Neden devlet hastaneleri ya da neden özel hastaneler?

XmalcomX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
254
11
68
Ankara
Kızlar doğum için özel mi yoksa devlet hastanelerini mi tercih ettiniz ya da edeceksiniz? Sebepleriyle birlikte yazar mısınız, belki birbirimizden fikir alabiliriz.

kızlar evet bu konuyu bende daha önce açmıştım ama yorum yapan olmamıştı bende bunu merak ediyorum tecrübeliler yazarsa çok sevinirim bende çok merak ediyorum ve ona göre davranmak istiyorum :1:

kızlar evet bu konuyu bende daha önce açmıştım ama yorum yapan olmamıştı bende bunu merak ediyorum tecrübeliler yazarsa çok sevinirim bende çok merak ediyorum ve ona göre davranmak istiyorum :1:

Aslında ben tercihimi devlet hastanelerinden yana kullanacağım, en başta kararım bu yönde oldu :) Yoğunluklarından dolayı ilgi konusunda aksaklıklar olsa da, daha güvenilir buluyorum. En önemlisi oldukça gelişmiş yenidoğan ünitesi var. Normal doğurabilecekken, korkutup korkutup sezeryan yapmıyorlar mesela. Ya da 2 cm açıklık var diye, hemen suni sancıyla doğurtmaya çalışmıyorlar. Doğal akışına bırakıyorlar. Üstelik devlet hastanelerinde gözle görülür bir iyileşme var. Artık kişinin beklentilerine göre de sanırım değişiyor :) Ben ekip uzman olsun, ticari kaygı taşımasınlar, tam teşekküllü olsun, canım cicim demeseler de olur diyenlerdenim :)

Back
X