Neden doktorlara güvenemez hale geldik :(

o kadar çok ki işi ticarete döken acımasız dr
özellerde belki dediğin olabilir ama devlet hastanelerinde bu durum olmaz. ben doğum konusunda özellere değil herzaman devlet hastanelerine güveniyorum. en azından bursadaki şevket yılmaz hastanesi benim için bi tane

İşte ya 37 ya 38. Haftada olması lazım çatı muayenesi yapıldı. Normal doğum dedi :) sana da sorar düşünceni.

Ama mesela benim arkadaş benden 2 ay önce doğum yaptı. Baya nazlı bir kızdi.sen çok nszlisin zorlama sana sezeryan yapalım demiş doktoru. O da istemiorm normal doğum olsun demiş. Oyle kararlastirmislar. Ama masallah o öyle kolay doğurdu ki şaşırdım.

Sen düşüncelerini doktoruna söyleesen iyi olur.
bu gitmemde konusurum canım aslında drumun tecrubesıne guvenıyorum ama doğurtma seklıne güvenmıorm bıraz :(

bu gitmemde konusurum canım aslında drumun tecrubesıne guvenıyorum ama doğurtma seklıne güvenmıorm bıraz :KK43:

Doktorun övünlen biri mi canım. Genelde herkesin beyendigi doktorlar iyi oluyor. Çevredekiler görüşleri , sana olan ilgisi alakası da önemli. Birde erkek dogum doktorlara daha iyi diyorlar. Neden bilmem. Belki güçlü olduğu içindir. Normal doğumda çocuğu çekip çıkarıyorlar ya rahimdeñ. O açıdan olabilir.

Bu arada Allah kurtarsın canım. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin.

amin canım sende ınsallah saglıkla kucagına al dewlettede doğuma ebe gırıyormus cnm o yuzden ıstemıorm pek
Benim gittigim hastane bir universite hastanesi o yuzden 1 ebe 1 hemsire 1 asistan doktor 1 de ogretim gorevlisi giriyormus doguma

Ben memnunun, ankarada gataya gidiyorum sivilleri almiyorlar dogumdan bir tek asker esleri yararlanabiliyor ama herhangi bir universite hastanesine giyseniz sadece ebeyle doguma gireceklerini sanmiyorum

İşte yurtdışında hastanede ebeler yaptırıyor doğumları. Doktorlar saatlerce hastayı beklemek istemiyor. Hele özel doktorsa.

merhaba kızlar bilmiorm dert mi ama su an 4 aylık hamıleyım şükürler olsun ama beni şimdiden doğum telaşı sardı erkenmi bilmiyorum ama benım sıkıntım doktorlara normal doğum yapacak hastayı sezeryana alıyolar güvenemıyoruz bi türlü ne hale geldik böyle acımasızca çatı dar deyip çıkıyolar tamam gereklı oldugu durumlarda var ama normal doğum yapacak birini sezeryana alıyolar doktorlarımz kime güveneceğiz biz şimdi ?? :KK43: kayseride onereceginz normal doğum yanlısı dr var mı
Canım doğum konusunu konuşurken doktorlar normal mi yoksa sezeryan yanlısı mı olduğunu eleveriyorlar zaten. Çatı dat derse de sende farklı bir doktora tekrar muayene olursun.
Bnim çatım dardı ama eminim tabi doktorumdan şüphem yok çünkü mecburi sezeryan da olsa sancım gelene kadar bekledi 39+4'te doğum yaptım.

Back
X