neden dile getirmez ki

ehemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
110
45
Kusura bakmayın Kızlar bu konuyu sizdwn baskasına soramazdım eşim beni yatak konusunda istese bile bunu dile getirmiyor neden olabilir 6 senedir evliyim bi kere bile gel filan demedi neden olur istemesini nasıl saglarım bıktım ben yaklaşmktan neden böle aceba ne yapam ben

Eşinizle konuşun derim.

Yeni Evli degilim ki cekinsin 6 sene olmuş 2 çocuk var bir defa bile ondan duymadım hep ben yaklastm ben kadınım ve o erkek böle seylere ilk yaklasım ondan gelmeli haksızmıym yeni sevgili degiliz ki çekingen dursun istemesin uzak dursun deyim

Kusura bakmayın Kızlar bu konuyu sizdwn baskasına soramazdım eşim beni yatak konusunda istese bile bunu dile getirmiyor neden olabilir 6 senedir evliyim bi kere bile gel filan demedi neden olur istemesini nasıl saglarım bıktım ben yaklaşmktan neden böle aceba ne yapam ben
Benimki de dile getirmiyor. İstemesini sağlamak için yapabileceğin bir çok şey var. Her yerde yazıyor. Site adresi vermek istemiyorum ama internetten araştırmanı tavsiye ederim.

Eşimle 8 senedir devam eden cinsel yaşamımızda bir kere bile "hadi gel sevişelim" demedi. Ben de demedim öyle bir şey. Böyle şeyler konuşulmaz, dile getirilmez. Sadece yaşanır. Spontane gelişir.
Aynen,o öper devami gelir ya da ben öperim devami gelir. Kocam hiç böyle bir teklifle gelmedi:KK53:

Dile gelinecek bisey yok. Sevisirsiniz sonra devami gelir zaten. Haaa sevisirkende soguksa artik bilmiyorum ne dim ben.

Işte sıkıntı orda kızlar o istese bile yaklaşmz benden bekler bugun bile aynı Belli istedi ama yaklasmadi bende bakalım diyecek mi die yaklasmadim sonuç olarak o banyoda halletti kendi kendine eee ne yapayım ki bu adama nereye kadar ben yaklaşym

Nasıl olcak canım ben adım atınca normal işte aaaa nasıl olsun kız :KK76:

Ee
Nasıl olcak canım ben adım atınca normal işte aaaa nasıl olsun kız :KK76:
eeee ozmn bunu dert etmeyin. Hani cinsellikte bile soguksa bisey var derim ama yokmus. Hic takmayin aynen devam ama biraz cildirtin onu yataga gitmeden. Cinsel anlamda cildirtin:))))

Ama o zaman ben mı yanlış düşünüyorum. Bende hani ondan duyuyum yaklasalm diyorm. Bide işte her konuya aklım basıyo bu cıldırtma işlerine kafam basmıyo bunu nasıl ögrenebilirm yani sitede fln yazıyorum

Ama o zaman ben mı yanlış düşünüyorum. Bende hani ondan duyuyum yaklasalm diyorm. Bide işte her konuya aklım basıyo bu cıldırtma işlerine kafam basmıyo bunu nasıl ögrenebilirm yani sitede fln yazıyorum
Buraya yazmam ne kadar dogru bilmiyorum. Yeniyim bu sitede ama yazim yinede.
Mesela hic beklemedigi anda oksayin onu. Tv izlerken falan.
Dizine yatin yavasca oksayin.
Yataga gittiginizde sadece bi t shirt giyin. Altinizda bisey olmasin. Sanki ozellikle yapmamisin gibi olsun. Uyuyacaginiz zaman ona saril ve elin onun alt tarafinda olsun. Ayyyy ne bilim iste boyle seyler:KK70:

Hiç ''gel'' demiyor derken?
Sevişmek için gel diye mi çağırılıyor ki?:KK64:
Yani ne bileyim gider öpersin sonra devamı gelir, eşin hiç mi seni gelip öpmüyor?
:KK57:

Evet soguk birisi esim öpmek mi haaa haaa ayda yılda bi öper oda.normalde çok iyi niyetli evine cocuklarin bağlıdır .ama bu konularda soguk yatak konusunda da bi sıkıntısı var erken oluyo anlayın işte ona bagdastryorum bu soguklugunu

Evet soguk birisi esim öpmek mi haaa haaa ayda yılda bi öper oda.normalde çok iyi niyetli evine cocuklarin bağlıdır .ama bu konularda soguk yatak konusunda da bi sıkıntısı var erken oluyo anlayın işte ona bagdastryorum bu soguklugunu
Butun yazilarinizi okudum sanirim karakteri ile ilgili böyle olanlar biraz ketum oluyor onu öyle kabul edeceksiniz.
Bazi okuyucular sizi yanlış anlamış gel demiyor dediğinizde. Ben anladim sizi yani onunda sizi istediğinizi gormek hissetmek istiyorsunuz anliyorum o zaman isve,cilve,naz yapıp kenara cekileceksiniz o size yaklasmaya alisacak. Yada sarilip oksayip kenara cekileceksiniz ketum lugunu boyle böyle kirarsiniz diye düşünüyorum.

Gizli gay falan olmasın

X