- 25 Mart 2015
- 110
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de dile getirmiyor. İstemesini sağlamak için yapabileceğin bir çok şey var. Her yerde yazıyor. Site adresi vermek istemiyorum ama internetten araştırmanı tavsiye ederim.Kusura bakmayın Kızlar bu konuyu sizdwn baskasına soramazdım eşim beni yatak konusunda istese bile bunu dile getirmiyor neden olabilir 6 senedir evliyim bi kere bile gel filan demedi neden olur istemesini nasıl saglarım bıktım ben yaklaşmktan neden böle aceba ne yapam ben
Aynen,o öper devami gelir ya da ben öperim devami gelir. Kocam hiç böyle bir teklifle gelmediEşimle 8 senedir devam eden cinsel yaşamımızda bir kere bile "hadi gel sevişelim" demedi. Ben de demedim öyle bir şey. Böyle şeyler konuşulmaz, dile getirilmez. Sadece yaşanır. Spontane gelişir.
eeee ozmn bunu dert etmeyin. Hani cinsellikte bile soguksa bisey var derim ama yokmus. Hic takmayin aynen devam ama biraz cildirtin onu yataga gitmeden. Cinsel anlamda cildirtin:))))Nasıl olcak canım ben adım atınca normal işte aaaa nasıl olsun kız
Buraya yazmam ne kadar dogru bilmiyorum. Yeniyim bu sitede ama yazim yinede.Ama o zaman ben mı yanlış düşünüyorum. Bende hani ondan duyuyum yaklasalm diyorm. Bide işte her konuya aklım basıyo bu cıldırtma işlerine kafam basmıyo bunu nasıl ögrenebilirm yani sitede fln yazıyorum
Butun yazilarinizi okudum sanirim karakteri ile ilgili böyle olanlar biraz ketum oluyor onu öyle kabul edeceksiniz.Evet soguk birisi esim öpmek mi haaa haaa ayda yılda bi öper oda.normalde çok iyi niyetli evine cocuklarin bağlıdır .ama bu konularda soguk yatak konusunda da bi sıkıntısı var erken oluyo anlayın işte ona bagdastryorum bu soguklugunu