Neden çok sevip sevilemiyoruz?

Ben kivraniyorum 2 hafta gorusemiycem diye. Aşk hatta hoslanti bile insanı ozletir ya. Yeterince sevmiyor. Ne yapmayi dusunuyosun?

Sadece biraz anlatmak için açtım bu konuyu. İki yıllık ciddi seviye iliskimiz var. Sınav öncesi destek olmak için yaşadığım sehire geldi uç gün oldu uç gündür gorusemedik. Arkadaşları yaşadığım yerde olduğu için sürekli onlarla beraber. İlk gün arkadaşlarıyla çakıt geçirsin diye buluşalım demedim ikinci gün aksam buluşalım dedim. İki gün oldu aksam mesaj atmış ben yarin da gelemiyorum ertesi gün bulussak olur mu. Uç aydır gorusmuyoruz. Ve ben bir haftadır heyecandan duramiyorum iki sene olmasına rağmen hala ne giysem ne taksam nerede buluşsak derdindeyim. Bütün gün mesaj dahi atmadi aradım kapalı çıkti mesaj attim sekiz saat sonra yazdigi cevap " kapalıydı aşkım " . çok kirginim çünkü benim heyecanimin onda biri yok tamam olmasın isin.vardır gelememissindir ya ne bileyim bi şey olmuştur belki ama açıklama bu olabilir mi . Ben gelemiyorum başka gün buluşalım. Bu saatten sonra zaten pek bi anlamı kalmıyo.
başka kızla buluşmuştur yoksa telini niye kapasın

Sadece biraz anlatmak için açtım bu konuyu. İki yıllık ciddi seviye iliskimiz var. Sınav öncesi destek olmak için yaşadığım sehire geldi uç gün oldu uç gündür gorusemedik. Arkadaşları yaşadığım yerde olduğu için sürekli onlarla beraber. İlk gün arkadaşlarıyla çakıt geçirsin diye buluşalım demedim ikinci gün aksam buluşalım dedim. İki gün oldu aksam mesaj atmış ben yarin da gelemiyorum ertesi gün bulussak olur mu. Uç aydır gorusmuyoruz. Ve ben bir haftadır heyecandan duramiyorum iki sene olmasına rağmen hala ne giysem ne taksam nerede buluşsak derdindeyim. Bütün gün mesaj dahi atmadi aradım kapalı çıkti mesaj attim sekiz saat sonra yazdigi cevap " kapalıydı aşkım " . çok kirginim çünkü benim heyecanimin onda biri yok tamam olmasın isin.vardır gelememissindir ya ne bileyim bi şey olmuştur belki ama açıklama bu olabilir mi . Ben gelemiyorum başka gün buluşalım. Bu saatten sonra zaten pek bi anlamı kalmıyo.
Bu adam sizin nişanlınız değil miydi? Önceki konuda öyle yazmıştınız da o yüzden sordum.

Benim esimde sevgililik doneminde cok rahatti. Ben daha cok heyecanliydim. Erkeklerde boyle oluyor galiba

Demek ki sana destek yerine arkadaşları ile zaman geçirmeye gelmiş bu kadar net aslında. Ha sen sevmeyenI hiç sevmeyeceksin o zaman değer görürsün

Size değer verse bulunduğunuz şehre iner inmez ilk işi sizi görmek olurdu. Bence sizi haketmiyor.

O size dönüş sağladığında aynısını yapın. Eğer her şeye tamam derseniz daha da rahat olur. Sınavdan sonra sakin bir kafayla düşün . Sevgimi ,heyecanımı hak ediyor mu? Diye . Umarım mantıklı bir karar verir sana değer veren biriyle olursun .

Klasik erkek yalanı seni seviyorum hayallerimizi unutma vs bunları düşünme bile kadınlar ne kadar cin göz olsa bile 2 kuru lafa kanıyoruz.

Senin yaşadığın şeyi bire bir yaşadım. Ayrılmak isteyince yalvarıp yakarıyordu tekrardan barışıyorduk. Ama düzelmiyor gün geçtikçe daha da beter oluyorlar. Erkek severse durmadan görmek ister.
Bir arkadaşım var ilk evliliğinde çok soğuktu seni seviyorum lafı asla çıkmazdı ağzından, ben söylemem diyordu. 2. Evliliğinde kadının ağzının içine bakıyor, sevdiğini herkese söylüyordu.
Demek istediğim ayrıl. Yoksa benim verdiğim değeri o neden vermiyor diye bir ömür çürütürsün.
Bende 2 senelik ilişkimden ayrıldım ilgisizlikten. Çok üzüldüm ağladım, ama geçti. Şimdi bana değer, beni görmek için can atacak birine o şansı verecem .
Ayrıl, ayrıl, ayrıl, tek çözüm.

Back
X