Neden doktorlara güvenemez hale geldik :(

defne_su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
1.048
608
123
merhaba kızlar bilmiorm dert mi ama su an 4 aylık hamıleyım şükürler olsun ama beni şimdiden doğum telaşı sardı erkenmi bilmiyorum ama benım sıkıntım doktorlara normal doğum yapacak hastayı sezeryana alıyolar güvenemıyoruz bi türlü ne hale geldik böyle acımasızca çatı dar deyip çıkıyolar tamam gereklı oldugu durumlarda var ama normal doğum yapacak birini sezeryana alıyolar doktorlarımz kime güveneceğiz biz şimdi ?? :KK43: kayseride onereceginz normal doğum yanlısı dr var mı

Son düzenleme:
konu sağlık olunca çok iyi araştırmalı ve insanın içine sinmeli. size tavsiyem malum sosyal medyada (adını reklama girmesin diye vermedim) ssvd grubu var. sezaryen sonra vajinal doğum açılımı. orda doğal doğumu destekleyen birçok dr listesi var. bir göz atın derim..

konu sağlık olunca çok iyi araştırmalı ve insanın içine sinmeli. size tavsiyem malum sosyal medyada (adını reklama girmesin diye vermedim) ssvd grubu var. sezaryen sonra vajinal doğum açılımı. orda doğal doğumu destekleyen birçok dr listesi var. bir göz atın derim..
canım oraya tam olarak nasıl ulasıcam ozelden mesaj atabılır mısın sana zahmet

Gerçekten bende güvenemiyordum bundan 1 yıl öncesine kadar.
Şuan eşim özel bi hastanede biyom. uzmanı birçok tedavımı orda oldum doktorlar hemşireler ablam gibi oldu. Hatta ondan hamıle kaldığımda siz doğurtcanız dıye soz bile aldım :))

Çok iyi araştırma yapmanızı öneririm. Çoğu hastane direk sezeryana alıyor.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur..

İstersenız hangi ildenisiniz söyleyin. Belki arkadaşlar doktor önerebilirler..

Gerçekten bende güvenemiyordum bundan 1 yıl öncesine kadar.
Şuan eşim özel bi hastanede biyom. uzmanı birçok tedavımı orda oldum doktorlar hemşireler ablam gibi oldu. Hatta ondan hamıle kaldığımda siz doğurtcanız dıye soz bile aldım :))

Çok iyi araştırma yapmanızı öneririm. Çoğu hastane direk sezeryana alıyor.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur..

İstersenız hangi ildenisiniz söyleyin. Belki arkadaşlar doktor önerebilirler..
kayserideyim canım

Ben de 4 aylik hamileyim, Allah saglikla kucagimiza almayi da nasip eder umarim

Durumumuz olmasina ragmen devlet hastanesini tercih ettim ben
Devlette zorunlu olmadikca sezeryan yapmiyo4lar cunku.

Ama sezaryenin zorunlu oldugu durumlarda da yapacak birsey yok, bir cok doktora gidip icinize en cok sinende devam edin bende

Benim gittiğim doktor için de oyle demişlerdi. Yani zor olmasin diye sezeryan yapar demişlerdi . Bende çatı muayenesinde bana da sezeryan derse diye başka bir doktora gitmeye hazirlanmistim ama bana normal doğum dedi. Çok sevinmistim.

Bence çatı muayene zamanında kontrolden sonra sezeryan derse bir başka doktora daha gitt derim. Şimdiden böyle şeyleri kafaya takma.

devlet hastanesınde de doğuma dr gelmıyomus canım ebe gelıyomus oyle duydum bikaç kişiden
öyle miymiş. yaa ben de ne yalan söyliyim ebe doğurtsun istemem. neler duyuyoruz. özel hastanerde sezeryana hemen alıyolar. doktoru güzel tespit etmek lazım demekki

Benim gittiğim doktor için de oyle demişlerdi. Yani zor olmasin diye sezeryan yapar demişlerdi . Bende çatı muayenesinde bana da sezeryan derse diye başka bir doktora gitmeye hazirlanmistim ama bana normal doğum dedi. Çok sevinmistim.

Bence çatı muayene zamanında kontrolden sonra sezeryan derse bir başka doktora daha gitt derim. Şimdiden böyle şeyleri kafaya takma.
normal doğum mu sezeryanmi bu tespiti ne zaman yapıyo dr lar canım

Ben de 4 aylik hamileyim, Allah saglikla kucagimiza almayi da nasip eder umarim

Durumumuz olmasina ragmen devlet hastanesini tercih ettim ben
Devlette zorunlu olmadikca sezeryan yapmiyo4lar cunku.

Ama sezaryenin zorunlu oldugu durumlarda da yapacak birsey yok, bir cok doktora gidip icinize en cok sinende devam edin bende
amin canım sende ınsallah saglıkla kucagına al dewlettede doğuma ebe gırıyormus cnm o yuzden ıstemıorm pek

merhaba kızlar bilmiorm dert mi ama su an 4 aylık hamıleyım şükürler olsun ama beni şimdiden doğum telaşı sardı erkenmi bilmiyorum ama benım sıkıntım doktorlara normal doğum yapacak hastayı sezeryana alıyolar güvenemıyoruz bi türlü ne hale geldik böyle acımasızca çatı dar deyip çıkıyolar tamam gereklı oldugu durumlarda var ama normal doğum yapacak birini sezeryana alıyolar doktorlarımz kime güveneceğiz biz şimdi ?? :KK43: kayseride onereceginz normal doğum yanlısı dr var mı
canım normal doğum yapacak birini nerden anlıyosun mesela .. ben doktorların keyfi olarak sezeryan dediklerine pek inanmıyorum çünkü. çatısı geniş olan birine neden dar desinlerki..

canım normal doğum yapacak birini nerden anlıyosun mesela .. ben doktorların keyfi olarak sezeryan dediklerine pek inanmıyorum çünkü. çatısı geniş olan birine neden dar desinlerki..
o kadar çok ki işi ticarete döken acımasız dr

Bu doğru devlette doktor bile yok ebeler var
aynen öyle ama dr seni ve ebeyi izliyor bu süreçte. ebe doğuma yardımcı oluyor. normal doğumda herşey annede bitiyor eğer ebenin dediklerini yaparsan sıkıntı olmuyor. ama yapmazsan hem kendini hem bebeği tehlikeye atıyorsun. o yüzden normal doğumlarda en büyük şey sakin olmak ve denilen şeyleri yapmak..

normal doğum mu sezeryanmi bu tespiti ne zaman yapıyo dr lar canım

İşte ya 37 ya 38. Haftada olması lazım çatı muayenesi yapıldı. Normal doğum dedi :) sana da sorar düşünceni.

Ama mesela benim arkadaş benden 2 ay önce doğum yaptı. Baya nazlı bir kızdi.sen çok nszlisin zorlama sana sezeryan yapalım demiş doktoru. O da istemiorm normal doğum olsun demiş. Oyle kararlastirmislar. Ama masallah o öyle kolay doğurdu ki şaşırdım.

Sen düşüncelerini doktoruna söyleesen iyi olur.

Back
X