neden çogu kadınlar hamile kalamıyor hiç bir rahatsızlıgı yokken

1983arzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
12
0
36
İstanbul
ben arzu çalışkan 9 yıldır evliyim ama hamile kalamıyorum çok doktor gezdim ama hiç bir sorun olmadıgını söylüyorlar bende anne olmak istiyorum artık arkadaşlar bana yardım edin bildiklerinizi yazıl lütfen piskolojim bozuldu artık :((

Canım yaptırmışsındır ama soorayım dedim hsg çektirdinmi? Stresde çok büyük bir etken. Mutlaka bir nedeni vardır ama tıbbın henüz çözemediği durumlarda var malesef

eşin de göründümü cnım doktora. eger eşinde sperm sorunu yoksa sende de bı sorun yoksa bi PREESEED jeli deneyin derim. kullandıgım an hamıle kaldım. spermlerın rahımde daha uzun ve saglıklı yasamasını saglıyo. araştır canım o jeli. ıns gelır bebıs :21:

Psikolojini bozmaman ve içini güven içinde rahat tutman için, bebeğini büyük bir umut ve güven içinde huzurla beklemeyi öğrenip, daha sonra Allah'a çok şükür ; bebeğine kavuşmak üzere olan bir anne adayı olarak yazıyorum sana ;

Sen de güven, sen de sabırla dua et ve iste ve inşallah sen de kavuş evladına ;

Fatır Suresi / ayet 11 : Allah sizi önce topraktan, sonra da az bir sudan (meniden) yarattı. Sonra sizi (erkekli dişili) eşler yaptı. Allah’ın ilmine dayanmadan hiçbir dişi ne hamile kalır ne de doğurur. Herhangi bir kimseye uzun ömür verilmez, yahut ömrü kısaltılmaz ki bu bir kitapta (Levh-i Mahfuz’da yazılı) olmasın. Şüphesiz bu Allah’a kolaydır.

Meryem Suresi / Ayet 8-9 : 8.“Rabbim!” “Hanımım kısır ve ben de ihtiyarlığın son noktasına ulaşmış iken, benim nasıl çocuğum olur?” 9. (Vahiy meleği) dedi ki: “Evet, öyle. (Ancak) Rabbin diyor ki: “Bu bana göre kolaydır. Nitekim daha önce, hiçbir şey değil iken seni de yarattım.”

Bakara Suresi /153 : "Ey iman edenler, sabırla ve namazla yardım dileyin. Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir."

Bakara Suresi / 189 : Eğer kullarım sana Benim hakkımda sorular sorarsa -(bilsinler ki) Ben çok yakınım; dua edenin yakarışlarına her zaman karşılık veririm; öyleyse onlar da Bana karşılık versinler ve Bana inansınlar ki doğru yolu bulabilsinler.

Yusuf Suresi /87 : Allah'ın vereceği ferahlıktan umut kesmeyin. Muhakkak ki; Allah'ı inkâr edenlerden başkası, Allah'ın vereceği ferahlıktan umut kesmez.

Umarım bu ayetler, yüreğine doluşan kara bulutları artık yok eder, bahara döndürür. Rabbim hayırlı evlatlarla, hayırlı insanlarla, iyi ve güzel olan ile karşılaştırsın. Sabrına sabır katsın, güvenine güven.Lütfen sen de kitabımızı oku, yüreğini ferah tut, Allah'a tam güven, hadi bakalım hayırlısı : )

eşin de sen de bütün tıbbi kontrollerden sonra normal çıktığınız halde yine de hamile kalamıyorsan, annemin tecrübesi belki biraz moral olur. ben de 10 yıl sonra doğan bir çocuğum. annem hep, "ne zaman ki hamile kalıp kalmamayı dert etmemeye başladım o ay hamile kaldım" der. Hani bazen bir şeyi çok isteriz olmaz, o kadar aldırmamaya başladığımızda birden oluverir. Çok zor bir şey bunu yapabilmek ama stresinizi azaltacak gevşeme egzersizlerinin yoga meditasyon gibi şeylerin yararlı olacağına inanıyorum. İnşallah yakında bebeğinize kavuşursunuz.

eşin de sen de bütün tıbbi kontrollerden sonra normal çıktığınız halde yine de hamile kalamıyorsan, annemin tecrübesi belki biraz moral olur. ben de 10 yıl sonra doğan bir çocuğum. annem hep, "ne zaman ki hamile kalıp kalmamayı dert etmemeye başladım o ay hamile kaldım" der. Hani bazen bir şeyi çok isteriz olmaz, o kadar aldırmamaya başladığımızda birden oluverir. Çok zor bir şey bunu yapabilmek ama stresinizi azaltacak gevşeme egzersizlerinin yoga meditasyon gibi şeylerin yararlı olacağına inanıyorum. İnşallah yakında bebeğinize kavuşursunuz.

kesinlikle katılıyorum.aynı şekilde yaşadım ben de.
bunun tek yolu kafan rahat olucak ve kesinlikle stres yapmıycaksın.kafandan attığın anda bebişin gelir hemen.

ben 23 haftalıkken kızımı su kaybından kaybettim sıvım tamamen bitmişti kordosentez uygulanarak bebeğime veda etmek zorunda kaldım bende ve eşimde genetik hiç bir problm çıkmadı aradan 6 ay geçti yenidden başaldık çalışmalara 10 aydr korunmuyoruz ama hala hamile kalamadım ve üzülüyorum klomene başlasamm mı acaba

ben arzu çalışkan 9 yıldır evliyim ama hamile kalamıyorum çok doktor gezdim ama hiç bir sorun olmadıgını söylüyorlar bende anne olmak istiyorum artık arkadaşlar bana yardım edin bildiklerinizi yazıl lütfen piskolojim bozuldu artık :KK43:(
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1
2 erkek ve bayan adet bitiminde yakı bandı yapıştıracak (bele )2 gün kalacak
3 adet bitince 7 gün sonra 7 gün boyunca bir fincan konyak içeçek
4 konyak ilişkiden 4 saat önce içilecek
5 konyak içince hemen ardından her gün bir adet çiğ yumurta içilecek
6 sperm kalitesi için bir gün arayla ilişkiye girilecek
7 ilişki sonrası ayaklar 20 dk havada kalacak
8 ilişki den 1 saat öncesi duş alınmayacak
9 ilişkiden 10 saat sonrası duş alınmayacak
10 bayanlar ayaklarını ve belini olabildigince sıcak tutacak
11 ayak için ısı bandı uygulanabilir
12 oral (ağız) yoluyla birliktelikten kaçını