahlıktan umut kesmez.
Umarım bu ayetler, yüreğine doluşan kara bulutları artık yok eder, bahara döndürür. Rabbim hayırlı evlatlarla, hayırlı insanlarla, iyi ve güzel olan ile karşılaştırsın. Sabrına sabır katsın, güvenine güven.Lütfen sen de kitabımızı oku, yüreğini ferah tut, Allah'a tam güven, hadi bakalım hayırlısı : )